Home » , » .Ολόκληρη κυβέρνηση των "αρίστων" και δεν διαθέτει ένα πρόσωπο να αντικαταστήσει τον Χαρδαλιά;

.Ολόκληρη κυβέρνηση των "αρίστων" και δεν διαθέτει ένα πρόσωπο να αντικαταστήσει τον Χαρδαλιά;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 | 9:04 μ.μ.

Αλλο πάλι και τούτο. Η είδηση είναι πανομοιότυπη σε όλες σχεδόν τις ενημερωτικές ιστοσελίδες και αναφέρει:  "Μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την περιοχή της Σάμου, οι ανακοινώσεις για τις εξελίξεις της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας καθώς και τα νέα μέτρα για τον έλεγχο της διασποράς του ιού μετατίθενται για αύριο, καθώς ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς μεταβαίνει στο νησί."..

Σοβαρά τώρα, είναι λόγος αυτός να αναβληθεί η ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας; Ολόκληρη κυβέρνηση των "αρίστων" και δεν διαθέτει ένα πρόσωπο να αντικαταστήσει τον Χαρδαλιά; Και δεν βρίσκετε ούτε ένα ΜΜΕ να επισημάνει και να καυτηριάσει αυτή την γελοία κυβερνητική ανακοίνωση;

Δεν είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε αν υπάρχει κάποια σκοπιμότητα, την οποία δεν μπορούμε να εντοπίσουμε, πίσω απ' αυτή την κυβερνητική επιλογή. Αλλωστε ο ΕΟΔΥ έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα τα νέα σοκαριστικά στοιχεία από τα οποία διαπιστώνει κανείς ότι η εξάπλωση της πανδημίας, δεν τιθασεύεται για τους λόγους που έχουμε αναφέρει πολλές φορές.

Μας εντυπωσιάζει όμως το γεγονός ότι η κυβέρνηση  επικαλείται αυτό το πρόσχημα, για να αναβάλλει την ενημέρωση  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

31 Οκτωβρίου 2020 στις 8:54 π.μ.

Ενα καλο παραδειγμα ενα τελειωμενο κοκτειλ. Τι να πεις. Τα λογια ειναι περιττά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger