Home » , » Ο ανεκδιήγητος Μπογδάνος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο τα ΜΑΤ να σκοτώσουν διαδηλωτές στην πορεία του Πολυτεχνείου!

Ο ανεκδιήγητος Μπογδάνος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο τα ΜΑΤ να σκοτώσουν διαδηλωτές στην πορεία του Πολυτεχνείου!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 | 9:48 μ.μ.

Οπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα 902 τα Εργατικά Κέντρο Αθήνας, Πειραιά και Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής έδωσαν στην δημοσιότητα σήμερα ένα πρόγραμμα δράσης με κινητοποιήσεις και απόφαση για απεργία στις 26 Νοέμβρη "για άμεσα μέτρα προστασίας της υγεία του λαού και ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα".

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η απόφαση των Εργατικών κέντρων να  συμμετέχουν στην πορεία του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη, αδιαφορώντας για την κυβερνητική απόφαση που την απαγόρευση της.
(Να εκτιμήσουμε ότι αυτό το δημοσίευμα της ιστοσελίδας 902 σημαίνει ότι ΚΚΕ και ΠΑΜΕ θα κάνουν καλέσματα για την πορεία;).

Το εξωφρενικό είναι ότι ο ανεκδιήγητος Μπογδάνος προεξοφλεί ότι η πορεία δεν θα γίνει και αν τελικά πραγματοποιηθεί, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν νεκροί, αφού σύμφωνα τον γραφικό αυτόν ακροδεξιό, οι διοργανωτές της πορείας θα "εξωθήσουν την πολιτεία να κατεβάσει τα ΜΑΤ", για να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους.

Δεν είναι το θέμα το ότι για μια ακόμα φορά η γραφικός Μπογδάνος θα γίνει ρόμπα, αφού η πορεία θα γίνει. Το βασικό είναι -αν η κυβέρνηση εξακολουθήσει να επιμένει στην φασιστική, προκλητική απόφασή της- ότι το σύνθημα "ανυπακοή" θα αποκτήσει ουσιαστικό περιεχόμενο και η κυβέρνηση των "αρίστων" θα δεχθεί μια μεγάλη πολιτική ήττα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

7 Νοεμβρίου 2020 στις 12:32 π.μ.

Ο εθνικός ρουφιάνος προσπαθεί να τρομοκρατήσει. Πορεία θα γίνει, με μεγάλη συμμετοχή κι οι χρυσαλήτες (με στολή ή όχι) πάλι θα σκάσουν από το κακό τους.
Τα παιδιά που σκοτώθηκαν στο Πολυτεχνείο έριξαν τη χούντα. Οφείλουμε, όπως κάθε χρόνο, να είμαστε παρόντες, να τιμήσουμε τους ήρωες μας.
Η δεξιά θέλει να ξεχάσουμε τα εγκλήματα της. Δεν θα περάσει ο φασισμός. Όλοι στην εκδήλωση.
Όσο για τον ιό θα προσέχουμε. Θεωρούμε άλλωστε πολύ πιο επικίνδυνους τους δεξιούς προδότες.
Το ΚΚΕ θα κάνει εκδήλωση τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας (μάσκα απόσταση κλπ).
Δυστυχώς εμβόλιο για χουντικούς ρουφιάνους δεν έχουμε. Συνίσταται πηγάδα σε κάθε δεξιό παλιοτόμαρο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger