Home » , » Σχιζοφρενείς οι Έλληνες ή ψεύτες οι δημοσκόποι;

Σχιζοφρενείς οι Έλληνες ή ψεύτες οι δημοσκόποι;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 | 9:22 μ.μ.



Γράφει mitsos175

Σχιζοφρενείς είναι η πλειοψηφία των Ελλήνων σύμφωνα με ένα ακόμα γκάλοπ μαϊμού από τα πανηγύρια. Οι περισσότεροι θεωρούν τα μέτρα της κυβέρνησης αναποτελεσματικά. Ως εδώ καλά, είναι απόλυτα λογικό.

Οι μόνοι λόγοι που μειώνονται λίγο τα κρούσματα είναι ο αριθμός μείωσης των τεστ, αλλά και το κλείσιμο των σχολείων.

Είπαμε πως στις 14/9 είχαμε 180 κρούσματα την ημέρα. Ούτε 2 μήνες μετά είχαμε 3.316 (12 Νοεμβρίου)! 18 φορές πάνω και βάλε!

Βέβαια στις 26 Οκτώβρη είχε γίνει το κορονοπάρτι στον Αϊ Δημήτρη της Θεσσαλονίκης. Εκεί όχι μόνο δεν έβαλαν πρόστιμα αλλά πήγαν και όλοι οι νεογιδοκράτες πολιτικοί όπου μαζί με τους παπάδες έγλειφαν ένα κουτάλι και κάτι τζάμια μπροστά από κάτι εικόνες.

Και τώρα οι δημοσκοπήσεις αρχίζουν τα τρελά. Τα μέτρα αναποτελεσματικά, αλλά δήθεν η πλειοψηφία είναι με το χουντικό μέτρο της απαγόρευσης της πορείας του Πολυτεχνείου!!! Σχιζοφρενείς οι Έλληνες ή ψεύτες οι δημοσκόποι; Πάντως πορεία έγινε ο κόσμος αντιστάθηκε και νίκησε. Η πλειοψηφία τίμησε το Πολυτεχνείο ενώ για πρώτη φορά όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν κοινό κείμενο κατά της χούντας Μητσοτάκη και οι φασίστες έφαγαν πάλι τα λυσσακά τους. Μπράβο Κούλη!

Οι Κιναλήτες είναι τσόντα, δεν είναι καν κόμμα.

Το άλλο παλαβό είναι πρόθεση ψήφου. Μπορεί να μειώνονται τα ποσοστά, αλλά η ΝΔ προηγείται πολύ.

Ξέροντας όμως πως πέφτουν έξω καμιά εικοσαριά μονάδες, κανείς δεν δίνει σημασία. Ας κάνουν εκλογές, να βλέπουμε ξανά τη φάτσα των δημιοσκόπων να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Απόλαυση!

Ο κόσμος έχει σιχαθεί και την κυβέρνηση και τα κανάλια και τα μαγειρευτά τους. Έχει μπουχτίσει με το σανό, δεν το τρώει!

Οι νεογιδοκράτες και οι φασίστες βλέπουν να αρρωσταίνουν χωρίς να πάνε στις συγκεντρώσεις του ΚΚΕ. Ενώ τα κομμούνια είμαστε υγιείς! Κι αρχίζουν να τρομοκρατούνται.

Παραδέχθηκαν (για να πουν και μια αλήθεια) ότι η πλειοψηφία πλέον πιστεύει πως ο Κορονοϊός μεταδίδεται από τη Θεία Κοινωνία! Τα 2/3 των δεξιών, γιατί μόνο δεξιοί ψηφίζουν στις δημοσκοπήσεις των καναλιών.

Δεν είπαν καν στο ναό, που θα ήταν πιο μέτρια η ήττα των παπάδων. Πχ βήχει ο δίπλα, κολλάς. Όχι! Είπαν για το “Μέγα Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας”! Δεν είναι Χριστός, είναι αυτό που φαίνεται: Ψωμί και κρασί. Αυτό είναι το τέλος του Χριστιανισμού. Το είπαμε από το Πάσχα. Εφόσον έκλεισαν τα μαγαζιά τους, πάνε για κανόνι.

Ο χουντικός Αμβρόσιος κατάλαβε πρώτος τη ζημιά που τους έκανε η ΝΔ. Τους ρήμαζε! Οι παπάδες “έπαιξαν κατενάτσιο”, έκαναν δηλαδή τα πάντα για να αποφύγουν το μοιραίο. Φάγανε όμως 10 γκολ, όσα τα φάσκελα που τους ρίχνει το πρώην ποίμνιο. Και κόλλησαν και βάζουν λουκέτο! Ξανά μπράβο Κούλη. Χρόνια θέλαμε να καταφέρουμε τέτοιο καίριο χτύπημα στους υποκριτές!

Θα μου πείτε τον στήριξαν. Ας πρόσεχαν.

Έλα τώρα Καλλιόπη, καλή μου θεούσα, πάρε την εικόνα και βγες μαζί με τους ξεβράκωτους, τους ναζί σατανιστές και τους μασκαράδες, να πεις για τη Μακεδονία. Άντε ντε!

Μην παραχαράζετε την Ιστορία,

Κολλάει από τη Θεία Κοινωνία.

Μπορεί το Ιερόν emo να τη γλυτώσει, ο Θεός όμως κοιμήθηκε.

Εδώ κοιμήθηκε ο Μαραντόνα, που ήταν ο πιο μάγκας θεός από όλους.

Και ήταν μάγκας, γιατί ήταν άνθρωπος με προτερήματα και ελαττώματα, με τη δύναμη να λέει την αλήθεια αλλά και τις αδυναμίες του.

Ναι, ο θεός πέθανε. Αλλά τουλάχιστο προλάβαμε και τον είδαμε να παίζει μπάλα.

Κι ο Πελέ έπαιζε καταπληκτικά, αλλά κότσια να την πει στον υποκριτή Πάπα για τα φτωχά παιδιά, είχε μόνο ο Μαραντόνα. “Πουλάτε τα χρυσά πουτάνας γιοι”! Θεός!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger