Home » , » Μπάτσε, η ντροπή δεν είναι δουλειά.

Μπάτσε, η ντροπή δεν είναι δουλειά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 | 10:01 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τους ρεφορμιστές του ΣΥΡΙΖΑ δεν τους συμπαθώ καθόλου. Τους έχω πολλά μαζεμένα. Όμως ένα καλό έκανε ο Ραγκούσης: Μάθαμε πόσα τρολλ είναι μπάτσοι. Και είδαμε πως στους κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει μπόλικη αστυνομία.

Φυσικά πήραν απάντηση από την πλειοψηφία και λουφάξαν γρήγορα.

Τα μπατσάκια σε κάθε ευκαιρία μπαίνουν στο ίντερνετ και βρίζουν. Χωρίς να ντρέπονται φυσικά.

Είναι όμως πολλές οι ντροπές τους.

Η πιο πρόσφατη τα εκατομμύρια που δίνονται για περιπολικά αντί για φάρμακα και ΜΕΘ. Άνθρωποι πεθαίνουν, αλλά χρειάζονται νέα περιπολικά σε περίπτωση που διαμαρτυρηθούν οι συγγενείς τους.

Αληθεύει ακόμα πως πήγαν τα ΜΑΤ μαζί με τεχνικούς κι έκοψαν το ρεύμα σε ανθρώπους που έπαιρναν το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα;

Αυτό δεν είναι ντροπή; Τι είναι; Πράξη για την οποία είναι εθνικά υπερήφανοι;

Έκοψαν επίσης πρόστιμο σε εθελοντή αιμοδότη! Άλλη μια πράξη υπερηφάνειας; Ή μήπως ντροπής και αίσχους; Τελικά μετά το απίστευτο κράξιμο αναγκάστηκαν να σβήσουν το πρόστιμο.

Αμ οι αμέτρητοι καθημερινοί ξυλοδαρμοί χωρίς καμία πρόκληση ή αφορμή;

Αν καθάρματα έδερναν κάποιους χωρίς λόγο και τους έπιαναν, τι θα τους έκαναν; Θα γίνονταν άραγε ΕΔΕ σε απλούς αλήτες; Ή θα καταδικάζονταν στα δικαστήρια;

Φυσικά ντρέπονται οι άλλοι για τους μπάτσους στην οικογένεια. Εφόσον δεν ντρέπονται οι ίδιοι, κάποιος πρέπει να ντραπεί.

Κι εγώ ντρέπομαι πολύ για συγγενείς μου μπάτσους. Τους έκοψα και την καλημέρα εδώ και χρόνια.

Γιατί οι μπάτσοι θέλουν το μονοπώλιο της βίας. Αλλά η βία φέρνει βία κι αυτό το ξεχνάνε.

Ετοιμάζονται να μπούνε στα σπίτια όσων χρωστάνε να τους πετάξουν έξω. Όχι σε αυτούς που χρωστάνε τα πολλά. Στο Μητσοτάκη που χρωστά εκατομμύρια, στους κηφήνες του και τα πλούσια παράσιτα που έχουν τα φράγκα στο εξωτερικό, ενώ πληρώνουμε εμείς τα χρέη τους.

Σε όσους δεν μπορούν πράγματι να πληρώσουν. Σ' όσους έχασαν τη δουλειά τους, είδαν μείωση μισθού – σύνταξης, τους γονάτισαν τα χαράτσια. Στο 99,8% που χρωστά μόνο το 20%!

Θα τους βγάζουν στο δρόμο δέρνοντας αυτούς και όσους τυχόν διαμαρτυρηθούν. Να πάρουν και τα οικόπεδα οι άρπαγες τοκογλύφοι.

Ο Μητσοτάκης μετατρέπει σε προσωπικό του στρατό την αστυνομία. Όλα σχεδόν τα βαφτιστήρια φόρεσαν στολή και πήραν όπλα.

Κατανοούν τα άλλα κόμματα πόσο επικίνδυνο είναι αυτό; Δεν μιλάω για τσόντες, όπως οι Κιναλήτες.

Αν ένα κόμμα κατορθώσει παρά τη νοθεία που ετοιμάζεται, να κερδίσει, θα έχει τα βαφτιστήρια του Κούλη. Το τι σαμποτάζ θα κάνουν γαλάζια κομματόσκυλα το αντιλαμβάνεται κι ο πιο άσχετος στην πολιτική.

Δεν έχουμε καν τον κατασταλτικό μηχανισμό άλλων καπιταλιστικών κρατών. Πάμε για στρατό μισθοφόρων του Μητσοτάκη, που θα τρέφεται από το δημόσιο, όπως όλο το σόι του και οι κόλακες που τον γλείφουν!

Αλλά και στα άλλα κράτη κάθε κρίση αντιμετωπίζεται με άγρια καταστολή.

Στη Γαλλία αντιστέκονται.

Κι εδώ πλησιάζει η ώρα του ξεσηκωμού. Ο δικτάτορας το γνωρίζει. Γι αυτό τους εξοπλίζει.

Αλλά ό,τι και να κάνει θα φύγει νύχτα.

Η εγκληματικότητα αυξήθηκε χάρη στις νέες προσλήψεις. Έχουμε ύβρεις, απειλές, ξυλοδαρμούς, σεξουαλικά υπονοούμενα και βέβαια πρόστιμα χωρίς λόγο. Ουσιαστικά ληστεία και εκβιασμός. Πιάνουν όποιον δεν τους αρέσει η φάτσα του και τον κοπανάνε! Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Χρυσοχουντίδη και Μητσοτάκη, αφήστε τα μπατσόσκυλα χωρίς λουρί. Αφήστε να ξεχειλίσει η οργή, να σας στείλει ο κόσμος όλους στο διάολο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger