Home » , » Μήπως πήγε σε Εκκλησία η αφορισμένη;

Μήπως πήγε σε Εκκλησία η αφορισμένη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 | 9:32 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

Παιδάκια, να πλένετε χεράκια, να προσέχετε, να μην κολλήσετε κορονοϊό, όπως η υπουργός Παραπαιδείας.

«Θεία Δίκη» θα έλεγε η Καλλιόπη θεούσα, που δεν ξεχνά τον αφορισμό. Κοίτα να δεις που πιάνει στους δεξιούς!

 «Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα ‪Covid19‬ και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών», μας έγραψε στο twitter η υπουργός

Να μείνεις σε απόλυτη απομόνωση μπας και γλυτώσει η Παιδεία. Φυσικά δεν έχει συμπτώματα. Τα καρχαριοειδή ο ιός δεν τα πειράζει.

Όμως πως τον κονόμησε, μπορεί να μας πει;

α) Πήρε μπύρα από το περίπτερο μετά τα μεσάνυχτα.

β) Έκανε πάρτι σε πλατεία.

γ) Δεν ψεκάστηκε με αγιασμό.

δ) Σύμφωνα με ναζιστικές πηγές διαδήλωσε με το ΚΚΕ!

Μπορεί βέβαια να πίστεψε τα ψέματα της και να την πάτησε μη τηρώντας τα σωστά μέτρα. Που είναι η απόσταση. Γιατί μόνο η μάσκα δεν φτάνει. Και θα σας πω τι λένε οι επιστήμονες.

Η μάσκα είναι χρήσιμη μαζί με άλλα μέτρα. Αλλιώς περιορίζει ελάχιστα τον ιό. Κι εξηγώ. Όταν είσαι σε κλειστό χώρο για ώρες μαζί με πολλούς άλλους, όπως είναι ο μαθητής στην αίθουσα, η μάσκα μειώνει απλά τις πιθανότητες να κολλήσει. Δεν τις εξαφανίζει.

Κι αυτό γιατί εμποδίζει τα σταγονίδια να φτάσουν μακριά. Αν όμως είναι αρκετά κοντά, θα κολλήσει ακόμα και με μάσκα. Δε λέμε λοιπόν «δε χρειάζεται», κάθε άλλο. Όμως πρέπει να συνδυάζεται με απόσταση, πλύσιμο χεριών, προληπτικά τεστ και ό,τι συνιστούν οι ειδικοί. Που δεν είναι οι κομπογιαννίτες της κυβέρνησης, οι οποίοι για να δικαιολογήσουν τις κουταμάρες της ΝΔ, έβαλαν στη θέση του πτυχίου τους τη κάρτα μέλους του κόμματος.

Μήπως πήγε σε Εκκλησία η αφορισμένη; Ρωτάω μήπως. Μήπως έβγαλε τη μάσκα φίλησε το τζάμι και μετά την ξανάβαλε, όπως κάνουν πολλοί ανόητοι; Μήπως φίλησε τον Κούλη; Οι κηφήνες της Βουλής φιλάνε πισινούς πλουσίων. Και είπαμε πως οι πολιτικοί της ΝΔ είναι τίγκα στον κορονοϊό. Πάντως ωραίο παράδειγμα στα παιδιά. Προς αποφυγή.

Όσο για τα κρούσματα, αυτά είναι ανάλογα των τεστ. Χθες πχ είχαμε λιγότερα κρούσματα γιατί έγιναν λιγότερα τεστ από σήμερα. Η Πορτογαλία λχ που έχει τριπλάσια κρούσματα κάνει τριπλάσια τεστ. Άλλες χώρες που κάνουν τον ίδιο αριθμό τεστ με μας τα πάνε πολύ καλύτερα. Έβγαλαν και το δεξιό ψάλτη. Είναι απελπισμένοι. Όμως τώρα ο κόσμος ξέρει και τους φτύνει όλους μαζί.

Και μια προειδοποίηση προς τους ρεφορμιστές. Στη ΝΔ έχουν όλοι ιό. Μην πάτε κοντά και μην γλείφετε όπου κι αυτοί. Για να μην πείτε πως δεν σας το είπαμε…

Περαστικά μας. Χούντα είναι θα περάσει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger