Home » , » Επαφές Μητσοτάκη με εξωγήινους

Επαφές Μητσοτάκη με εξωγήινους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 | 5:13 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Ίσως δεν το ξέρετε, αλλά οι εξωγήινοι έχουν έρθει στη Γη. Κατέβηκαν στον πλανήτη μας και δυστυχώς έπεσαν απάνω στο Μητσοτάκη! Ο εξωγήινος του Υμηττού που έλεγε;

Ο Μητσοτάκης θέλησε να αναπτύξει διπλωματικές σχέσεις με το νοήμον είδος από ένα μακρινό ηλιακό σύστημα. Άρχισε λοιπόν να μιλάει στη συσκευή επικοινωνίας του διαστημοπλοίου περιμένοντας να μεταφράσει ο εξωγήινος του Υμηττού που ξέρει Ελληνικά καθώς μένει πολύ καιρό στη χώρα μας.

Μίλαγε μια ώρα λέγοντας για την πολιτική του ώσπου κατάλαβε πως έπρεπε να σταματήσει για να μεταφράσει ο φίλος μας. Ο τύπος σηκώνεται, λέει μια λέξη στη γλώσσα του και κάθεται ξανά!

Ο Μητσοτάκης έκπληκτος συνεχίζει το λόγο του για ακόμα μια ώρα. Ο εξωγήινος σηκώνεται, λέει δυο λέξεις και κάθεται! Ο Μητσοτάκης τελειώνει το λόγο του μετά από κάμποση ώρα και τότε ο εξωγήινος σηκώνεται, λέει τρεις λέξεις κι αμέσως ακούγονται χειροκροτήματα και έντονες επευφημίες από τη συσκευή μετάδοσης!

Ο Κούλης ευτυχής για την επιτυχία του λόγου του λέει στο εξωγήινο. «Δεν περίμενα να είναι τόσο περιεκτική η γλώσσα σας. Σε λίγες λέξεις είπατε όσα έλεγα εγώ πάνω από τρεις ώρες».

«Όχι ακριβώς Πρόεδρε, του απαντά ο εξωγήινος». Την πρώτη φορά είπα «κουταμάρες». Τη δεύτερη φορά τους είπα «ακόμα κουταμάρες» και την τρίτη «οι κουταμάρες τέλειωσαν»!

Μητσοτάκη, ξέρουμε τι θα πεις στα διαγγέλματα. Ότι λες συνέχεια: Κουταμάρες. Όσα λιγότερα πεις τόσο λιγότερες βλακείες θα ξεστομίσεις. Μάθε πως δεν πείθεις κανένα.

Η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την αύξηση των κρουσμάτων. Οι τουρίστες δεν ελέγχτηκαν. Είπαμε τι θα συμβεί και πέσαμε μέσα 100%. Τα σχολεία άνοιξαν για να κολλήσουν τα παιδιά ιό τους μεγαλύτερους.

Όταν ο άλλος πάει στη δουλειά του κάθε μέρα σα σαρδέλα σε κονσέρβα, στη δουλειά δεν έχει κανένα μέσο προστασίας γιατί έτσι γουστάρει το αφεντικό και στο σπίτι γυρίζει το παιδί από το κλουβί που ήταν για ώρες μαζί με άλλα 25 ξέρει πως ό,τι και πεις κουταμάρες είναι. Κι απόπειρα να βγάλεις από πάνω σου την ευθύνη.

Σου προτείνουμε να κλείσεις τουλάχιστο τα Δημοτικά δίνοντας φυσικά άδειες στου γονείς. Δε θες. Θες σκλάβους. Κι αν νομίζεις πως θα περάσει ο φασισμός και η χούντα με αφορμή την πανδημία που εξ αιτίας σου βγήκε εκτός ελέγχου, είσαι πολύ βλάκας. Θα σχολιάσω και το διάγγελμα λέγοντας περισσότερες λέξεις αν και την κεντρική ιδέα την ξέρουμε. Συνέχεια κουταμάρες. Και ψέματα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger