Home » , » ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. Ηταν μια καλή μέρα σήμερα. Ο αγώνας συνεχίζεται, για να 'ρθουν κι άλλες, καλύτερες ...

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. Ηταν μια καλή μέρα σήμερα. Ο αγώνας συνεχίζεται, για να 'ρθουν κι άλλες, καλύτερες ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 | 4:34 μ.μ.

Της Τ. Γ

Κλάψαμε πολύ σήμερα ... Οσο δεν έχουμε κλάψει, όλα αυτά τα χρόνια, που με το στίχο στη καρδιά "σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ", πολεμάμε το φασισμό. 
Κλάψαμε από χαρά, από συγκίνηση, από ανακούφιση για το πολυπόθητο τέλος της μεγάλης προσμονής. 

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. Κι έτρεξαν τα δάκρυα ποτάμι, για τη ΜΑΝΑ που σε λίγες φράσεις έκλεισε όλο τον αγιάτρευτο πόνο, και την αστείρευτη αξιοπρέπεια της: "Δεν υπάρχει δικαίωση για τον Παύλο, γιατί δεν είναι εδώ. Μακάρι να ήταν ένα απ' τα θύματα που χτυπήσανε και σακατέψανε. Ας ήταν εδώ να μπορούσε να πει. Η δικαίωση είναι για μας, γι' αυτόν τον κόσμο που αγωνίστηκε. 
Να ευχαριστήσω για πολλοστή φορά τους δικηγόρους, γιαπί μόνο εγώ που ήμουν συνέχεια εκεί, κατάλαβα των αγώνα που δώσανε..'' 
 
Και φεύγοντας από τα δικαστήρια, η ΜΑΝΑ που χρόνια τώρα ενσαρκώνει τον άνθρωπο του Λειβαδίτη, ζήτησε ''Μια δίκαιη δίκη, για τον Ζακ". 

Ναι, ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Κι όσο κι αν το γνωρίζουμε καλά, πως τον φασισμό δεν τον τσακίζει ένα δικαστήριο, την χαρήκαμε την εικόνα των θρασύδειλων ναζιστών να εκλιπαρούν για ελαφρυντικά, αυτών που μέχρι πρότινος αισθανόταν παντοδύναμοι, τραμπουκίζοντας αδύναμους. 
Και περιμένουμε τώρα, επίσης με χαρά να δούμε τους "λεβέντες" να οδηγούνται στις φυλακής τα σίδερα ... 

 Ηταν μια καλή μέρα σήμερα. Ο αγώνας συνεχίζεται, για να 'ρθουν κι άλλες, καλύτερες ... 

Υ.Γ:  Απλή και αφελής (;) απορία ... Στην "ευνοούμενη" πολιτεία μας, όταν ένας πολίτης αποδειχτεί, ότι ψευδομαρτυρά ενώπιον του δικαστηρίου, υφίσταται τις συνέπειες του νόμου ... Οταν μια εισαγγελέας, ψευδομαρτυρεί, προκειμένου να δοθεί αναστολή στα μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης, -όπως έπραξε η κ, Αδαμαντία Οικονόμου, στην περίπτωση του Λαγού και λοιπών χρυσαυγιτών-, απλά είναι Κυριακή, και απολαμβάνει τη στήριξη της Ενωσης Εισαγγελέων; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger