Home » , » Δημοσιογραφία από τα lidi

Δημοσιογραφία από τα lidi

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 | 9:45 π.μ.

Καθόλου δεν μας χαλάει που όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ συνειδητά απαξιώνουν έμμεσα τα όσα διαδραματίζονται στον "ναό της δημοκρατίας" τους.    

Γίνετε χτες μια πολύωρη συζήτηση στην βουλή που ουσιαστικά ήταν μια ανούσια κοκορομαχία μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα σχετικά με τον κυβερνητικό χειρισμό της υγειονομικής και οικονομικής, κρίσης.
Το τι έμεινε και τι προβλήθηκε απ' όλο αυτό το βλέπουμε στην διπλανή φωτογραφία από το δημοσίευμα της "έντυπης γεροντοκόρης της δεξιάς".
Σε ανάλογο μήκος κινούνται όλα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. 

Και η πλάκα είναι ότι "τσιμπάνε" όλες οι Συριζαίικες ιστοσελίδες -από την "ΕφΣυν" μέχρι το tvxs- και σήμερα το πρωί ο ραδιοφωνικός σταθμός του ΣΥΡΙΖΑ κάνει "σημαία" αυτή την ηλιθιότητα του νέου Μωυσή "ότι δεν βρήκε ούτε ρούτερ στο Μαξίμου", όταν ανέλαβε την πρωθυπουργία, πιστεύοντας ότι ασκεί "δυναμική" αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Οχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Τα ενσωματωμένα ΜΜΕ είναι ιμάντες μεταβίβασης της κομματικής γραμμής ανάλογα σε ποιο στρατόπεδο ανήκουν.

Και να το πούμε διαφορετικά και "ανάλαφρα" Τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, προσπέρασαν ότι ο "πολιτικός ηγέτης" τους, παρακαλούσε το αρχιλαμόγιο της Ζήμενς, τον Χριστοφοράκο, να του κάνει "δωράκια" κάποιες ηλεκτρικές συσκευές από  τηλεφωνικό κέντρο μέχρι καφετιέρες, ηλεκτρικές σκούπες και λεμονοστύφτες. 

Οι "λειτουργοί της ενημέρωσης" οι οποίοι είναι φίλα προσκείμενοι στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα υποτίμησαν τα αποτελέσματα που είχαν οι μυστικές επαφές του Τσίπρα με κεφαλαιοκράτες- -κυκλοφορούν πάρα πολλές σχετικές φήμες με μοναδική επιβεβαιωμένη περίπτωση την συνάντηση του Τσίπρα με τον Ψυχάρη «με μοναδικό μάρτυρα μία απρόσιτη και αυστηρή γάτα των Ιμαλαΐων». 

Τουλάχιστον όσον αφορά εμάς που συμμετέχουμε σ' αυτό το διαδικτυακό μετερίζι, -παράλληλα με την κινηματική μας παρουσία που είναι πιο σημαντική-, παρ' όλες τις αδυναμίες και παραλήψεις μας κανείς δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει ότι προσπαθούμε στην κατεύθυνση της στρατευμένης στα συμφέροντα της τάξης μας δημοσιογραφίας. Δεν ισχυριστήκαμε ποτέ ότι είμαστε "αντικειμενικοί", δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλο μας, δεν εξαπατούμε τους αναγνώστες μας, όπως κάνουν οι δημοσιολόγοι φερέφωνα των αστών.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger