Home » , » Το ΚΚΕ "γλέντησε" την κυβέρνηση - Τεράστια πολιτική ήττα και γελοιοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής και μάλιστα με κινηματικούς όρους.

Το ΚΚΕ "γλέντησε" την κυβέρνηση - Τεράστια πολιτική ήττα και γελοιοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής και μάλιστα με κινηματικούς όρους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 | 3:24 μ.μ.


Θεούλης αυτός/η που έφτιαξε την παραπάνω φωτοσύνθεση. 
Ειλικρινά απολαύσαμε τον Μπογδάνιο σπαραγμό που ακούσαμε από τον ρ/σ του Κουρτάκη. Είχαμε ανάγκη μέσα στον ζόφο που ζούμε όλο αυτόν τον καιρό μια χαμογελαστή μέρα όπως η σημερινή. 

Το ΚΚΕ τους "γλέντησε" σε τέτοιο βαθμό, που τέτοιο φιάσκο σαν η κυβέρνηση δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει. Οση προσπάθεια και να καταβάλουν τα Πέτσινα ΜΜΕ, αυτή η νίλα που έπαθε ο Χρυσαυγίδης και ολικά η κυβέρνηση του νέου Μωυσή δεν μπορεί να κρυφτεί.

Είχαν ξεσκιστεί μια βδομάδα να μας λένε ότι καμιά συγκέντρωση και πορεία δεν θα γίνει, κατέβασαν στους δρόμους μιλιούνια μπάτσους, έκαναν για άλλη μια φορά κουρελόχαρτο το Σύνταγμα τους, και το αποτέλεσμα ήταν να γίνουν ρόμπες ξεκούμπωτες. Και συγκεντρώσεις έγιναν και πορείες πραγματοποιήθηκαν. Κι αν είχαν την παραμικρή τσίπα επάνω τους, αρκετά εξουσιαστικά πρεζόνια θα είχαν υποβάλει την παραίτησή τους μετά την σημερινή μεγαλειώδη γελοιοποίησή τους.

Και δεν είναι απλώς ότι το ΚΚΕ το πρωί απέδειξε στην πράξη τι σημαίνει ανυπακοή κάνοντας συγκέντρωση και πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και αιφνιδιάζοντας τους μπάτσους.
Ισως το πιο σημαντικό είναι ότι δεν περιορίστηκε το ΚΚΕ, μόνο σ' αυτό, αλλά ότι και το απόγευμα μέλη του πραγματοποίησαν μαζική πορεία στο κέντρο της Αθήνας, ενώ όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα 902 έχει δεχθεί επίθεση από μπάτσους. Υπάρχουν συλληφθέντες και τραυματίες. Συνεχή πληροφόρηση υπάρχει στην ιστοσελίδα 902.

Το πιο σημαντικό όμως είναι άλλο. Οτι εκτός απ' το ότι παρόμοιες συγκεντρώσεις έγιναν και σε άλλες πόλεις, η κυβέρνηση σήμερα δέχτηκε την πρώτη της μεγάλη ήττα και μάλιστα με κινηματικούς όρους. Και αυτό αξίζει να κρατήσουμε από τα γεγονότα που είναι σε εξέλιξη.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger