Home » , » Δεξιός απόπατος.

Δεξιός απόπατος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 | 5:17 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Λύσσαξαν οι ναζί και οι ακροδεξιοί. «Να μη γίνει η πορεία για την Επέτειο του Πολυτεχνείου». Εμείς θα γιορτάσουμε την Αντίσταση του κόσμου κατά της χούντας και κάθε δικτατορίας.

Οι δήμιοι, οι φονιάδες, οι εγκληματίες δεξιοί δεν κάνουν τίποτε για την Υγεία του κόσμου.

Τόσο καιρό δεν πήραν γιατρούς αλλά μπάτσους!

Αντί να δώσουν χρήματα στην Υγεία και την Παιδεία λεηλάτησαν το δημόσιο αρπάζοντας τεράστια ποσά, χαρίζοντας εκατομμύρια στους ψεύτες και συκοφάντες των καναλιών.

Ενώ εγκληματούν και κλέβουν συνέχεια, κατηγορούν τα θύματά τους.

Τους έφταιγαν οι καταλήψεις και δήθεν ήθελαν ανοιχτά τα σχολεία. Τελικά έκλεισαν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια αφήνοντας όμως ανοικτά τα Δημοτικά, ώστε να δουλεύουν οι σκλάβοι με μικρά παιδιά.

Οι 1200 ΜΕΘ που τάχα έφτιαξαν δεν είναι ούτε 300 κι αυτές αφού απαγόρευσαν τα χειρουργεία, πράγμα που αποτελεί δολοφονία. Και που γι αυτό θα ζητηθούν οπωσδήποτε ποινικές ευθύνες, όταν με το καλό πέσει κι αυτή η χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα.

Αντί να κλείσουν τις Εκκλησίες που διασπείρουν τον κορονοϊό, έκλειναν τα περίπτερα!

Τα πληρωμένα troll είναι συνένοχοι. Δεν μαγειρεύουν δημοσκοπήσεις, τις καίνε! Πχ το σημερινό παραμύθι. Ο κόσμος πιστεύει πως η κυβέρνηση άργησε να πάρει μέτρα με τα οποία στην πλειοψηφία είναι αντίθετος!!! Δεν μιλάμε πλέον για προπαγάνδα, αλλά για σχιζοφρένεια. Και πανικό.

Η αστική δικαιοσύνη αναγκάστηκε να τιμωρήσει τη ναζιστική συμμορία των καθαρμάτων πλήττοντας τον πυρήνα της δεξιάς. Η ΝΔ τραυματίστηκε κι αυτή, αφού έχασε τις χρυσές εφεδρείες της. Τα ναζιστικά αποβράσματα είναι δυσαρεστημένα.

Έτσι η ΝΔ για να ευχαριστήσει τους ναζί, τους νοσταλγούς της χούντας, τα μπάσταρδα του Χανς του γκεσταπίτη, απαγορεύει την πορεία του Πολυτεχνείου. Για να χαρούν οι φασίστες, οι χουντικοί, οι βασανιστές, οι προδότες.

Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να περάσει κάτι τέτοιο. Ξαναλέμε πως δεν έκαναν καραντίνα, αλλά πραξικόπημα. Σε λίγες μέρες, κι αφού περάσουν όλους τους χουντικούς νόμους που θέλουν οι τοκογλύφοι και τα πλούσια παράσιτα, θα μειώσουν τον αριθμό των τεστ οπότε τα κρούσματα θα είναι κάτω των 500 μπορεί και λιγότερα.

Το Μάρτη έκαναν το 1/20 των τεστ που κάνουν σήμερα. Άρα αν έκαναν τον ίδιο αριθμό τεστ με τότε σήμερα δεν θα έλεγαν πως έχουμε 3.000 κρούσματα τη μέρα θα έλεγαν 150! Να πως μαγειρεύονται οι αριθμοί.

Τα κρούσματα αυξήθηκαν με το άνοιγμα του τουρισμού. 1η Ιουλίου 23 την ημέρα. 1η Σεπτέμβρη 207! 9 φορές επάνω! Επίσης απογειώθηκαν όταν άνοιξαν τα σχολεία. 14 Σεπτέμβρη 180 κρούσματα την ημέρα. 12 Νοέμβρη 3316. 18,42 φορές επάνω! Τι φταίει λοιπόν; Τα περίπτερα; Οι νέοι; Η μήπως η εγκληματική τους πολιτική;

Ο κόσμος τους κατάλαβε. Και δεν πρόκειται να υπακούσει σε δικτατορίσκους που τον καταστρέφουν συστηματικά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger