Home » , , » Απολαυστικός δεξιός "αλληλοσπαραγμός"

Απολαυστικός δεξιός "αλληλοσπαραγμός"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 | 10:28 μ.μ.

Συνεχίζεται ο "εμφύλιος" πόλεμος που έχει ξεσπάσει εδώ καιρό στο εσωτερικό της συντηρητικής παράταξης με τις κύριες "μάχες" να δίνονται μεταξύ της Ν.Δ και της φυλλάδας με τον ψευδεπίγραφο τίτλο "Δημοκρατία".
Και όλα αυτά πυρήνα έχουν την διαχρονική αλήθεια ότι οι "εθνικόφρονες πάνω απ' όλα είναι στομαχόφρονες".  

Οπως γράφαμε και πρόσφατα, ο όμιλος των ΜΜΕ του Γιάννη Φιλιππάκη θεώρησε ότι βρέθηκε "ριγμένος", από τα χρηματικά ποσά που μοιράστηκαν στα ΜΜΕ με τις πέτσινες λίστες και τα προπαγανδιστικά κονδύλια της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας και έτσι παρακολουθούμε απολαυστικές καταστάσεις. 

Αν μέχρι τώρα η κόντρα είχε πολιτικά χαρακτηριστικά με γενικόλογες αναφορές της "Δημοκρατίας" για κυβερνητική προσπάθεια "να χειραγωγήσει τα Μ.Μ.Ε. και να ελέγξει απόλυτα την ενημέρωση, λαμβάνοντας παράλληλα και την απαιτούμενη ασυλία", με το Κυριακάτικο πρωτοσέλιδο άρθρο της, η φυλλάδα, χτυπάει στο "μαλακό υπογάστριο" της κυβέρνησης και στρέφεται προσωπικά ενάντια σε έναν πρωτοκλασάτο υπουργό. αιχμή του επικοινωνιακού επιτελείου της κυβέρνησης, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα. 

Οταν, λοιπόν μιλάει για την "βιτρίνα" του κυβερνητικού σχήματος τονίζοντας με "ξύλινα" γράμματα . «ΣΚΑΝΔΑΛΟ στη αυλή του Πέτσα» αναφέροντας ότι  «Καταγγέλλουν τον πεθερό του υπουργού για φάμπρικα με επιδοτήσεις», μπορεί να θεωρήσει κανείς ότι το έντυπο του Φιλιππάκη καταφέρνει "χτύπημα κάτω από την ζώνη", στο κυβερνητικό κόμμα.
Πόσο μάλλον όταν αφήνει να εννοηθεί ότι με τις πλάτες του κυβερνητικού στελέχους, κάποιοι «Μοίρασαν δάσος 54.000 στρεμμάτων για να εισπράξουν ενισχύσεις εκατομμυρίων από την Ε.Ε. Με χαλκευμένα παραστατικά και χωρίς κανένα ζώο λεηλατούσαν χρήμα που αναλογούσε σε κτηνοτρόφους»!

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την συνέχεια αυτού του δεξιού "αλληλοσπαραγμού", αφού  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι θα κινηθεί δικαστικά ενάντια στους συντάκτες του δημοσιεύματος το οποίο χαρακτήρισε συκοφαντικό.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Οκτωβρίου 2020 στις 11:28 π.μ.

Ο Φιλιππάκης ήταν στην ακροδεξιά μαθητική οργανωση του Βορίδη " ελευθεροι μσθητές" .Σαν εκδότης έχει μεγαλη επιρροή απο Μελισσανίδη .Για αυτο και μόνο που ειναι δεξιος γραφει κατα του Μαρινακη.Ο ίδιος όμως είναι εύκαμπτος για αυτο οι απογνητοφωνησεις τον δειχνουν να εχει καλη επαφη και κοινα νταραβερια με το διδυμο Παππά- Παππαγγελοπουλου

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger