Home » , » Μπογδάνιες "Πατερικές συμβουλές" (Bίντεο)

Μπογδάνιες "Πατερικές συμβουλές" (Bίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 | 11:42 μ.μ.

Τελικά βρέθηκε η λύση για να απαλλαγούμε από τον αφόρητο βραχνά που μας δημιουργούν οι οικονομικές και υγειονομικές κρίσεις. 
Και είναι τόσο απλή που αναρωτιόμαστε τόσο καιρό γιατί δεν την σκεφτήκαμε.

Ευτυχώς που υπάρχει ο τιτανομέγιστος νεοδημοκράτης βουλευτής Κ. Μπογδάνος ο οποίος ανάμεσα στα καθήκοντα του -όπως να επιθεωρεί τις αστυνομικές δυνάμεις αν είναι στην ετοιμότητα που απαιτούν οι συνθήκες για να δράσουν εναντίων των αντικοινωνικών στοιχείων, που θα διασαλεύσουν την τάξη στην πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου- θεωρεί ότι πρέπει να μας προσφέρει δωρεάν τις βαθυστόχαστες σκέψεις του.

Οπως λοιπόν ακούνε στο παρακάτω ηχητικό οι Μπογδάνιες "πατερικές συμβουλές" συνιστούν επίσκεψη στον "πνευματικό" μας, να ζητήσουμε φώτιση, να κάνουμε τον σταυρό μας και να πούμε καμια κατοσταριά φορές " Κύριε Χριστέ ελέησον με"!

Ρε γμτ, πώς γίνεται να κυκλοφορούν ανάμεσα μας τόσες χιλιάδες βομβαρδισμένοι από μπαζούκας ηλιθιότητας και ψήφισαν για βουλευτή αυτό το νούμερο; 

Εκτός αν θεωρούσαν ότι επέλεγαν γελωτοποιό για το Δελφινάριο και όχι εθνοπατέρα... από τους δεξιούς όλα να τα περιμένεις ...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger