Home » , » Συλλογή από βλαμμένα.

Συλλογή από βλαμμένα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 | 5:48 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Χρυσοχουντίδης: "Θα σφραγιστούν περιοχές, ακόμη και σπίτι – σπίτι! Είναι απόφαση... !"

Να δω πως θα εφαρμόσει κάτι τέτοιο ειδικά τις γιορτές. Να γεμίσουμε κοψοχέρηδες σαν τον Ινδαρέ. Ακριβώς όπως τον Ινδαρέ.

Καλέ μόνο σπίτια; “Και δωμάτια! Εσύ τιμωρία μονός στο δωμάτιο σου χωρίς παιχνίδια για να μάθεις να φοράς μάσκα και μέσα στο σπίτι”.

9 είναι πολλοί. Θα πέσει το όριο. Στον ένα! Ο καθένας μόνος του! Και η γυναίκα; Τα παιδιά; Ας βρούνε άλλα σπίτια. Άντε, γιατί πολλοί μαζευτήκαμε...

Οι ψυχίατροι έχουν τεράστιες ευθύνες. Όταν ακούγονται τέτοια παλαβά, εξωφρενικά και δεν μαζεύουν τον κηφήνα, έχουν ευθύνες.

Κικίλιας, ο πιο άχρηστος από τους άχρηστους: Οι γιατροί δεν θα πάρουν οικονομική ενίσχυση. Πήραν χειροκρότημα!

Ο υπουργός πάντως παίρνει φάσκελα από όλους. Εκτός από τους δημοκόπους που τον βγάζουν καταλληλότερο. Σε τι; Στο να δημιουργεί χάος, καταστροφή.

Τα έκαναν αυτοί μπάχαλο την πληρώνουμε εμείς. Πληρώνουμε τα λάθη και τις αμαρτίες τους. Όπως ακριβώς με τα Μνημόνια.

Τι γίνεται με τα εμβόλια; Δεν τα κάνει ούτε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer! Που είναι κτηνίατρος!

Τώρα, αυτό πως να το εκλάβουμε;

Αν πήγαινες σε εστιατόριο πχ και έλεγες στον μάγειρα “εσύ θα το έτρωγες αυτό;” και σου απαντούσε “όχι”, θα το παράγγελνες;

Είμαι υπέρ των εμβολίων. Είμαι όμως κατά των πειραμάτων σε ανθρώπους. Ελπίζω να γίνει εμβόλιο, όχι πείραμα, όπως τότε με τον Αβραμόπουλο και τον Τσιόρδα. Δεν ήταν πείραμα, ήταν σκάνδαλο; Πάντως καλό δεν ήταν.

Κικίλια είπες ψέματα για τις ΜΕΘ, για τους γιατρούς, τα κρούσματα, τα εμβόλια... Έχεις πει καμιά αλήθεια; Όχι φυσικά! Έχει αλλεργία στην ειλικρίνεια.

Άδωνις Μπουμπούκος Γεωργιάδης: Βρήκε τρόπο να συνδυάσει δουλειά με διασκέδαση: Οι δημοσιογράφοι καρφώνουν τα μαγαζιά, ο Άδωνις τα κλείνει! Οι ρουφιάνοι είναι στα κανάλια.

Όπου δείτε κάμερα τηλεοπτικού απόπατου, να ξέρετε, ακολουθεί μπάτσος.

Μητσοτάκης: Μην τον αφήσετε να ευχηθεί ξανά. Θα πέσουμε σε μαύρη τρύπα! Θα εκραγεί κοντά μας souper nova! Δεν θα μείνει τίποτα. Έτσι κι αλλιώς δε θα αφήσει τίποτα μέχρι να ξεκουμπιστεί, αλλά τουλάχιστο να τη γλυτώσει ο υπόλοιπος πλανήτης.

Μαρέβα: Η δεύτερη στην Ιεραρχία μετά το Μαρινάκη. Πήγε στην Καλαμάτα για μαντήλι. Κι όσοι είπαν “γιατί αυτή πάει όπου θέλει” είναι “μικροπρεπείς”! Η Μαρέβα είναι μεγαλοπρεπής.

Όπως ακριβώς ήταν η Μαρία η Αντουανέτα, αλλά κάτι ξεβράκωτοι της κόντιναν τη μεγαλειότητα της κατά ένα κεφάλι.

Βέβαια εμείς δεν είμαστε Γάλλοι. Είμαστε αποικία των Γερμανών.

Πέτσας: Θα φτιάξει κι άλλη λίστα. Μικρότερη με τους πιο στενούς φίλους που θα καλέσει για ρεβεγιόν. Θα σερβίρεται μαγειρεμένη δημοσκόπηση και κόλακες γεμιστοί με κουτόχορτο. Δημοσιογράφοι που λένε έστω και κατά λάθος αλήθεια, θα απολύονται και θα συλλαμβάνονται ως λίαν επικίνδυνοι για τη δημόσια λεηλασία.

Ιερόν emo: Όταν έχεις δικτατορική θεοκρατία είναι μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθείς σε αυτόν που είναι πάνω απ' όλους. Όχι στο Θεό, στον Αρχιερέα. Θα ανοίξουν οι εκκλησίες να κολλήσουν οι πιστοί.

Εμείς μόνο μην ανοίξουμε ούτε τις μπαλκονόπορτες και μπουκάρει καμιά διμοιρία των ΜΑΤ! Που λέγαν στις δικτατορίες κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοιχτές; Είδατε που έλεγαν μαλακίες οι φασίστες; Κλειστές ήταν, θεόκλειστες! Με τα κλειδιά της φυλακής να τα έχουν ανισόρροποι.

Γιατί μπορεί όλοι οι βλαμμένοι να μην είναι δικτάτορες, αλλά όλοι οι δικτάτορες είναι βλαμμένοι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger