Home » , , » Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει να υπάρχει μόνο "πολιτική ευθύνη" για τα εγκλήματα που διαπράττουν οι αστοί πολιτικοί, με θύματα από την τάξη μας!

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει να υπάρχει μόνο "πολιτική ευθύνη" για τα εγκλήματα που διαπράττουν οι αστοί πολιτικοί, με θύματα από την τάξη μας!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 | 11:25 π.μ.

Δεν έχει νόημα για να μιλήσουμε για τις πολιτικές -χωρίς κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα δηλαδή- πολιτικές ευθύνες των πολιτικών απατεώνων με τους οποίους μπλέξαμε,  για το έγκλημα που συντελείται αυτή την στιγμή σε βάρος του λαούς μας συνέπεια της πανδημίας. 

Κι εδώ πρέπει να το πούμε χωρίς μισόλογα .Εχουμε  όλοι/ες ευθύνες που δεν απαιτήσαμε δυναμικά να θωρακιστεί δυναμικά το ΕΣΥ και κάποιοι πίστεψαν τις ψεύτικες εξαγγελίες του Μητσοτάκη.

Το πόσο λοιπόν "έτοιμοι είμαστε στο δεύτερο κύμα κορονοϊού¨ το βλέπουμε καθημερινά με χαρακτηριστική την σημερινή περίπτωση. Η ΜΕΘ στην Θεσσαλονίκη και γενικότερα στην Βόρειο Ελλάδα έχουν πληρότητα 100%.  Στην Αττική η κάλυψη των ΜΕΘ που υπάρχουν πλησιάζει το 85% και η γενικότερη εικόνα που υπάρχει είναι ότι ολόκληρο το ΕΣΥ κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.

Τι θα μπορούσε να πει κανείς στους 3 συμπολίτες μας σήμερα που έπεσαν θύματα της πανδημίας και είναι αναγκασμένοι να ταλαιπωρηθούν απίστευτα κάνοντας τον γύρο της μισής Ελλάδας -από την Δράμα στην Καβάλα και από εκεί με μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας σε νοσοκομεία της Αθήνας για να βρουν κρεβάτι στις ΜΕΘ;

Μιλάμε για στοιχειωδώς διασωληνωμένους ανθρώπους που ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει η ζωή του.

Θέλουμε να ευχηθούμε τα καλύτερα για τους συνανθρώπους μας που σήμερα περνάνε τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά το ομολογούμε: Μας πιάνει κατάθλιψη βλέποντας τους πολιτικούς εγκληματίες να μην κινδυνεύουν να λογοδοτήσουν για τα ανοσιουργήματα που διαπράττουν μόνιμα και καθημερινά εναντίων κόσμου της τάξης μας.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger