Home » , , » Αξιοσημείωτες ... αφωνίες

Αξιοσημείωτες ... αφωνίες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 | 8:34 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Ούτε θεσμολάγνοι είμαστε, αλλά ούτε και αυταπάτες για τον ρόλο των κομματικών παρατάξεων που ελέγχουν συνδικαλιστικές ενώσεις έχουμε.
Δεν περιμένουμε δηλαδή απ' το ΕΣΡ να έχει την παραμικρή αντίδραση για τον απίστευτο οχετό που ξέρασε σε βάρος ενός δολοφονημένου παιδιού το Πορτοσίχαμα.
Δεν αναμένουμε επίσης από το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ να ανακαλύψει στα λεγόμενα του υπαλλήλου του Αλαφούζου "κανιβαλισμό" σε βάρος ενός νεκρού, όπως έκανε στην περίπτωση της Ι. Μάνδρου, όταν αυτή δέχτηκε επικριτικά σχόλια από χρήστες του διαδικτύου για την απρέπεια που είχε διαπράξει στο πρόσωπο της Μάγδας Φύσσα.

Αναμενόμενο είναι ότι για κάποιες "Ομάδες Αλήθειας" του Ιντερνέτ, τα εμέσματα του Πορτοσάλτε θα περάσουν απαρατήρητα.
Επίσης για τους υπευθύνους των ellinikahoaxes, οι οποίοι ασχολούνται με κάθε παπαριά που θα γράψει οποιοσδήποτε ψεκασμένος μπλόκερ, να "εντοπίσει" και να καυτηριάσει τα καραμπινάτα ψέματα του "έγκυρου" δημοσιοκάφρου.

Θεωρούμε επίσης ατελέσφορη την παρέμβαση που έκαναν οι συνήγοροι της οικογένειας του Ζακ, Άννυ Παπαρρούσου και Κλειώ Παπαπαντολέων με την οποία ζητείται από τον Πορτοσάλτε "να ανασκευάσει και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη" καθώς και από τους "ελεγκτικούς φορείς να πράξουν τα δέοντα και νόμιμα". 

("Με ιδιαίτερη δυσφορία και ανησυχία διαπιστώσαμε ότι σήμερα το πρωί, μια ώρα πριν την έναρξη της δίκης των κατηγορουμένων για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, ακούστηκαν ψευδή και ανακριβή γεγονότα και ιδιαίτερα προσβλητικές κρίσεις για τον θανόντα από τον κ. Πορτοσάλτε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΙ. Ο εν λόγω δημοσιογράφος μετατρέποντας το θύμα ενός άγριου λιντσαρίσματος σε θύτη, και μετατρεπόμενος ο ίδιος σε ραδιο-δικαστή, απέκρυψε τα -αναμφισβήτητα ακόμα και από την υπεράσπιση- ιατρικά πορίσματα, διαδίδοντας ψευδείς ειδήσεις ενώ διαστρέβλωσε πλήρως τις αποφάνσεις του παραπεμπτικού βουλεύματος, με το οποίο οι κατηγορούμενοι δικάζονται", τονίζεται στην δήλωση των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής. Να σημειώσουμε ότι η δίκη της υπόθεσης της δολοφονίας του ξυλοδαρμού του Ζακ Κωστόπουλου, που οδήγησε στον θάνατό του πριν από δύο χρόνια, ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης (21/10), ωστόσο πήρε αναβολή για τις 6 Νοεμβρίου).

Ενα ρητορικό ερώτημα θα θέσουμε μόνο: Ολοι αυτοί που έκαναν λόγο για βία σε βάρος του δημοσιοκάφρου και εκτίμησαν ότι ένα σύνθημα από μαρκαδόρο σε κάποιο τοίχο είναι "πλήγμα στην ελευθερία του λόγου", επιδιώκει να "τρομοκρατήσει και να φιμώσει τον δημοσιογράφο", -μέχρι "χτύπημα ενάντια στην δημοκρατία" το χαρακτήρισαν-, τώρα πώς και έπαθαν αφωνία; 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger