Home » , » Η ευθύνη και το χρέος είναι οι δρόμοι που πορεύονται οι κομμουνιστές, οι αναρχικοί.

Η ευθύνη και το χρέος είναι οι δρόμοι που πορεύονται οι κομμουνιστές, οι αναρχικοί.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 | 5:02 μ.μ.

Της Τ. Γ.

Τηρώ με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας από τον ιο. Οπως τα τηρεί και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού. Οχι γιατί τα επέβαλλε ο "Μωυσής" με τις Πέτσινες εντολές. Μα από αγάπη και σεβασμό για τη ζωή, για το συνάνθρωπο. 

Τηρώ τα μέτρα προστασίας. Και τα τηρούσα ακόμα και τότε που οι "σωτήρες" και ο Σωτηράκης τα αμφισβητούσαν με γνώμονα τα δικά τους μέτρα και σταθμά. Την οικονομία και το κέρδος. 

Μα 'μεις ξέραμε πως η πανδημία άλλος ένας πόλεμος είναι. Οπως η φτώχια, ο φασισμός. Και όπλα ψάχναμε και για τούτη τη μάχη. Γιατί η ευθύνη και το χρέος είναι οι δρόμοι που πορεύονται οι κομμουνιστές, οι αναρχικοί. 

Και τα τηρούμε τα μέτρα προστασίας. Και θα τα τηρήσουμε και στις 17 Νοέμβρη, μέρα μνήμης τιμής και αγώνα, όταν στους δόμους βρεθούμε. Για να ζητήσουμε ξανά "ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ". 

Αιτήματα που δεκαετίες τώρα, παραμένουν σε εκκρεμότητα. Οπως σε εκκρεμότητα πια, είναι και η ίδια η ζωή μας. Λόγω ανυπαρξίας κρατικής ευθύνης. .. Λόγω ύπαρξης εξουσιαστών που δολοφονούν με τις πολιτικές τους επιλογές ...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger