Home » , » Ο κορονοϊός είναι καλός χριστιανός. Άλλωστε πλάσμα του Θεού είναι κι αυτός.

Ο κορονοϊός είναι καλός χριστιανός. Άλλωστε πλάσμα του Θεού είναι κι αυτός.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 | 10:43 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175  

Σήμερα θα πούμε γιατί η Θεσσαλονίκη είναι το επίκεντρο της πανδημίας. Θα εξηγήσουμε τόσο επιστημονικά όσο και… θρησκευτικά!

Ποιος είναι ο πολιούχος της πόλης; Ο Άγιος Δημήτριος. Πότε γιορτάζει; 26 Οκτωβρίου. Πόσο κάνει ο κορονοϊός να εκδηλώσει συμπτώματα; Από 5 μέχρι 14 μέρες. Να πούμε περισσότερα;

26 Οκτωβρίου «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει: Θεία Λειτουργία LIVE- Πλήθη λαού προσκυνούν». Γράφουν οι αγαπημένοι μου νεοδημοκράτες που το παίζουν θεούσες και που απειλούν με μηνύσεις.
Τους απαντώ αγαπάτε αλλήλους και κάντε σεξ να ηρεμήσετε.

Αν προσκυνούσαν μόνο φορώντας μάσκες κρατώντας παράλληλα αποστάσεις θα ήταν καλά. Γιατί μόνο η μάσκα δε φτάνει. Όμως οι πιστοί έχουμε μερικές ενδιαφέρουσες συνήθειες για τις οποίες ο κορονοϊός ευχαριστεί πολύ την Εκκλησία.
Ο κορονοϊός είναι καλός χριστιανός. Άλλωστε πλάσμα του Θεού είναι κι αυτός.
Μπορεί ένας Κινέζος από περιέργεια (σαν αυτή που σκότωσε η γάτα) να έφαγε ένα παγκολίνο με σάλτσα νυχτερίδας, αλλά ο Θεός έφτιαξε τα πάντα.

Οι πιστοί λοιπόν έχουν τη συνήθεια να φιλάνε τζάμια. Ευτυχώς όχι όλα τα τζάμια μόνο αυτά που έχουν πίσω θρησκευτική εικόνα.
Βάζουν τζάμια μπροστά από τις εικόνες γιατί τόσο καιρό με τόσα σάλια η εικόνα θα χάλαγε.
Το τυπικό του νεοέλληνα πιστού έχει ως εξής: Κάνουμε σταυρό, σκύβουμε, φιλάμε εικόνα, ξανακάνουμε σταυρό ενώ απομακρυνόμαστε.
Οι πλέον αμαρτωλοί, που θέλουν να το παίξουν άγιοι, κάνουν και μετάνοιες.
Σκοπός να αφήσουμε ίχνη σάλιου - οι κυρίες και κραγιόν - πάνω στο τζάμι, ώστε να αποδείξουμε πόσο πιστεύουμε. Γιατί στη Β’ Παρουσία οι Άγγελοι θα δουν υπάρχει DNA μας πάνω στις εικόνες! Επιστημονικά πράγματα…

Με τη μάσκα κάνουν το εξής «λογικό». Σταυροκοπιούνται, κατεβάζουν τη μάσκα στο πηγούνι, φιλάνε την εικόνα, ανεβάζουν τη μάσκα απομακρύνονται για να κολλήσει ο επόμενος!
Είναι να πάρεις video ένα προσκύνημα, να το γυρίσεις στο γρήγορο και να βάλεις μουσική το γάμο του Καραγκιόζη. Ή το Benny Hill.
Δεν χρειάζεται να είσαι διδάκτορας ιατρικής για να αντιληφθείς, πως αν ο προηγούμενος είχε γρίπη μάλλον άρπαξαν οι επόμενοι μια γερή δόση ιών.

Ακόμα ένα έθιμο είναι το γλείψιμο ενός και μοναδικού κουταλιού που δίνεται για τη Θεία Ευχαριστία.
Χάθηκαν τα κουτάλια; Εκεί θα κάνετε την οικονομία παπάδες;
Πάντως παρά την πίστη του παπαδαριού και την υποκρισία της «ΔΑΠ λοιμωξιολόγων», όποιος τρώει από το κουτάλι του άλλου παίρνει και τα μικρόβιά του.
Αν δεν έχουν γρίπη ή κορονοϊό όσοι ήταν πριν φιλήσεις την εικόνα δεν θα κολλήσεις, αν έχουν, πιθανότατα θα μπούνε στον οργανισμό σου ιοί. Το λέει η επιστήμη, το λέει η λογική.
Ακόμα και παπάδες προτείνουν να αλλάξει ο τρόπος που μεταλαμβάνει το ποίμνιο. Αλλά η Εκκλησία αρρωσταίνει από ένα πράγμα: Από τις αλλαγές, την πρόοδο. Από όλα τα άλλα έχει ανοσία. Ή ανοησία…

Βάλτε τώρα πολλούς ανθρώπους σε κλειστό χώρο σα σχολικές αίθουσες δηλαδή, βάλτε το ότι δεν αερίζονται καλά οι ναοί…
Έχουμε λοιπόν σε περιοχές που προηγείται η ΝΔ μεγάλο ποσοστό θετικών στο ιό. Τυχαίο; Ή μήπως το Εφετείο ήταν Θεσσαλονίκη;
Φασίστες και θεούσες, γαλάζια troll που βρίζετε τον κόσμο, για κάνετε τεστ, να δούμε κάτι…


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger