Home » , » Ομολογούν το έγκλημά τους.

Ομολογούν το έγκλημά τους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 | 7:51 μ.μ.

Το ότι το ανεξέλεγκτο άνοιγμα του τουρισμού και η υποταγή της κυβέρνησης στις "διαταγές-επιθυμίες" της  TUI (αγγλογερμανική εταιρεία που διακινεί τουρίστες και εδρεύει στο Ανόβερο), το τονίζαμε από πολύ παλιά σε ανάρτησή μας όπου αναφέραμε εκτός των άλλων για το τελεσίγραφο που είχε στείλει στην κυβέρνηση η εταιρεία. 

Σχολιάζαμε τότε:“Τέρμα τα όποια τεστ γίνονται. Αν θέλετε συνάλλαγμα από τον τουρισμό. αυτό θα συνοδεύεται και με κρούσματα της πανδημίας. Διαφορετικά ξεχάστε τους τουρίστες. Και φυσικά ο ηγέτης μας υποχώρησε. Άλλωστε αυτός και τα στελέχη του θα κινδυνέψουν να μολυνθούν απ' τους τουρίστες”;".

Αυτή ήταν μια πανθομολογούμενη διαπίστωση που την υπογράμμιζαν οι πάντες στον χώρο της υγείας, με χαρακτηριστικές της δημόσιες δηλώσεις του κομμουνιστή γιατρού Ηλία Σιώρα.

Και εδώ μπαίνει ένα ερώτημα. Αυτό το έγκλημα που διέπραξε η κυβέρνηση της "κανονικότητας" και το οποίο σήμερα ομολόγησε σε τηλεοπτική του παρουσία ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης έχει μόνο "πολιτικές ευθύνες" -τρέχα γύρευε δηλαδή- ή είναι και αντικείμενο και ποινικής δίωξης;

Εδώ έχουμε μια παραδοχή από πρωτοκλασάτο κυβερνητικό στέλεχος, ότι -στην καλύτερη περίπτωση η κυβέρνηση, έδειξε  εγκληματική ανευθυνότητα-  θέτοντας σε υγειονομικό κίνδυνο έναν ολόκληρο λαό. 

Τα αποτελέσματα των κυβερνητικών επιλογών τα παρακολουθούμε σήμερα καθώς ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει 43 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους, 297 συμπολίτες μας να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. και 2752 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα.  

Δεν πρέπει κάποιοι να λογοδοτήσουν για το έγκλημα που ομολογούν;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

11 Νοεμβρίου 2020 στις 9:59 μ.μ.

Η σύνδεση κορωνοιου με τουρισμό είναι επικίνδυνη γιατι αναπαραγει την δεξια λαικιστικη θεση οτι καποιοι απο εξω μας κολλάνε τον ιό.Με την ιδια λογικη και οι προσφυγες που ερχονται μεσω Ιραν που είναι τίγκα δεν μας κολλάνε; Καλυτερα να τα αφησουμε αυτα δεν φταινε οι ξενοι για και για τον ιό..

12 Νοεμβρίου 2020 στις 4:50 μ.μ.

Σωστος ο συντροφος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger