Home » , » Νότης Σφακιανάκης: Υλοποιώντας το σύνθημα "Κόκα τιμή Χρυσή Αυγή".

Νότης Σφακιανάκης: Υλοποιώντας το σύνθημα "Κόκα τιμή Χρυσή Αυγή".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 | 12:39 π.μ.

Αν κάποια έκπληξη περιέχει, η είδηση από το χθεσινό αστυνομικό δελτίο, ότι μπάτσοι εντόπισαν να έχει στην κατοχή του ο Νότης Σφακιανάκης ένα εννιάρι πιστόλι για το οποίο δεν είχε άδεια, ένα taser και 2 γραμμάρια κοκαΐνης, είναι ότι τον συνέλαβαν. (Θα έπεσε στην σπάνια περίπτωση "περίεργου οργάνου").

Το ισχυριζόμαστε αυτό γιατί το γνωστό φασιστόμουτρο δεν ήταν λογικό να καλέσει μόνο τους θαυμαστές του να ψηφίσουν την ναζιστική συμμορία και να κάνει ύμνους υπέρ των φυλακισμένων σήμερα εγκληματιών του μορφώματος Μιχαλολιάκου.
Επρεπε να έχει και την ίδια συμπεριφορά και τον ίδιο τρόπο ζωής με τα ινδάλματά του. 

Είναι γνωστό ότι όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής οπλοφορούσαν, ενώ κάποια απ' αυτά σαν τον Κασιδιάρη και τον Ρουπακιά δεν δίσταζαν να "καμαρώνουν" δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τον οπλισμό τους.
Επίσης αρκετοί από αυτούς είναι χρήστες αλλά και ήταν έμποροι ναρκωτικών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο «υπαρχηγός» της Νίκαιας Γιώργος-Χρήστος Τσακανίκας ο οποίος είχε εμπλακεί σε υπόθεση διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης.

Για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα στα οποία έχουμε αναφερθεί δείτε την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε "Κόκα τιμή Χρυσή Αυγή".

Το να γνωστοποιείται  δηλαδή κανείς ότι το ναζιστοειδές που λέγεται Νότης Σφακιανάκης, είναι κοκαϊνομανής και οπλοφορεί δεν είναι είδηση. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger