Home » , » Δεν θέλω να τον ταράξω τον Μιχαλάκη ...

Δεν θέλω να τον ταράξω τον Μιχαλάκη ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 | 1:36 π.μ.

Της Τ. Γ.

Κι εκεί που η οργή ξεχειλίζει για την ανεξέλεγκτη βία και καταστολή της μπατσοκρατίας, που και χτες ξελύθηκε στους δρόμους, εμφανίζεται στην οθόνη ο Μιχαλάκης, να δίνει συνέντευξη στο SSKAI.
Και το ρεσιτάλ γελοιότητας, ξεπερνά κάθε προσδοκία ... 

Κι είναι σημεία, που παρά τον έντονο θυμό που σε διακατέχει, το γέλιο ξεπηδά, αυθορμητα ... 

Κι είναι στιγμές, που πράγματι θες να μάθεις "τι πίνει" για να ναι τόσο χαμένος στο δικό του υπερπέραν ... 
Ετσι λοιπόν, πληροφορηθήκαμε, πως με τη γνωστή ευγένεια που τον χαρακτηρίζει, έδωσε εντολή στους αξιωματικούς "όταν προσέρχονται οι πολιτικοί ηγέτες, να χαιρετούν και να λένε χρόνια πολλά'' !!!
(Τα πτι-φουρ του χρόνου μάλλον, που θα 'χει ανακάμψει και η οικονομία).

"Θέλαμε μια ειρηνική μέρα. το πετύχαμε" δήλωσε ακόμα ο Υπουργός Προ(πηλακισμού) του Πολίτη έμπλεος υπερηφάνειας ... 

 Δεν θέλω να τον ταράξω τον Μιχαλάκη, μα κάποιος πρέπει να τον πληροφορήσει, πως η πλειοψηφία του λαού, διατηρεί ακόμα την όραση την ακοή και την νοητική της ικανότητα, όσο κι αν προσπαθεί ο ίδιος και τα τσιράκια του, για το αντίθετο ... 

Είδαμε, ακούσαμε, αντιληφθήκαμε, πως "η χούντα δεν τέλειωσε το '73" μα επανήλθε με τις γνωστές μεθόδους και πρακτικές ... Και του το πιστώνουμε ...
Είπε πολλά ακόμα ο κ. υπουργός.
Μα 'μεις, μέσα απ' τον κυκεώνα ασυναρτησίας του, είδαμε ξεκάθαρα, πως "ο βασιλιάς είναι γυμνός" ... Οσο κι αν προσπαθεί να καμαρώσει, τάχα, τον σπουδαίο του μανδύα ...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

18 Νοεμβρίου 2020 στις 2:20 π.μ.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον υπέροχο κόσμο, που δεν φοβήθηκε, που αγωνίστηκε, αντιστάθηκε και ξεφτίλισε τη φασιστική κυβέρνηση.
Παρά την απίστευτη τρομοκρατία που ήταν πιστή αντιγραφή της χούντας και της κατοχής, πολύς κόσμος κατέβηκε να τιμήσει τους ήρωες του Πολυτεχνείου.
Η δεξιά σήμερα κατατροπώθηκε. Ακόμα μια φορά φάνηκε το πραγματικό της πρόσωπο, αυτό του ανθρωποφάγου φασίστα. Οι Κομμουνιστές, οι Αναρχικοί, η Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά, διαδηλώσαμε και ματαιώσαμε στην πράξη κάθε σχέδιο της κυβέρνησης για εγκαθίδρυση δικτατορίας και καπηλείας των νεκρών που η πολιτική της δημιούργησε.
Υπήρξε άγρια καταστολή και αναίτια δολοφονικά χτυπήματα από τους πραιτοριανούς του αλιτήριου Χρυσοχουντίδη. Δεκάδες συνελήφθησαν, διώχθηκαν, απειλήθηκαν και χτυπήθηκαν από χρυσαλήτες με στολή. Όμως δεν κάναμε πίσω. Η πορεία έγινε. Η ΝΔ ηττήθηκε. Ο κόσμος στην πλειοψηφία είναι οργισμένος με τα γαλάζια αποβράσματα.
Η ΝΔ είναι η εγκληματική συμμορία της ναζιστικής Χρυσής Αυγής με άλλο πρόσωπο. Κάθε άνθρωπος έκανε εμετό βλέποντας τις αθλιότητες της δεξιάς που συνεχώς μας υπενθυμίζει πως είναι η παράταξη των καθαρμάτων, των εγκληματιών, των δοσίλογων.
Προσπάθησαν με χίλιους δυο τρόπους να μας υποτάξουν. Απέτυχαν παταγωδώς. Σήμερα γράψαμε τη δική μας ιστορία. Όταν πέσει η χούντα, ίσως πιο σύντομα από όσο πιστεύουμε, οι ευθύνες των γαλάζιων πραξικοπηματιών, της κυβέρνησης δολοφόνων και κακούργων θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν.
Κι ο Παπαδόπουλος χτύπαγε τον κόσμο. Στο τέλος καταδικάστηκε σε θάνατο και μόνο τα καθίκια Καραμανλής - Μητσοτάκης έσωσαν το παλιοτόμαρο. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη όμως δεν θα βρεθεί κανείς να στον γλυτώσει.
Η ήττα της κυβέρνησης συνεχίστηκε. «Ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ - Δικογραφία με ανυπόστατες κατηγορίες μόνο για έναν εξ αυτών» Δείξαμε σε όλους πως δεν άλλαξε τίποτε από τη δεξιά εκείνη που συνεργάστηκε με τους ναζί και έπειτα στήριξε τη δικτατορία. Ο κόσμος είδε, έφριξε με τη ΝΔ, κι έβγαλε τα συμπεράσματά του.
Την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θα τιμήσουμε το νεκρό και θα απαιτήσουμε να ξαναμπεί ο μπάτσος φονιάς στη φυλακή μαζί με τους ηθικούς αυτουργούς πού ήταν οι υπουργοί της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης και ο τότε αρχηγός της.
Δεν πρόκειται να αφήσουμε τους φασίστες σε χλωρό κλαρί.

18 Νοεμβρίου 2020 στις 5:50 μ.μ.

Εχθές στο Περιστέρι, 150 σύντ. στην κεντρική πλατεία, τιμήσαμε το Πολυτεχνείο, όπως αρμόζει. Οι μπάτσοι ήταν παρόντες και παρακολουθούσαν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger