Home » , » Μπετόβλακας του φασισμού

Μπετόβλακας του φασισμού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 | 4:33 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Υπάρχει ένα δίλημμα με το Στέφανο Χίο. Ο τύπος αναμφισβήτητα είναι για δέσιμο. Και χέσιμο.

Τι να κάνουμε; Να πούμε “άσε τον τρελό στην τρέλα του”, ή να του απαντήσουμε αναλόγως;

Να μιλήσουμε σοβαρά μαζί του είναι αδύνατο. Αλλά πάλι δεν μπορεί να τον αφήνουμε να λέει τέτοιες μαλακίες. Έστω κι αν είναι σαλταρισμένος.

Την κακοήθεια όμως δεν την άρχισε ο Χίος. Αυτός το χόνδρινε, αλλά τη συκοφαντία την άρχισαν οι νεοδημοκράτες.

Τα τρολλ αυτά ξεκίνησαν οργανωμένη επίθεση στο ΚΚΕ μετά την συντριπτική ήττα του Μητσοτάκη, όσον αφορά την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Πίσω από αυτή την οργανωμένη επίθεση είναι ο Μητσοτάκης. Ο μουρλό Χίος βρήκε απλά ευκαιρία σαν ακροδεξιός ψεκασμένος που είναι.

Να απαντήσουμε λοιπόν στη ΝΔ, ώστε να το ακούσουν και οι μπετόβλακες του φασισμού.

Πέρα από τα περίεργα της υπόθεσης, το να είναι κάποιος πατέρας κατηγορούμενου δεν τον κάνει κατηγορούμενο.

Αλλιώς να καταδικάσουμε τους αρχηγούς της ΝΔ εις θάνατον, που είναι όλοι απόγονοι δοσίλογων και προδοτών. Ράλλης - Έβερτ κλπ.

Υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά. Πέρα από το ότι κάποιοι είπαν πως δεν είναι ο πατέρας του κατηγορούμενου μέλος του Κόμματος, ακόμα κι αν είναι, δεν έκανε κάτι το Κόμμα για να βγει λάδι ο γιος του.

Όπως έκαναν οι βιαστές και δολοφόνοι νεοδημοκράτες στη Ρόδο. Εκεί ο μπαμπάς τους έβαλε μέσον για να κουκουλωθεί η υπόθεση και μετά έβαλε λυτούς και δεμένους στην τοπική ΝΔ (κι όχι μόνο στην τοπική), ώστε να πέσει το βλαστάρι του στα μαλάκα.

Είναι σίγουροι οι νεοδημοκράτες, που είναι πίσω από αυτές τις άθλιες συκοφαντίες, πως θέλουν να συνεχιστεί αυτό το “παιχνίδι”. Να αρχίσουμε να λέμε για νεοδημοκράτες που έκαναν ποινικά αδικήματα;

Να αρχίσουμε να ψάχνουμε τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων του κάθε κλέφτη, φονιά, βιαστή ή άλλου εγκληματία; Πιστεύουν πως συμφέρει τη ΝΔ;

Για να πει ο Χίος, που τα ξέρει όλα, το όνομα του παρτουζάκια παιδεραστή υπουργού της ΝΔ, γιατί ακόμα κρυφό το έχουνε. Δεν λέω για το Γεωργιάδη, για τον άλλο λέω, που γουστάρει κοριτσάκια.

Και τι θυμήθηκα τώρα που μιλάμε για φονιάδες; Κάποιον... να δεις πως το λέγανε; Α! Καλαμπόκα. Σκότωσε έναν καθηγητή, το Νίκο, για πολιτικούς λόγους, όπως και κάποιος μπάτσος που δολοφόνησε ένα δεκαπεντάχρονο παιδί, τον Αλέξανδρο.

Και δεν είναι οι μοναδικοί που δεν σκότωσαν ούτε για το ποδόσφαιρο, ούτε για προσωπικές διαφορές. Κάποιο Ρουπακιά τον έχουν ακούσει οι ναζί;

Για μαζευτείτε λοιπόν γαλάζια αποβράσματα. Αν μέλος του ΚΚΕ έκανε κάτι κακό, δεν έχει την υποστήριξη του Κόμματός, όπως έχουν οι κάθε λογής εγκληματίες της γαλάζιας συμμορίας και της δεξιάς γενικότερα. Αλλά να δούμε τα στοιχεία, τις αποδείξεις.

Τονίζω ακόμα πως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν κατηγορείται ο πατέρας και δεν ξέρουμε καν αν ο γιος είναι αθώος ή ένοχος!

Τι να υποθέσουμε όμως με αυτή τη σπέκουλα; Μήπως υπάρχει πρεμούρα από κάποιους να καταδικαστεί οπωσδήποτε ο κατηγορούμενος, γιατί έχει πατέρα Κομμουνιστή;

Εμείς δεν είμαστε εγκληματική οργάνωση, ενώ κάτι άλλοι είναι και παραείναι, όσα ψέματα κι αν πουν. Αυτό τσούζει το Χίο και κάθε φασιστάκι.

Β,Κ: Για να σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο απολαύστε παρακάτω μια «προβοκάτσια» που είχαμε στήσει σ' αυτό τον γραφικό φασίστα και μας χάρισε απλόχερα γέλιο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger