Home » , » H Αριστερά πρέπει πρώτα και κύρια να ξανακαρφώσει τις λέξεις.

H Αριστερά πρέπει πρώτα και κύρια να ξανακαρφώσει τις λέξεις.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 | 4:03 μ.μ.

Του Θανάση Καμπαγιάννη - f/b

Να είσαι νεαρός μουσουλμάνος στη σημερινή Ευρώπη. Να ζεις την περιθωριοποίηση, τη φτώχεια, την αστυνομική στοχοποίηση, τον ρατσισμό. 

Και να κοιτάζεις τα νέα της ημέρας: από τη μια, τα σκίτσα του Charlie Hebdo με τους γυναικείους κώλους ως μούτρα του Μωάμεθ να περιβάλλονται την ιερότητα της "ελευθερίας του λόγου".

Και από την άλλη, η ηγεσία του πιο ριζοσπάστη αριστερού και αντιρατσιστή ηγέτη που είχε ποτέ το Εργατικό Κόμμα, του Τζέρεμυ Κόρμπυν, να βαφτίζεται "αντισημιτική" επειδή στην πραγματικότητα αρνήθηκε να σιγήσει απέναντι στα εγκλήματα του Ισραήλ.

Και αντιμέτωπος μ' αυτή τη σύγχυση, να πέφτεις στα δίχτυα των φανατικών, που θέλουν να σε οπλίσουν με μίσος και μαχαίρια για να προωθήσουν τη δική τους δολοφονική ατζέντα.

Απέναντι στην οργανωμένη εκστρατεία σύγχυσης και αλλοίωσης του νοήματος των λέξεων, η Αριστερά πρέπει πρώτα και κύρια να ξανακαρφώσει τις λέξεις.
Να πει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Με οποιοδήποτε κόστος.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

30 Οκτωβρίου 2020 στις 1:02 μ.μ.

"Και από την άλλη, η ηγεσία του πιο ριζοσπάστη αριστερού και αντιρατσιστή ηγέτη που είχε ποτέ το Εργατικό Κόμμα, του Τζέρεμυ Κόρμπυν, να βαφτίζεται "αντισημιτική" επειδή στην πραγματικότητα αρνήθηκε να σιγήσει απέναντι στα εγκλήματα του Ισραήλ."

Α καλά αν είναι και ο Κόρμπυν πιο...ριζοσπάστης αριστερός τότε κάποιοι το έχετε χάσει τελείως. Δεν είναι αντισημίτης γιατί καταδικάζει τα εγκλήματα του Ισραήλ αλλά γιατί αναγνωρίζει σαν...φίλους τους τα ΙΣΛΑΜΟΝΑΖΙΣΤΑΡΙΑ της Χαμάς και της Χεζμπολάχ, υπερασπίζεται αντισημιτικά γκράφιτι ενώ ορισμένοι από το Εργατικό κόμμα έχουν εκφράσει απόψεις όπως ότι οι Εβραίοι συνεργάστηκαν με τους ναζί ή ότι Ισραήλ=ναζιστική Γερμανία. Είναι άλλο να καταγέλλεις το Ισραήλ για τα εγκλήματά του σε βάρος των Παλαιστινίων και άλλο να υποστηρίζεις τα ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ισλαμοκαθάρματα και γενικώς να εκφράζεις αντισημιτικές και φιλοναζιστικές απόψεις.

Αλλά όταν παλεύεις για διάλυση και καταστροφή του Ισραήλ μαζί με αυτά τα κατακάθια (που παρεπιπτόντως για κανένα άλλο κράτος στον κόσμο που επίσης εγκληματεί σε βάρος άλλων λαών δεν το απαιτούν όλοι αυτοί οι δήθεν αντιφασίστες, αντιιμπεριαλιστές οι "αντισιωνιστές" και αυτό και μόνο αποδεικνύει τον αντισημιτισμό τους γιατί θα πρέπει να μας εξηγήσουν όλοι αυτοί γιατί μιλάνε για καταστροφή μόνο του ισραηλινού κράτους και όχι πχ των ΗΠΑ, του γαλλικού, του τουρκικού κλπ), όταν δεν σε ενοχλούν ούτε στο ελάχιστο σβάστικες, συνθήματα ναζιστικά, ναζιστικοί χαιρετισμοί, απόψεις φιλοναζιστικές και όλα αυτά τα "ωραία" από τους υποστηρικτές και τα στελέχη αυτών των συμμοριών, όταν βαφτίζεις σαν αντίσταση τις δολοφονίες απλών Εβραίων πολιτών τότε προφανώς και γίνεσαι ένα με την ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ προπαγάνδα κατά των Εβραίων. Και φτάνουμε στο σημείο να ακούμε "αριστερούς" να μας μιλάνε για τους Εβραίους καπιταλιστές, τους Εβραιομασόνους ολιγάρχες, τραπεζίτες και την νέα τάξη που αυτοί δήθεν μας επέβαλαν όλες αυτές δηλαδή τις ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ μπούρδες βγαλμένες κατευθείαν από το Mein Kampf.

Αλλά δεν είναι μήπως όλοι αυτοί που ταυτόχρονα υποστηρίζουν τα αφεντικά του φασισμού παγκοσμίως δηλαδή την Ρωσία και την Κίνα και υποστηρίζουν τα εγκλήματά τους σε βάρος των λαών; Δεν είναι αυτοί που δεν λένε κουβέντα για τον ιρανικό φασισμό και τα εγκλήματά του; Δεν είναι αυτοί που υποστηρίζουν τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΑ Μαδούρο; Δεν είναι αυτοί που υποστηρίζουν τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ στην Α.Ουκρανία με τις ψευτολαϊκές τους δημοκρατίες; Δεν είναι άραγε αυτοί που δεν βάλανε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ σαν βασικό αντιφασιστικό αίτημα το ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

Δεν μου κάνει εντύπωση που κάποιοι θεωρούν τον Κόρμπυν πιο...αριστερό. Ρωσόφιλος δεν είναι; Μια χαρά κουμπώνει με την ΡΩΣΟΔΟΥΛΗ ψευτοαριστερά μας.

V For Viva La Revolucion

30 Οκτωβρίου 2020 στις 7:41 μ.μ.

Απαντηση σε leo! Ειναι οπως τσ λες. Για την ουκρανια μπορω να πω γιατι γνωριζω καποια πραγματα εχουν χασει αυτοι οι ανθρωποι το τραινο για μια καλλιτερη ζωη. Αυτους που πανε και ψηφιζουν περιμενουν ευρωπη οι ανθρωποι νομιζοντας οτι ξαφνικα θα πλουτισουν σαν εμας εδω τους.....
Κλεινουμε το γονατο στον Μοζγκοβοι
Ζαχατετσνκο Τολστιχ Μικαελ motorola
Και τοσους αλλους ηρωες τους.

31 Οκτωβρίου 2020 στις 8:22 π.μ.

Στον ΟΑΚΚίτη Leo-ντα... Μας τά'πε και ξεθύμανε,το δάχτυλο κουνώντας,/ στον ύπνο και στο ξύπνιο του, σχεδόν παραληρώντας!/ Τον φουκαρά τον βάρεσε της "ΟΑΚΚέ" η τρέλα!/ Από την πόλη κίνησε και στην κορφή κανέλα!.../ Δύο γαϊδάρων άχυρο δεν ξέρει να μοιράζει,/τον κόσμο πάντα ανάποδα αυτός θα τον διαβάζει./ Βλέπει παντού φαντάσματα των Ρώσων και Κινέζων,/ για να χορεύει η Αμέρικα κι οι λόρδοι των Εγγλέζων./Για να χορεύει αντάμα τους του Βερολίνου η "σκύλα",/του Παρισιού ο "ζιγκολό",τι μέγιστη ξεφτίλα!/ Να ρίχνουν τον καρσιλαμά στις πλάτες τις δικές μας,/να κομματιάζουνε, να τρων, να πίνουν τις ζωές μας.../ "Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας κι οι Σιωνιστές αδέρφια!/ Μην ενοχλείτε την ΕΟΚ και του Νταγιάν τα κέφια!/Της θειάς μας της Ουάσιγκτον τα πόδια προσκυνήστε/ και καθετί το Δυτικό θερμά υμνολογήστε!/ Του Νετανιάχου ας δώσουμε στήριγμα εμείς βαρβάτο./ Γάζα μαζί κι Ιερουσαλήμ να ρίξει μες στο πιάτο./ Να καταπιεί όλη μαζί την όχθη του Ιορδάνη,/ δημοκρατία αυτός εστί"- φωνάζει ένα χαϊβάνι!!/ Κρίμα μεγάλο και άδικο να υπογράφεις "Leo-ν" /και τελικώς να γίνεσαι φερέφωνο μοιραίον/ να γίνεσαι απολογητής των πιο φρικτών τεράτων/ της μαύρης τούτης εποχής που πάει για τον πάτον!/ Να λιβανίζεις Ουάσιγκτον, Παρίσια, Βερολίνα, αντάμα με του Τελ Αβίβ τον έσχατο μπασκίνα!/ Και να νομίζεις πως αυτό ..."κομμουνισμός" σημαίνει/ ξύπνα, καημένε Leo-ντα, γιατί ο καιρός διαβαίνει!.../ Στείλε και τα χαμπέρια μας στον "βαρεμένο" Λιάκο/ σε όλης της σέχτας τα παιδιά,σε κάθε φουκαράκο.../Πες τους πως ο αφέντης Τραμπ τούς στέλνει και βραβείο/ στου Ιατρού Χατζηλωλού -μεγα τρελοκομείο-/ ετήσια παραμονή η Αμέρικα προσφέρει/ της ΟΑΚκέ, όπου στο ντουνιά δεν βρίσκεται το ταίρι!!!

1 Νοεμβρίου 2020 στις 4:55 μ.μ.

Ο Βολιώτης και οι ομοϊδεάτες του θεωρούν ότι ο ναζισμός είναι καλός όταν στρέφεται εναντίον του Ισραήλ. Γι'αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να καταδικάσει τις σβάστικες των Παλαιστινίων ούτε ναζιστικές απόψεις που εκφράζουν οι σύντροφοί του από τη Χαμάς. Γι'αυτά εδώ ή κάνει την πάπια ή ακόμα χειρότερα τα δικαιολογεί:

https://medium.com/@martinsherman/into-the-fray-swastikas-over-gaza-c02c2a5eb0ea

https://www.jpost.com/opinion/real-liberals-must-shun-palestinian-colonialism-477616

https://www.youtube.com/watch?v=TYuRR7DpDy0

Σε κάθε περίπτωση είναι ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ και ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ η στάση του. Διότι θεωρεί ότι αν είσαι εναντίον του ισραηλινού καθεστώτος και των εγκλημάτων του πρέπει ντε και καλά να υπερασπίζεσαι τα ισλαμοναζισταριά και όχι μόνο αλλά να τους θεωρείς και...μαχητές του ιμπεριαλισμού και του φασισμού και το χειρότερο να υποστηρίζεις ακόμα και τον ίδιο τον ναζισμό αρκεί αυτός να στρέφεται εναντίον του ισραηλινού κράτους. Και είναι και ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗΣ γιατί θεωρεί ότι αν είσαι εναντίον Ρωσίας και Κίνας είσαι υπέρ του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Φυσικά δεν μας λέει πως αυτοί οι "αντιφασίστες" υποστηρίζονται από τον...Ερντογάν ή τους Ιρανούς μουλάδες, πως γίνεται δηλαδή "αντιφασίστες" να υποστηρίζονται από...ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Σε αυτά δεν απαντάνε οι "αριστεροί" μας όπως ούτε και το ερώτημα γιατί καταστροφή και διάλυση μόνο για το κράτος του Ισραήλ. Η μόνη τους απάντηση είναι οι ασυναρτησίες του Νίκου και διάφοροι χαρακτηρισμοί γιατί πολύ απλά δεν έχουν τι να πουν.

Βέβαια εδώ συμβαίνει το εξής παράλογο αυτοί που υπερασπίζονται την σβάστικα στην Παλαιστίνη είναι αυτοί που...διαδήλωσαν έξω από το Εφετείο εναντίον της Χρυσής Αυγής. Προφανώς αυτοί οι άνθρωποι είναι υποκριτές και ψεύτες (τις ηγεσίες των κομμάτων τους εννοώ) διότι υπερασπίζονται παντού στον κόσμο φασίστες όταν αυτοί εξυπηρετούν ανοιχτά το ρωσοκινέζικο στρατόπεδο (όπως πχ στην Ουκρανία). Αλλά και εδώ πάλι ψεύτες είναι γιατί ενώ φωνάζουν για να μπουν οι ναζί στην φυλακή, το αντιφασιστικό αίτημα ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ όχι μόνο δεν το φωνάζουν αλλά το καταδικάζουν κιόλας σαν..αντιδραστικό. Εδώ φτάσανε στο σημείο να κρεμάνε στο Πολυτεχνείο τον...τσαρικό αετό και να τον πλασάρουν σαν...αντιφασιστικό σύμβολο αν είναι δυνατόν.

Ποτέ όλοι αυτοί δεν διαδήλωσαν για τα εγκλήματα του κινέζικου σοσιαλφασισμού τόσο ενάντια στο θιβετιανό λαό όσο και ενάντια στο λαό του Χονγκ-Κονγκ, ποτέ τους δεν διαδήλωσαν εναντίον του ΣΦΑΓΕΑ Άσαντ και των σφαγών του ρωσικού ιμπεριαλισμού στη Συρία, χαιρέτισαν τον ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Κριμαίας μέσω ενός ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ πραξικοπήματος που έγινε από τους ρωσόδουλους μαζί με το ρωσικό στρατό (το παραδέχτηκε ο ίδιος ο Πούτιν τα πράσινα ανθρωπάκια), υποστηρίζουν ΦΑΝΑΤΙΚΑ τους ναζισταράδες ρωσόδουλους στην Α.Ουκρανία και πολλά άλλα.

Για να μην αναφέρω τώρα καθαρά φασιστικές συμπεριφορές και με αφορμή την ταμπέλα στον Πρύτανη, ξύλο και επεισόδια μεταξύ φοιτητικών παρατάξεων, το ότι απαγορεύουν σε κόμματα να καταθέτουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο και δεν σέβονται καν το χώρο μας το παίζουν και αντιφασίστες τρομάρα τους, άντε μην θυμηθώ και τις πλατείες που βρέθηκαν δίπλα δίπλα στους φασισταράδες και το παίζανε "αμεσοδημοκράτες" ενώ δεν κατήγγειλαν καν φασιστικές επιθέσεις σε κόμματα και οργανώσεις. Μήπως να υπενθυμίσω ότι εξωκοινοβουλευτικοί ψευτοαριστεροί υπερασπίστηκαν τις ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ επιθέσεις του ΠΑΜΕ εναντίον της ΓΣΕΕ και την ματαίωση του συνεδρίου της δύο φορές αν θυμάμαι καλά;

V For Viva La Revolucion

2 Νοεμβρίου 2020 στις 1:38 μ.μ.

Αμ' δε μπορεί βρε φουκσρά revolucion να γίνει/ με τη γραμμή του ... Ντόναλντ Τραμπ, με τον Πομπέο να κρίνει/ ποιος είν' o φίλος ποιος o εχθρός, ποιος είναι δημοκράτης,/ γιατί τερατογένεση δηλώνει αυτός ο χάρτης./ Άκου, σαΐνι Λεοντα, και πες το και στο Λιάκο,/ στο "alter" σας το Τζήμερο και κάθε φιλαράκο:/ ΕΟΚ και ΝΑΤΟ κι Ισραήλ διαδέχτηκαν τον Χίτλερ,/ με ηγέτη την Αμέρικα και σάρωσαν με... ρίχτερ/ τη δόλια ανθρωπότητα -δώ κι εβδομήντα χρόνους/ σκορπίζοντας απλόχερα καταστροφή και φόνους.../ Με αυτά τα μαύρα τέρατα ο ψεκασμένος Λιάκος/ τακίμιασε και γίνηκε σκέτο κουρέλι- ράκος!/ Εκφυλισμένη ανεμισε μια κούφια θεωρία (τού 'παν πως ήταν...μαοϊκή, πως γράφει ιστορία)/ την πάτησε κι έτσι βορά βρέθηκε στα θηρία./ Του 'ρθε και κάτι σαν νταμπλάς, του θόλωσε το μάτι κι από τα τότε ο δυστυχής μάς έμεινε αμανάτι.../ Αφού λοιπόν τ' ανέκδοτα της "ΟΑΚΚΈ" λανσάρει/ κι εμείς εδώ του στέλνουμε γιομάτο ένα ταγάρι/ ζουρλομανδύα κόκκινο, ολόσωμο ας φορέσει/ ντουγρού να πάει στην κλινική κι απάνω ας βάλει ... φέσι./ Κει που το Ναπολέοντα κάποιοι άλλοι το μεγάλο/ ας παριστάνει τούτος δω τους... Μαρξ μαζί και Μάο!/ Ωστόσο η ανθρωπότητα δεν θα αυτοκτονήσει,/ θα πολεμά τα τέρατα, τη ρότα ως να γυρίσει./

2 Νοεμβρίου 2020 στις 9:01 μ.μ.

Νίκο θα απαντήσεις σε τίποτα; Ή θα συνεχίζεις να μας το παίζεις Καβάφης; Και να έγραφες και τίποτα ουσιαστικό πάει στα κομμάτια, μόνο ασυναρτησίες. Γιατί βλέπω ότι δυσκολεύεσαι αφάνταστα να απαντήσεις σοβαρά. Γιατί; Εσύ που είσαι αριστερός, αντιφασίστας, κομμουνιστής δεν μπορείς να απαντήσεις σε έναν...οακκίτη, πράκτορα της ΕΕ και των ΗΠΑ; Καλά εκεί καταντήσατε να σας κατατροπώνουν οι πράκτορες του...σιωνισμού και να μην μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε;

Καταδικάζεις την σβάστικα ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Υπάρχει καλή και κακή σβάστικα, καλός και κακός ναζισμός; Είναι καλός ο ναζισμός δίπλα ακριβώς από το Ισραήλ και κακός στον υπόλοιπο κόσμο; Είναι ξεκάθαρα αυτά που ρωτάω. Και αντί να απαντήσεις τουλάχιστον σε αυτά αρχίζεις την "ποίηση". Πόσο πολύ τρέμεις να απαντήσεις; Μήπως γιατί όντως πιστεύεις ότι ο ναζισμός είναι καλός;

Επειδή αναφέρθηκες στον Τραμπ. Ότι αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ το γνωρίζεις έτσι; Αλίμονο αφού σύσσωμη η "αριστερά" και οι εφημερίδες της (Ριζοσπάστης, ΠΡΙΝ κλπ) το κατήγγειλαν. Δε μου λες σου είπε κανένας ότι μερικούς μήνες πριν ο Πούτιν πρώτος είχε αναγνωρίσει την δυτική Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ; Αυτό στο είπε ο Περισσός, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάποιος; Γιατί δεν άκουσα κάτι από Μπογιόπουλο, δεν το είδα κάπου στο Ριζο ή στο ΠΡΙΝ. Το ήξερες; Κατάλαβες τι έγινε; Ο Τραμπ το έκανε αυτό αφού το αφεντικό του ο νεοτσάρος είχε κάνει αυτός την αρχή.

https://www.businessinsider.com/russia-israel-settlements-jerusalem-2017-4

Ερώτηση κρίσεως. Γιατί οι "αντιιμπεριαλιστές" μας δεν καταδίκασαν ΠΟΤΕ τον Πούτιν γι'αυτό;

Για απάντησε κύριε Φανφάρα...

V For Viva La Revolucion

3 Νοεμβρίου 2020 στις 12:00 π.μ.

Στον ΟΑΚΚιτη Λέοντα ξανά-μανά ρεγάλο
τη μαντινάδα του πρωινού γι' αυτόν και το "μεγάλο"!
Πάρτην loip;on για χάρισμα για να την εμπεδώσεις
σε κάτι τέτοιους σαν και σας μπόλικες πρέπουν ...δόσεις
Είναι οι μόνη απάντηση αυτή που σας ταιριάζει
να βλέπει ο κόσμος τι είσαστε
και να το διασκεδάζει.

Σε νέο παραλήρημα ο φίλος μας ο LEO
αφού ξανά μας έβρισε στον τόνο τον χυδαίο,
αφού ξανά μας έκραξε… «σοσιάλ-φαιά» κουκούτσια
πέταξε τέλος με βροντή ένα … «βίβα ρεβολούτσια»!

Αμ' δε μπορεί, βρε φουκαρά, «ρεβολουτσιόν» να γίνει
με τη γραμμή του ... Ντόναλντ Τραμπ, με τον Πομπέο να κρίνει
ποιος είν' o φίλος ποιος o εχθρός, ποιος είναι «δημοκράτης»,
γιατί τερατογένεση δηλώνει αυτός ο χάρτης…

Άκου, σαΐνι Λεοντα, και πες το και στο Λιάκο,
στο "alter εγώ" σας (Τζήμερο) και κάθε φιλαράκο:
ΕΟΚ και ΝΑΤΟ κι Ισραήλ διαδέχτηκαν τον Χίτλερ,
με ηγέτη την Αμέρικα και σάρωσαν με... ρίχτερ
τη δόλια ανθρωπότητα -δώ κι εβδομήντα χρόνους,
σκορπίζοντας απλόχερα καταστροφή και φόνους...

Μ’ αυτά τα μαύρα τέρατα ο ψεκασμένος Λιάκος
τακίμιασε και γίνηκε σκέτο κουρέλι- ράκος!
Εκφυλισμένη ανέμισε μια κούφια θεωρία
(τού 'παν πως είναι...μαοϊκή, πως γράφει ιστορία)
την πάτησε κι έτσι βορά βρέθηκε των θηρίων
τον πήρε και τον σήκωσε μετά πολλών βαΐων!
Του 'ρθε και κάτι σαν νταμπλάς, του θόλωσε το μάτι
κι από τα τότε ο δυστυχής μάς έμειν’ αμανάτι...

Αφού λοιπόν τ' ανέκδοτα της "Οακκέ" λανσάρει
κι εμείς εδώ του στέλνουμε γιομάτο ένα ταγάρι,
ζουρλομανδύα κόκκινο, ολόσωμο ας φορέσει,
ντουγρού να πάει στην κλινική κι απάνω ας βάλει ... φέσι.

Κει που το Ναπολέοντα κάποιοι άλλοι το μεγάλο,
ας παριστάνει τούτος δω τους... Μαρξ μαζί και Μάο!
Ωστόσο η ανθρωπότητα δεν λέει ν’ αυτοκτονήσει,
θα πολεμά τα τέρατα, τη ρότα ως να γυρίσει.-

Κι ορισμένες διευκρινίσεις επί των σατιρικών στίχων για τους φίλους του ΒΑΘΕΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
1. Ο "Λιάκος" που αναφέρεται παραπάνω είναι βέβαια ο αρχηγός της γραφικής σέχτας που αυτοαποκαλείται "ΟΑΚΚΕ"(Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ), η αυτού εξοχότης ΗΛΙΑΣ ΖΑΦΕΟΡΟΠΟΥΛΟΣ
2. Η φερόμενη ως "μαοϊκή" θεωρία που πιστεύει ο "Λιάκος" είναι το γνωστό τερατούργημα "των τριών κόσμων" που απέδωσε στον Μάο Τσετούνγκ η συμμορία του Ντενγκ Ξιάο-πινγκ, για να πάρει την εξουσία και να στερεωθεί με τη βοήθεια της Ουάσιγκτον.
Σύμφωνα με την παρανοϊκή αυτή θεωρία, που ζήτημα είναι αν ποτέ την πήρε χαμπάρι ο ίδιος ο... Μάο (ο οποίος βρισκόταν πια σε ...προχωρημένο γεροντικό αλτσχάιμερ, λίγο πριν πεθάνει), ο εχθρός της επανάστασης είναι ένας: ο ...ρώσικος "σοσιαλφασισμός"!! Αναφερόταν σε «σοσιαλφασισμό», επειδή τότε ακόμη η ΕΣΣΔ εμφανιζόταν ως σοσιαλιστική χώρα και τίποτα δεν πρόδιδε ότι θα γίνει αμιγώς καπιταλιστική. Άλλωστε η κλίκα του Ντεγκ άρχισε να σέρνει την Κίνα προς τον απροκάλυπτο καπιταλισμό πριν ακόμα εμφανιστεί η κλίκα Γκόρμπυ στην ΕΣΣΔ
Ήταν μια δηλητηριασμένη θεωρία, σκέτο βούτυρο στο ψωμί της Αμέρικας, μέχρι που η νεοκαπιταλιστική Κίνα έγινε ιμπεριαλιστική ανταγωνίστρια των ΗΠΑ και της ΕΕ. Τότε η γραμμή της Ουάσιγκτον στον κάθε "Λιάκο" της ανά τον κόσμο ήταν να βάζει πίσω από τη λέξη "φασισμός" και τους Ρώσους και του Κινέζους.
Κι έτσι ο "Λιάκος μας" κι η σέχτα του ανακάλυψαν το τερατούργημα για το ... "ρωσο-κινέζικο σοσιαλφασισμό". Από τότε ο αρχηγός της ΟΑΚΚΕ και οι λοιποί μυαλοφυγόδικοι κλακαδόροι του καταζητούνται από τον ιατρό ...Χατζηλωλό, αλλά τους καλύπτει ο νόμος περί προστασίας των σπανίων ειδών της ανθρωποπανίδας... Είναι άλλωστε ο μόνος νόμος περί προστασίας του περιβάλλοντος που συνυπογράφει η Ουάσιγκτον. Κάθε τι άλλο αποτελεί «ρωσοκινεζικό σοσιαλφασιστικό μποϋκοτάζ στη βιομηχανία».



Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger