Home » , » Αυτό που γίνεται δεν είναι πολιτική. Είναι σφαγή!

Αυτό που γίνεται δεν είναι πολιτική. Είναι σφαγή!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 | 6:29 μ.μ.

Γράφει o nutsos175

Αποδείχτηκε πέτσινη η "είδηση" ότι η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης,  έχει αποφασίσει  να προχωρήσει … "επαναστατικό δικαίω"  την λειτουργία των καταστημάτων στο νησί, από τις 18 Δεκέμβρη. (Τα σχετικά δημοσιεύματα βασίστηκαν στο προσχέδιο μιας επιστολής που προτάθηκε να σταλεί από την Ομοσπονδία προς τον Πρωθυπουργό η οποία απορρίφθηκε από το Δ,.Σ της Ομοσπονδίας).

Και μόνο όμως που υπάρχουν τέτοιες σκέψεις δείχνουν την τραγική κατάσταση που έχουν βρεθεί οι μικροεπαγγελματίες μετά από 40 μέρες lockdown.

Ελάχιστα είναι και τα αισιόδοξα νέα που μας έρχονται για την εξέλιξη της πανδημίας 

Σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε νέους 85 θανάτους, 552 συμπολίτες μας ότι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και 1.190 νέα κρούσματα. Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η επιχείρηση ¨Ελευθερία" που αφορά τον εμβολιασμό των πολιτών για τον κορονοϊό. (Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα ο αριθμός των πρώτων δόσεων για το εμβόλιο που θα φτάσουν στην χώρα μας τον Γενάρη δεν θα ξεπερνούν τις 300.000 ενώ υπολογίζεται τον ίδιο μήνα να εμβολιαστούν 150.000 πολίτες).

Το ζήτημα με την κυβέρνηση είναι πως δεν παίρνει μέτρα για την ασφάλεια του κόσμου, αλλά για την καταστολή και την επιβολή δικτατορίας. Γι' αυτό απέτυχαν όσον αφορά στη δραστική μείωση των κρουσμάτων.

Είχαμε πει άπειρες φορές, να έρθουν τουρίστες, αλλά αφού τους κάνουν τεστ. Αυτό δεν έγινε. Αύξηση 9 φορές τα κρούσματα!

Είπαμε να ανοίξουν τα σχολεία με περισσότερες αίθουσες και δασκάλους. Πήραν μπάτσους, ενώ τρομοκράτησαν μαθητές, που ζητούσαν τα αυτονόητα. 18 φορές πάνω τα κρούσματα!

Είπαμε “μην ανοίγετε τις Εκκλησίες”. Δεν άκουσαν, ούτε τώρα ακούνε. 10 φορές πάνω τα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη.

Ζητήσαμε τεστ, ζητήσαμε γιατρούς, μέτρα για αποφυγή συνωστισμού στα Μέσα Μεταφοράς και τα εργοστάσια. Πήραμε χημικά, ΜΑΤ και προπαγάνδα από τα κανάλια.

Και τι κάνει ο Μητσοτάκης που κατέστρεψε τους μικρομεσαίους; Υπόσχεται έκπτωση σε δυο ενοίκια! Κουβαρντά μου! Στο μεταξύ του χρόνου θα τους ζητήσει παραπάνω φόρο, ενώ για μια ολόκληρη χρονιά δεν έχουν βγάλει σχεδόν τίποτα!

Και φυσικά υπάρχει το θέμα των εργαζόμενων, των υπαλλήλων. Οι άνθρωποι είναι ουσιαστικά χωρίς δουλειά μήνες. Παίρνουν ψίχουλα με τα οποία δεν μπορούν να βγάλουν ούτε το δεκαπενθήμερο, αν έχουν παιδιά.

Αυτό που γίνεται δεν είναι πολιτική. Είναι σφαγή!  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger