Home » , » Πόση Θεία Κοινωνία ήπιε o παπάς;

Πόση Θεία Κοινωνία ήπιε o παπάς;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 | 11:21 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Κι ο θρησκευτικός φανατισμός γεννάει χαζομάρες, απίστευτες ανοησίες και βλακείες. Φανταστείτε λοιπόν τι γίνεται όταν ένας θρησκόληπτος Ταλιμπάν έχει να διαχειριστεί τη νίλα του Δράμαλη που έπαθαν οι παπάδες τους τελευταίους μήνες εξ αιτίας της επιδημίας του κορονοϊού. Πάλι θα κάνουμε καινούριο συκώτι χάρη στο παπαδαριό.

Διάβασα και δεν πίστευα στα μάτια μου. «Ρασοφόρος κάνει κήρυγμα στο ποίμνιο με τροπάρι το οποίο κάνει λόγο για "ανυπολόγιστή ωφέλεια των χριστιανών ορθοδόξων από τον φιάσκο-ιό" και δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση».

Τι αντίδραση, που έμεινα παγωτό, με αυτά που είπε ο παπάς; Ακόμα να συνέλθω από τα γέλια. «Ευλογία ο κορονοϊός! Τερμάτισε μοιχεία, πορνεία, gay pride και… μαθητικές εκδρομές». Εδώ παραδέχομαι πως ο μόνος αρμόδιος είναι ο ψυχίατρος! Μαζέψτε τον τώρα! Είναι κρίμα να τον αφήνετε χωρίς θεραπευτική αγωγή. Μήπως αντί για λιβάνι μύρισε κάτι άλλο; Πόση Θεία Κοινωνία ήπιε;

Θα αρχίσω από τις μαθητικές εκδρομές. «Πολυήμερες εκδρομές των μαθητών που δημιουργούσαν τριβές και συγκρούσεις στις χριστιανικές οικογένειες και αφορμή ηθικών παραπτωμάτων για τους νέους»! Τι φαντασία είναι αυτή; Δεν πήγε εκδρομή μικρός και του έμεινε απωθημένο; Νομίζει πως στις πενταήμερες γίνονται όργια; Αγαπητέ Μητροπολίτη, δώσε σε παρακαλώ άδεια στον ιερέα να κάνει σεξ. Η στέρηση τον βάρεσε στο κεφάλι!

«Σταμάτησαν τα καρναβάλια». Ποιος το λέει αυτό; Η κυβέρνηση δεν έχει σταματήσει καθόλου. Ο Κούλης μόνο πάει διακοπές κάθε μέρα, για να ξεσκάσει από τις αργίες. Πότε είναι οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στις πόλεις, γνωρίζει; Οι Πατρινοί και είχαν διασκεδάσει και δεν κόλλησαν ιό. Είχαμε αναφερθεί σχετικά πριν μήνες. «Στα χείλια, στα χείλια, φιλάμε τον Κικίλια».

«Έκλεισαν και μπαράκια, τα κλαμπ, οι Οίκοι ανοχής και όλα εκείνα τα στέκια της αμαρτίας». Ακούτε όσοι έχετε μπαράκια και είστε χριστιανοί τη γνώμη των Ταλιμπάν για σας; Είστε αμαρτωλοί γιατί πάτε σε μπαρ. Κι εδώ ταιριάζει το «να ήταν η ζήλια ψώρα θα καίγονταν η χώρα». Δεν θέλω να ταραχτεί στην κατάστασή του, αλλά κάποιος να του εξηγήσει ήρεμα πως υπάρχουν ένα σωρό site με τσόντες στον υπολογιστή στα οποία γίνεται χαμός από επισκέψεις. Δεν θα το πιστέψει, αλλά όσοι κάθονται μέσα, δεν προσεύχονται και δεν κάνουν μετάνοιες. Με τρόπο να του τα πείτε. Μη χάσουμε το κελεπούρι.

«Οι γάμοι και οι βαπτίσεις που, αντί να εκφράζουν τα Ιερά Μυστήρια της Εκκλησίας, είχαν καταντήσει σόου γύμνιας και εντυπωσιασμού»! Ούτε επισκέψεις θέλει στο Άγιο Όρος! Μπράβο παπά καλά τα λες! Γι αυτό όλοι στο εξής θα παντρεύονται με πολιτικό γάμο ή σύμφωνο συμβίωσης. Ούτε βαφτίσεις να γδύνονται τα παιδιά. Κανένας στην Εκκλησία που γίνονται τα όργια! Δεν μπορώ άλλο από τα γέλια, έλεος! Θα τους κλείσει το μαγαζί αυτός, για μας τους άθεους δουλεύει.

«Πόσο άγιος και θεραπευτικός είναι αυτός ο πόνος». Να φας σκληρό παστέλι, ενώ σε πονάει δόντι. Εκεί να δεις θεραπεία κι αγιασμό. Μαζοχιστής ε; Το κατάλαβα εγώ. Να δείτε που ψηφίζει δεξιά για τους σωστούς λόγους: Πονάει και του αρέσει! Αχ τρομάρα σου…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger