Home » , » Μπροστά στους Γάλλους εξουσιαστές μέχρι και ο Χρυσοχουντίδης εμφανίζεται "δημοκράτης"! (Ηχητικό).

Μπροστά στους Γάλλους εξουσιαστές μέχρι και ο Χρυσοχουντίδης εμφανίζεται "δημοκράτης"! (Ηχητικό).

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 | 10:13 μ.μ.

Απίστευτα μαθήματα "δημοκρατίας" μας έρχονται από την "πολιτισμένη" Γαλλία
Τα όσα ακούμε να μας λέει -στην ραδιοφωνική εκπομπή των Μπογιόπουλου-Κοττάκη- στο παρακάτω ηχητικό, η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά, λογικά θα έπρεπε να είναι απίστευτα.
Ούτε ο μακαρίτης Μητσοτάκης που είχε πει την μνημειώδη φράση απευθυνόμενος στους αστυνομικούς "το κράτος είστε εσείς" δεν είχε τολμήσει να τα διανοηθεί.

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση Μακρόν φέρνει στο Γαλλικό κοινοβούλιο προς ψήφιση "νόμο καθολικής ασφάλειας", οι διατάξεις του οποίου, πιθανόν, να μην εφαρμόζονται σε σκληρά δικτατορικά καθεστώτα.
Me αυτόν τον νόμο, λοιπόν, της "πολιτισμένης" Γαλλίας, καθορίζεται η  απαγόρευση σε δημοσιογράφους και πολίτες να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο όπου θα εμφανίζονται αστυνομικοί "εν ώρα δράσης". 

Οι ποινές που καθορίζονται για τους παραβάτες είναι εξοντωτικές. Χρηματικό πρόστιμο μέχρι 45.000 ευρώ και ένα χρόνο φυλάκιση.
Μιλάμε ότι μπροστά στους Γάλλους εξουσιαστές μέχρι και ο Χρυσοχουντίδης φαίνεται δημοκράτης!

Επίσης σύμφωνα με τον ίδιο νόμο αυξάνετε η παρακολούθηση των πολιτών με την χρήση καμερών και τηλεκατευθυνόμενων αεροσκαφών. 

Αυτό δε που δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν θα μπορούσε να θεωρηθεί και ο ορισμός της αστικής δικτατορίας: "Ο καρκίνος της κοινωνίας είναι ο μη σεβασμός της εξουσίας. Φτιάξαμε ένα νομοσχέδιο για να προστατέψουμε αυτούς που μας προστατεύουν.". 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

19 Νοεμβρίου 2020 στις 11:55 μ.μ.

Τόσο ο Νταρμανέν, όσο και ο Μακρόν, θα καταγραφούν στην παγκόσμια ιστορία ως δύο από τα πλέον κακοήθη και επιθετικά φασιστικά καρκινώματα στο τελικό στάδιο του γαλλικού ιμπεριαλιστικού καπιταλισμού. Δυο κακαηθέστατες μεταστάσεις μιας αγιάτρευτης χρόνιας πάθησης: της σήψης του τελευταίου εκμεταλλευτικού συστήματος. Δυο απεχθέστατες αντιδραστικές φυσιογνωμίες που επιβουλεύτηκαν με τον πλέον ιταμό τρόπο τα δικαιώματα και τις ελευθερίες της εργαζόμενης γαλλικής κοινωνίας, στην τελευταία φάση του κεφαλαιοκρατικού καθεστώτος. Δύο κακοήθη αποστήματα της αστικής πολιτικής που φύτρωσαν και κακοφόρμισαν, λίγο πριν η γαλλική κοινωνία ξεριζώσει από πάνω της οριστικά κι αμετάκλητα κάθε εκμεταλλευτικό απόστημα.(Λέμε"λίγο πριν". Το εννοούμε με το νου μας στραμμένο στην κλίμακα μεγεθών και στους ρυθμούς εξέλιξης του ιστορικού χρόνου). Η υιοθέτηση των σημερινών, πρωτοφανών για τη Γαλλία, φασιστικών νόμων και μεθοδεύσεων από την κλίκα του Μακρόν προδίδει ηχηρότατα το μέγιστο φόβο και τρόμο της γαλλικής αστικής τάξης! Αυτή ήδη αισθάνεται τα υπόκωφα αλλά σαφέστατα προμηνύματα του επικείμενου κοσμογονικού σεισμού που πλησιάζει. Η ιστορική της καταδίκη έχει ήδη εκδοθεί.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger