Home » , , » Πορεία παλινόστησης του κράτους της σκληρής δεξιάς.

Πορεία παλινόστησης του κράτους της σκληρής δεξιάς.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 | 10:51 μ.μ.


Δεν πρωτοτυπεί στο παραμικρό, απ' τις γνώριμες τακτικές του παρελθόντος της, η συντηρητική παράταξη, στην σημερινή πορεία παλινόστησης του κράτους της σκληρής δεξιάς.
Κι αυτό είναι κάτι όπως διαπιστώνουμε και στις τωρινές μεθοδεύσεις που ακολούθησαν την αυταρχική, φασιστική της απόφαση να απαγορεύσει την πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Επιστρατεύονται δικαστές και μπάτσοι με συνεπικουρία των Πετσωμένων ΜΜΕ, για να τρομοκρατήσουν, να παραπληροφορήσουν να νομιμοποιήσουν την αστυνομοκρατία και τον κυβερνητικό αυταρχισμό.

Το τελευταίο σκηνικό στην κατεύθυνση αυτή μας γνωστοποιεί με ηλεκτρονικό μήνυμα που μας έστειλε η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του  ΚΚΕ(μ-λ).

Παραθέτουμε απόσπασμα από την καταγγελία που μας έστειλαν:

Παραμονή του πολυτεχνείου σήμερα 16/11/2020, η ασφάλεια Θεσσαλονίκης προχώρησε σε τηλεφωνικές οχλήσεις φίλων και συναγωνιστών, οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, μεταξύ αυτών και της δικής μας οργάνωσης.

Αντιλαμβανόμαστε και αυτές τις ενέργειες σαν συνέχεια των μέτρων τρομοκράτησης του λαού της νεολαίας, αλλά και των σωματείων, των πολιτικών συλλογικοτήτων που προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην πόλη αλλά και σε όλη την χώρα.

Οι επιθέσεις σε νεολαίους, οι συλλήψεις διαδηλωτών και όσων μοιράζανε προκηρύξεις, οι κλήσεις σε απολογία και οι ανακρίσεις αγωνιστών που καλούν στο Πολυτεχνείο, είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει η κυβέρνηση της ΝΔ να επιβάλλει την μη πραγματοποίηση της διαδήλωσης του Πολυτεχνείου.

Καλούμε σε ένα πλατύ μέτωπο διεκδίκησης και αγώνα για να υπερασπίσουμε την ζωή του λαού, την μνήμη και τα μηνύματα  του Πολυτεχνείου .

·        Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει.

·        Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα!   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger