Home » , » Μήπως έχει ιδιαίτερη προτίμηση στους ρασοφόρους ο κορονοϊός;

Μήπως έχει ιδιαίτερη προτίμηση στους ρασοφόρους ο κορονοϊός;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 | 8:37 μ.μ.

Προφανώς ο κορονοϊός δεν είναι ταξικός, ενώ η αντιμετώπισή του είναι. Φυσικά δεν κάνει εξαιρέσεις σ' αυτούς που επισκέπτεστε, αδιαφορώντας για την οικονομική τους κατάσταση, την εθνότητα και το χρώμα τους.

Με την είδηση που μετέδωσε σήμερα τηλεοπτικός σταθμός, όμως, αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε αν έχει προτίμηση στους ρασοφόρους. Σύμφωνα μ' αυτή ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και όλη η Ιερά Σύνοδος μπαίνουν σε καραντίνα, καθώς δεσπότης μέλος μέρος της "Ι.Σ" βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. (Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί 7 δεσποτάδες θετικοί στον κορονοϊό).

Πρόχειρα, λοιπόν, θυμόμαστε ότι πρόσφατα ο ιός έστειλε στον "δημιουργό" τους έναν καλόγερο του "αγίου" όρους και έναν παπά από την Βόρεια Κέρκυρα.
(Την ίδια προτίμηση δείχνει ο ιός και δεν "λειτουργούς" του σε όλο τον κόσμο, με τελευταίες περιπτώσεις του Αρχιεπίσκοπου Αλβανίας, Αναστάσιου και του επικεφαλής της σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Μαυροβουνίου, ο οποίος μάλιστα έχασε την ζωή του από την πανδημία).

Και εδώ να φέρουμε στην μνήμη σας δεκάδες δηλώσεις ιεραρχών που αδιαφορούσαν για τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας από την πανδημία.
Μάλιστα αρχιρασοφόφος αποκάλεσε "εργαλείο του διαβόλου η μάσκα" και άλλος "ποιμένας" διέταξε το θρησκευόμενο ποίμνιο του να βγάλουν τις μάσκες γιατί "δεν τις εγκρίνει ο θεός".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger