Home » , » "Δεν περιγράφουμε άλλο" ...

"Δεν περιγράφουμε άλλο" ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 | 9:26 μ.μ.


Εδώ και καιρό έπαψαν να μας προκαλούν εντύπωση κάποιες περιπτώσεις από την κυβέρνηση των "αρίστων", που λογικά θα έπρεπε να είναι αδιανόητες.
Η μόνη λογική εξήγηση για κάποια από τα πεπραγμένα των κυβερνώντων είναι ότι άρχισαν να έχουν αίσθηση από την καταχνιά που επικρατεί στην καθημέρινότητά μας και φροντίζουν να μας δημιουργήσουμε ένα μειδίαμα, άσχετα το πόσο μας ζητούν να το πληρώσουμε.

Ετσι, λοιπόν μετά τον διορισμού του τιτανομέγιστου Ψαριανού σαν συμβούλου του Πικραμένου, ένα καινούργιο πρόσωπο έρχεται να προστεθεί στα σιτιζόμενα άτομα από τον κρατικό κορβανά.

Οπως, λοιπόν διαβάζουμε σε ιστοσελίδα, με απόφαση του υπουργού Τουρισμού, έχει  προσληφθεί για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην επικοινωνιακή του ομάδα, κάποια δημοσιογράφος ονόματι Κωνσταντίνα Κούμπουλα,
Το ενδιαφέρον στην περίπτωση αυτή είναι τα "προσόντα" που διαθέτει η "εκλεκτή" του κ. Θεοχάρη. 

Σύμφωνα, λοιπόν με την ειδησεογραφία είναι αναμφισβήτητα τα εχέγγυα που προσφέρει η συγκεκριμένη διορισμένη στο δημόσιο κυρία, για την αποτελεσματικότητα της νέας εργασία της  αφού "έχει δοκιμαστεί σε δύσκολες συνθήκες, όπως τα πάνελ της Αννίτας Πάνια".

Μην αναμένεται από μας κάποιο σχολιασμό. Αδυνατούμε.  "Δεν περιγράφουμε άλλο", που θα έλεγε και ο Γ. Χελάκη.
Δηλώνουν αδυναμία οι δικές μας διανοητικές ικανότητες να προσεγγίσουν την σκοπιμότητα αυτών των διορισμών. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger