Home » , » Οι νεογιδοκράτες δεν κρύβουν τις προθέσεις τους, που είναι το πλιάτσικο και η σκλήρυνση της αστικής δικτατορίας.

Οι νεογιδοκράτες δεν κρύβουν τις προθέσεις τους, που είναι το πλιάτσικο και η σκλήρυνση της αστικής δικτατορίας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 | 11:07 μ.μ.

Αύξηση θητείας. Τα λέγαμε, τα διαβάζατε. «Λόγω Τουρκιάς» - και καλά, θα αυξηθεί η θητεία. Γιατί ρε γείτονα; Τι σου έκαναν τα παιδιά;

Αμ δε φταίει ο γείτονας, που σε πηδά ο Μητσοτάκης. Εσύ τον έβαλες στο κρεβάτι σου.

«Παναγιωτόπουλος: Σύντομα η αύξηση της στρατιωτικής θητείας στην Ελλάδα. Η αλλαγή επισπεύδεται, πιθανά και λόγω της ανησυχίας που υπάρχει από την τουρκική προκλητικότητα».

Λοιπόν, όπως είπαμε, δε φταίνε οι Τούρκοι. Οι φασίστες της ΝΔ, αυτοί που ήταν Χρυσοί ναζί και ξαναγύρισαν στο γαλάζιο μαντρί, έχουν ένα φετίχ με τις στολές. Τη βρίσκουν να βλέπουν στολές μπάτσων και στρατιωτικών. Αλλιώς δεν τους σηκώνεται. Το ηθικό…

Προσέξτε το «επισπεύδεται». Ήταν να το κάνουν, αλλά θα το κάνουν τώρα πιο γρήγορα. «Χαρά» γονείς και παιδιά! Ακόμα μερικοί μήνες χαμένοι, αλλά θα μειωθεί η ανεργία. Γιατί μόνο με κολπάκια μειώνεται η ανεργία, όχι πραγματικά.

Ο Κούλης τα έδωσε ΟΛΑ στο Σουλτάνο. Παραπάνω από όσα ζήτησε γιατί ο Μητσοτάκης είναι κουβαρντάς με τους ξένους δυνάστες. ΑΟΖ ζήτησε ο Ταγίπ; Πάρε και εναέριο χώρο να ’χεις να αερίζεσαι. Μη νιώσει στριμωγμένος ο γείτονας. Μόνο οι μαθητές στις τάξεις να στριμώχνονται και οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία.

12 μήνες για αρχή. Που θα το φτάσουν; Το λέει ο προφήτης Πανούσης, που όσα πρόβλεψε βγήκαν όλα. Όχι σαν τον Παστίτσιο και το Μουσακά, που έπιασαν κουβά.

«15000 και μία, στραβάδια απολύομαι

33 χρονάκια θητεία, στραβάδια απολύομαι».

Άμα είναι να κάνεις κάτι κάντο 40 χρόνια να πάρουν κατευθείαν σύνταξη. Εστί κι αλλιώς οι περισσότεροι άνεργοι θα είναι.

«Μας δίνουν φτηνά μεταχειρισμένα οι Γάλλοι»! Αλήθεια; Πόσο φτηνά; Τα διπλά από ότι κάνουν τα καινούρια Αμερικάνικα! Για τους αγιογδύτες Γάλλους όμως είναι τζάμπα πράμα. Εκεί που θα τα πέταγαν, τα δίνουν σε μας. Για να τα κάνουμε εμείς να πετάξουν, θα τα πληρώσουμε χρυσά.

Θυμάμαι το κόλπο από τα Mirage που αρχικά έκαναν μόνο κύκλους! Η ΝΔ κατηγορούσε τότε το ΠΑΣΟΚ, δεν τα λέω εγώ. Μάλιστα ήθελαν να παραπέμψουν τον Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο και γι’ αυτό.

Την απάντηση την έχει πάλι ο προφήτης Τζιμάκος που πρέπει κάποτε επιτέλους να γίνει Άγιος. Να πάμε κι εμείς οι Άθεοι, να ανάβουμε ένα κερί στο ναό.

«Μια ζωή παρουσιάστε, σαν εκπαιδευμένος σκύλος.

Εγώ δε θα πάρω άλλο, φχαριστώ δεν είμαι φίλος…»

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger