Home » , , » Oποιος δούλος βρίζει τον προηγούμενο αφέντη κάνει πολύ κακή εντύπωση στον καινούριο.

Oποιος δούλος βρίζει τον προηγούμενο αφέντη κάνει πολύ κακή εντύπωση στον καινούριο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 | 10:11 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι πολιτικοί της ΝΔ είναι πολλά πράγματα: Άρπαγες, αδίστακτοι, εγωιστές, κομπλεξικοί, σαδιστές, λαμόγια, ψεύτες… Αλλά δεν είναι ηλίθιοι. Τουλάχιστον όχι όλοι και όχι όπως είναι τα γαλάζια αιγοπρόβατα.

Ξέρουν το αυτονόητο: Όποιος κι αν βγει Πρόεδρος στις ΗΠΑ, η πολιτική δεν θα αλλάξει στα βασικά της σημεία. Εσωτερική και εξωτερική πολιτική θα συνεχίσουν να είναι ακριβώς οι ίδιες. Εκείνο που θα αλλάξει, θα είναι τα πρόσωπα και τα λόγια. Το σύστημα φροντίζει, όπως κι εδώ, να δίνει μια ψευδαίσθηση της αλλαγής.

Διακρίνω ένα μικρό δεξιό εμφύλιο για τις Αμερικανικές εκλογές. Άλλοι θέλουν να παραμείνει ο ίδιος Πρόεδρος στις ΗΠΑ άλλοι να φύγει να έρθει άλλος. Ισχύει ότι είπαμε για τις προηγούμενες Αμερικανικές εκλογές. Η Τουρκία είναι σύμμαχος των ΗΠΑ μέλος του ΝΑΤΟ με μεγαλύτερη αξία από τη μπανανία μας.

Το μόνο που θα γίνει όσο ασχολούμαστε με το ποιος θα είναι το αφεντικό, ο παλιός ή ο νέος φασίστας, θα ξεχάσουμε για πολύ λίγο τα χάλια μας. 

Τι να παίξουν τα ΜΜΕ; Το ξύλο που έριξαν οι μπάτσοι στα παιδιά; Την άθλια οικονομική κατάσταση; Το ότι τα έκαναν σαν τα μούτρα τους με τον κορονοϊό; Τις ΜΑΘ που έλεγαν πως έχουμε και τελικά δεν έχουμε;


Φυσικά θα χαρούμε αν ο μισογύνης, κυνικός, ακροδεξιός Τραμπ φάει τα μούτρα του. Όμως πολύ σύντομα θα μισήσουμε τον άλλο. Θα φροντίσει ο ίδιος γι αυτό. Ο ιμπεριαλισμός των ΗΠΑ είναι ανεξάρτητος από τους Προέδρους.

Εκείνοι που έχουν συμφέρον να υποστηρίξουν τον ένα ή τον άλλο είναι τα μεγάλα συμφέροντα που είναι πίσω από το Δημοκρατικό και Ρεπουμπλικανικό κόμμα. Που δίνουν εκατομμύρια στην προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων για να πάρουν πίσω δισεκατομμύρια. 
Καθόλου δεν με ενδιαφέρουν οι εκλογές στις ΗΠΑ.

Όμως παρατηρούμε πως η δήθεν δημοκρατία εφαρμόζει ένα σύστημα τρομερής νοθείας. Αν ίσχυε η αρχή της πλειοψηφίας ο «Τραμπάκουλας» δεν θα γίνονταν ποτέ Πρόεδρος. Θα είχαμε την «ξινή» πού πήρε σε ψήφους 2% παραπάνω και ακριβώς τα ίδια χάλια.

Πριν 4 χρόνια όμως πανηγύριζαν κάποιοι ηλίθιοι ιθαγενείς γιατί περίμεναν τον Τραμπ να μας δώσει την Πόλη. Τελικά μας έδωσε… Ας μην πούμε τι. 

Σήμερα πάλι κάποιοι θα πανηγυρίσουν κι εδώ. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει όντως τόση ηλιθιότητα ή αν κάπου είναι φτιαχτό. Αποπροσανατολιστικό.

Περιμένουμε λοιπόν το αφεντικό. Οι πολιτικοί μας εκτιμούν πως θα είναι ο Μπάιντεν και άρχισαν το γλείψιμο βρίζοντας τον προηγούμενο που του έκαναν τεμενάδες και τσακίζονταν να εκτελέσουν κάθε διαταγή του.

Σε λίγο θα δούμε πόσο θα γελοιοποιηθούν. Αν θα φιλάνε τα πόδια του καινούριου ή τον πισινό του παλιού. Πάντως να ξέρουν οι υπηρέτες των ΗΠΑ πως όποιος δούλος βρίζει τον προηγούμενο αφέντη κάνει πολύ κακή εντύπωση στον καινούριο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger