Home » , » Λύσσαξαν τα ακροδεξιά τρολ με τον "Ρουβίκωνα"

Λύσσαξαν τα ακροδεξιά τρολ με τον "Ρουβίκωνα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 | 11:48 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175  

Τα ναζιστικά αποβράσματα, οι ακροδεξιοί εγκληματίες που ήταν στη συμμορία της Χρυσής Αυγής και τώρα επέστρεψαν στη γαλάζια συμμορία λύσσαξαν με το Ρουβίκωνα.
Από κοντά και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ένα άτομο με τεράστιες ευθύνες για την επέλαση του δευτέρου κύματος της φονικής πανδημίας, ο οποίος χαρακτήρισε "άθλια πράξη εκφοβισμού" την παρέμβαση μελών της αναρχικής συλλογικότητας στο γραφείο της Ελένης Γιαμαρέλλου.

Πήραν, λοιπόν σβάρνα στο διαδίκτυο τα δεξιά τρολ να γράφουν τις ανοησίες τους

«Που είναι η διαφορά του Ρουβίκωνα με αυτή της Χρυσής Αυγής»; Με μια φράση; Οι Αναρχικοί και οι Αριστεροί δεν είναι ανθρωποφάγοι, εγκληματίες και τέρατα που σκοτώνουν αθώους ανθρώπους, όπως οι ναζί που βρίσκονται τώρα μέσα στη ΝΔ.

Αλλά θα κάνουμε υπομονή να εξηγήσουμε τις βασικές διαφορές που είναι κι οι διαφορές ανθρώπων και φασιστικών παρασίτων.

Ο Ρουβίκωνας θεωρεί όλους τους ανθρώπους ίσους. Οι ναζί όχι μόνο πιστεύουν στο παραμύθι της δήθεν ανωτερότητας, αλλά θέλουν να εξοντώσουν όλους τους ανθρώπους. Να αφήσουν όσους είναι καθάρματα σαν τα μούτρα τους.

Αυτό έχει επίπτωση στις τακτικές που χρησιμοποιούν. Οι ναζί επιτίθεται σε ανθρώπους που δεν έχουν πειράξει κανένα απολύτως. Όχι απλά επιτίθενται, δολοφονούν. Ο Ρουβικώνας δεν παρεμβαίνει εκτός, αν κάποιος κηφήνας το έχει παρακάνει με τις προκλητικές δηλώσεις. Ας μας πουν οι ναζί της ΝΔ, αν συμφωνούν με τις απαράδεχτες ειρωνικές και προκλητικές δηλώσεις της Γιαμαρέλλου για τους εργαζόμενους. Για την ταμπακιέρα, τσιμουδιά!

Οι ίδιοι που δικαιολογούσαν σουγιάδες, έκαναν like στα όπλα της ναζιστικής συμμορίας, διαμαρτύρονται για τις μπογιές και τα χαρτιά του Ρουβίκωνα! Για τα γαλάζια γίδια που μεταμορφώνονται κατά καιρούς σε ναζιστικούς λύκους είναι ίδιο το μαχαίρι με ένα φυλλάδιο, ίδιο το πυροβόλο με μια μπογιά!

Εκείνο που ενοχλεί είναι ο σκοπός. Ο Ρουβίκωνας αγωνίζεται εναντίον της αδικίας και της εκμετάλλευσης. Οι δεξιοί είναι υπέρ της αδικίας και την εκμετάλλευσης. Ο Ρουβίκωνας είναι με τους εργαζόμενους, η ΝΔ με τα αφεντικά και τα λαμόγια. Βασικά οι νεοδημοκράτες λαμόγια είναι, βολεμένοι, αφεντικά, ή απλά κομπλεξικοί ηλίθιοι.

Υπάρχει βεβαίως ζήλια. Οι αγωνιστές του Ρουβίκωνα δεν φοβούνται. Δεν μυξόκλαινε, όταν τα πράγματα σκουραίνουν. Κυρίως είναι υπερήφανοι για τις απόψεις τις οποίες υπερασπίζονται με πάθος ανεξαρτήτως συνθηκών. Οι ναζί είναι δειλά παλιοτόμαρα και δεν μπορεί να υπάρξει καμία απολύτως σύγκριση.

Μέσα τους οι φασίστες ξέρουν πως έχουν άδικο. Ξέρουν πως είναι καθάρματα, ανθρωποφάγοι. Ο Ρουβίκωνας και άλλοι τους υπενθυμίζουν τι είναι πραγματικά: Εγκληματίες που δουλεύουν για τα αφεντικά. Δωσίλογοι, προδότες, η σπορά του ηττημένου του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, του Χανς του Γκεσταπίτη.

Ο Ρουβίκωνας έχει την υποστήριξη του κόσμου, οι ναζί των αφεντικών με τα ΜΜΕ, τους μπάτσους, το κράτος και το παρακράτος. Εκείνο που δεν μπορούν να χωνέψουν είναι πως έχασαν ξανά. Τους πληροφορούμε πως θα χάνουν πάντα. Γιατί; Γιατί όλοι οι φασίστες είναι Μαλάκες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger