Home » , » Αφού τελικά έμαθε ο Μητσοτάκης ότι υπάρχουν άνθρωποι που "είναι εξαρτημένοι από τον μισθό τους", ας τον πληροφορήσει και κάποιος ότι ο ίδιος δεν μπορεί να παριστάνει τον Λουδοβίκο τον 14ος

Αφού τελικά έμαθε ο Μητσοτάκης ότι υπάρχουν άνθρωποι που "είναι εξαρτημένοι από τον μισθό τους", ας τον πληροφορήσει και κάποιος ότι ο ίδιος δεν μπορεί να παριστάνει τον Λουδοβίκο τον 14ος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 | 7:59 μ.μ.

Βαθιά νυχτωμένος είναι ο Χρυσοχοϊδης, ο Πέτσας και όλη η κυβέρνηση των "αρίστων" αν έχουν την αίσθηση ότι μπορεί να μας επαναφέρει στην αλήστου μνήμης εποχή του Ζαγοριανάκου όπου επικρατούσε το "αποφασίζομεν και διατάσσομεν". 

Αυτό που «δεν νοείται» για την κυβέρνηση, να γίνει δηλαδή  η πορεία για την 47η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, όπως δήλωσε  το πρωί σήμερα ο Στέλιος Πέτσας και επανέλαβε αργότερα ο υπουργός μπάτσων και καταστολής Χρυσοχοϊδης, είναι μια φασιστική, προκλητική διαταγή που δεν θα περάσει.   

Να το ξεκαθαρίσουμε. Το εργατικό -λαϊκό - νεολαιίστικο κίνημα έχει αποδείξει πως μπορεί να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την πανδημία και η απόφαση πειθάρχησης σε μια τόσο απροκάλυπτα προκλητική απόφαση είναι σίγουρο ότι δεν έχει καμιά τύχη. 

Τουναντίον. Αν επιμένει σ' αυτό το φιρμάνι της η κυβέρνηση θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν είναι τόσο εγκληματικά ανεύθυνη και θα ανακαλέσει την απόφασή της για απαγόρευση της πορείας.   

"Η πορεία του Πολυτεχνείου θα γίνει και θα είναι ντάλα μεσημέρι!", όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Υπάρχει ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων 1967-74 (Σ.Φ.Ε.Α.) για συμμετοχή στην πορεία, ενώ σχετικές ανακοινώσεις υπάρχουν από το ΜΕΡΑ25 και πλήθος εργατικών και συνδικαλιστικών συλλογικοτήτων. 
(Σχετική ανακοίνωση από το ΚΚΕ δεν εντοπίσαμε, ενώ ο Τσίπρας ερωτώμενος επιφυλάχτηκε να απαντήσει ξεκάθαρα). 

Η πορεία, λοιπόν θα γίνει. Οπότε μπαίνει το ερώτημα: Τι θα κάνει η κυβέρνηση; Θα διατάξει τους ένστολους πραιτοριανούς υπεράσπισης του συστήματος να την αιματοκυλίσουν; 

 Αφού τελικά έμαθε ο Μητσοτάκης ότι υπάρχουν άνθρωποι που "είναι εξαρτημένοι από τον μισθό τους", ας τον πληροφορήσει και κάποιος ότι ο ίδιος δεν μπορεί να παριστάνει τον Λουδοβίκο τον 14ος. Ας τον βοηθήσει κάποιος απ' το περιβάλλον του να αποκτήσει στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα, πριν είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για ενδεχόμενα δραματικά γεγονότα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger