Home » , » ΜΑΡΦΙΝ, ΑΣΟΕΕ, Πολυτεχνείο: Ένα τσιγάρο δρόμος.

ΜΑΡΦΙΝ, ΑΣΟΕΕ, Πολυτεχνείο: Ένα τσιγάρο δρόμος.

Από askordoulakos , Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 | 11:12 μ.μ.

«Υπενθυμίζω τη σκοτεινή σελίδα στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μόνη εξ όλων των 27 κομμάτων που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα καταψήφισε μαζί με τους αριστερούς το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου που καταδικάζει ως εξίσου εγκληματήσαντες τον ναζισμό και τον σταλινισμό. Προφανώς για να μην ενοχληθεί το ΚΚΕ, το οποίο εν τούτοις, με το όπλο παρά πόδα πάντα, προσβλέπει στην κατάλυση της νόμιμης εξουσίας με λαϊκή εξέγερση»..

Γιάννης Μαρίνος, εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», 23/10/2020.

__

Αλήθεια, τι έχει γίνει με τους εμπρηστές της ΜΑΡΦΙΝ, βρέθηκαν;

Μήπως τουλάχιστον βρέθηκαν οι επικηρυχθέντες «αντιεξουσιαστές», που έκαναν, ό,τι έκαναν στον Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ;

Ακόμα δεν τους βρήκαν τα λαγωνικά της Ασφάλειας, τα οποία μέσα σε λίγες μέρες εντόπισαν-μέσω καμερών- τη δράστιδα της γνωστής υπόθεσης με το βιτριόλι;

Αλήθεια, δεν έχουν ακούσει κάτι τόσον καιρό, οι 100δες undercover ασφαλίτες κι οι συνεργάτες (ρουφιάνοι) της Αστυνομίας, οι οποίοι έχουν διασπαρθεί στους χώρους πολιτικής και κοινωνικής δράσης, ανά την Ελλάδα, όπως πχ τότε, στο ξεκίνημα των εργασιών του 33ου Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης;

Αν όντως ανήκαν στον αναρχικό-αντιεξουσιαστικό-εξωκοινοβουλευτικό χώρο οι δράστες των παραπάνω συμβάντων, θα ξέραμε σήμερα, όχι μόνο τα ονοματεπώνυμά τους και τις φωτογραφίες τους, αλλά έως και τι χρώμα σώβρακο φορούν;

Είναι τυχαίο, ότι τα «ανδραγαθήματα» στην ΑΣΟΕΕ, έλαβαν χώρα λίγο καιρό, πριν την επέτειο της 17 Νοέμβρη κι ότι έδωσαν το πράσινο φως στους νεοφασίστες της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ, αλλά και στο μηντιακό αληταριό, να  διαμορφώσουν κλίμα έντασης της αστυνομοκρατίας;

Η απαγόρευση της πορείας του Πολυτεχνείου δεν έχει καμία σχέση με την προστασία της δημόσιας υγείας, διότι δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση. Αν υπήρχε, επί 9 μήνες τώρα θα είχαν ήδη προσληφθεί γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, θα είχαν προστεθεί ήδη περισσότερα λεωφορεία στα δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών και θα είχαν επαναλειτουργήσει πολλά, εκ των νοσοκομείων, που έκλεισαν οι κατοχικές κυβερνήσεις, κατόπιν γερμανικών εντολών.

Η απαγόρευση της πορείας του Πολυτεχνείου επιβλήθηκε, επειδή το κοινωνικό και πολιτικό κλίμα σήμερα, είναι εντελώς διαφορετικό, από εκείνο της εαρινής καραντίνας. Η κοινωνία αντιλαμβάνεται, μέσω αντιφάσεων και γελοίων τοποθετήσεων, αυτό που αντιλαμβάνεται ακόμα κι ένα 5χρονο παιδάκι: Ότι η διαχείριση του κορονοιού βρίσκεται στα χέρια πολιτικών (κι όχι μόνο) απατεώνων και καλοπληρωμένων καθεστωτικών ειδικών, οι οποίοι λειτουργούν με οικονομικούς και πολιτικούς όρους κι όχι με υγειονομικούς. Απατεώνες και κακοποιοί, που αξιοποιούν τον κορονοιό για να πλουτίσουν οι ίδιοι κι οι κάθε λογής χορηγοί τους. Κακοποιοί του ουσιαστικού ποινικού δικαίου, που εμπίπτουν στη διάταξη  του άρθρου 306 του ποινικού κώδικα, για τη θανατηφόρο έκθεση σε κίνδυνο:

1. Όποιος εκθέτει άλλον και έτσι τον καθιστά αβοήθητο, καθώς και όποιος με πρόθεση αφήνει αβοήθητο ένα πρόσωπο που το έχει στην προστασία του ή που έχει υποχρέωση να το διατρέφει και να το περιθάλπει ή να το μεταφέρει, ή ένα πρόσωπο που ο ίδιος το τραυμάτισε υπαίτια, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.

2. Αν η πράξη προκάλεσε στον παθόντα: α) βαριά βλάβη στην υγεία του, επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα ετών· β) το θάνατό του, επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον έξι ετών.

Στυγνοί και ηλίθιοι τεχνοκράτες, οι οποίοι «παίζουν μπάλα» στα ΜΜΕ, άνευ αντιπάλου, αλλά όταν βρεθούν απέναντι στην αντίθετη και επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη, βάζουν την ουρά στα σκέλια και δε βγάζουν άχνα, όπως έκανε στο KΡHTH ΤV, ο… κυβερνητικός λοιμωξιολόγος, Χαράλαμπος Γώγος.


Αυτή η αλλαγή κλίματος ενέχει πολλαπλούς κινδύνους για το κυβερνητικό και μηντιακό μονοφωνικό αφήγημα κι η πορεία του Πολυτεχνείου, ίσως αποτελέσει τη θρυαλλίδα, που θα προκαλέσει την έκρηξη της-επί 9 μήνες- . φιμωμένης, εξαθλιωμένης και τρομοκρατημένης κοινωνίας.

Όταν η αστυνομία λοιπόν, ανακαλύψει τους δράστες της ΜΑΡΦΙΝ και της ΑΣΟΕΕ, τότε θα ανακαλύψουν κι οι εντομολόγοι την άσπρη μύγα, την οποία ψάχνουν μάταια επί αιώνες.

Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger