Home » , » Σεφ, ούτε αυτό τρώγεται. Κριτική του πιάτου “γκάλοπ αλά Δρακουμέλ”.

Σεφ, ούτε αυτό τρώγεται. Κριτική του πιάτου “γκάλοπ αλά Δρακουμέλ”.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 | 7:42 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Σίγουρα υπάρχουν πολλών ειδών σεφ. Το ίδιο και δημοσκόποι. Το ίδιο σανό το μαγειρεύουν και το προσφέρουν με διαφορετικό τρόπο.

Η πιο μούφα δημοσκόπηση ως τώρα, η καμένη, έλεγε πως για τον Κορονοϊό φταίνε οι νέοι! Φυσικά όχι μόνο δεν τους πίστεψε κανείς, αλλά νευρίασαν με την αηδία που σερβιρίστηκε. Πήγε το κράξιμο σύννεφο.

Τα είδαν αυτά οι άλλοι μάγειρες κι έβαλαν και κάποια ωμά υλικά, αλλά το μαγείρεμα – μαγείρεμα. Σκοπός είναι να μην καταλάβουμε τη γεύση του κουτόχορτου, γιατί οι άλλοι το παράκαναν.

Είπαν λοιπόν μερικές αλήθειες. Ξέρουμε άλλωστε πως τα καλύτερα ψέματα είναι εκείνα που αναμιγνύονται με αλήθειες.

Πρόθεση ψήφου. Μην τσιμπάτε. Καμένο. Πέταξε το όπως είναι. Έχουν πέσει στο παρελθόν πάνω από 20 μονάδες έξω. Τα έχουμε πει και αλλού ποιοι, πως και γιατί.

Τα ωμά.

Ο συνωστισμός στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θεωρείται από την πλειοψηφία (93%) αιτία μετάδοσης του ιού. Πολύ λογικό, αληθές. Δεν ξέρω αν ο κόσμος το θεωρεί κύρια μετάδοση, πάντως όσοι μπαίνουμε το πρωί στα λεωφορεία βλέπουμε.

Το θέμα είναι τι έκανε η κυβέρνηση; Πήρε μπάτσους που σταματούν τα λεωφορεία, μπαίνουν κι αυτοί μέσα και κόβουν πρόστιμα!

Οι ελλείψεις στο ΕΣΥ (77%) που και γι αυτές ευθύνεται, η ΝΔ το άνοιγμα του τουρισμού και

η συνολική διαχείριση της κυβέρνησης ευθύνεται για την αύξηση των κρουσμάτων λέει πάνω από 70%.

Μερικά όμως είναι μαγειρεμένα.

Δεν μπορεί πχ να λες πως ευθύνονται οι νέοι σε ποσοστό 59% για τον ιό. Το Μάρτη πως δεν ευθύνονταν;

Το πλέον μαγειρεμένο όμως (εκτός της πρόθεσης ψήφου) είναι η ερώτηση για τα σχολεία. Μόλις το 35% πιστεύει πως ευθύνεται το άνοιγμα των σχολείων. Γιατί αυτό;

Γιατί η κυβέρνηση θα ανοίξει τα σχολεία αμέσως μετά την επέτειο του Γρηγορόπουλου. Κυρίως τα δημοτικά. Για μένα αυτό είναι χειρότερο έγκλημα από τον τουρισμό. Άλλωστε και όταν άνοιγε ο τουρισμός έλεγαν τα γκάλοπ “τι καλά τα κάνει ο Μωυσής”. Δεν είχαμε κρούσματα από τουρίστες, από περίπτερα πάθαμε.

Τα παιδιά στριμωγμένα για ώρες κινδυνεύουν να γίνουν άθελά τους φορείς κορονοϊού. Όποιος έχει αμφιβολίες, ας δει τα επίσημα στοιχεία: 14 Σεπτεμβρίου 180 κρούσματα ημερησίως. 1 Οκτώβρη 411. 14 Οκτωβρίου 435. Ως το τέλος του μηνός άρχισε να ξεφεύγει η κατάσταση. 2.056 κρούσματα τη μέρα στις 31! Βέβαια, για να είμαι δίκαιος, στις 26 Οκτωβρίου ήταν του Αι Δημήτρη και οι παπάδες είχανε πάρτι. 26-31 πέντε μέρες ακριβώς. Συνήθως η διάρκεια που εκδηλώνεται ο ιός (5-14 το πολύ). Παρόλα αυτά τις Εκκλησιές δεν τις είχαν καν ως ερώτημα! Γιατί;

Κι εγώ θέλω ανοιχτά τα σχολεία. Αλλά με εκπαιδευτικούς και αίθουσες. Αντί όμως για γιατρούς και δασκάλους πήραν μπάτσους. Κάποιοι ευθύνονται και γι αυτό.

Οπότε σεφ, ούτε αυτό τρώγεται. Φα' το εσύ.

Αντιπολίτευση, μην περιμένετε προκοπή στα γκάλοπ. Εκείνος που τα παραγγέλλει, διαλέγει πως θα μαγειρευτούν. Το σιχτίρ πιλάφι είναι το ίδιο, είτε ζεστό είτε κρύο.

Η πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ διαφορετική, αλλά αυτοί που παραγγέλλουν τέτοια πιάτα είναι εκείνοι που πήραν τα μύρια από τον Πέτσα. Κι αυτοί είναι τρισευτυχισμένοι με τον Κούλη. Τόσα εκατομμύρια πήρε πχ ο Αφραγκούζος. Το ΚΚΕ θα διάλεγε;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger