Home » , , » Μήπως είστε κι εσείς, "τρολ, πατσαβούρια, καγκεμπίτες, δυστυχισμένες υπάρξεις";

Μήπως είστε κι εσείς, "τρολ, πατσαβούρια, καγκεμπίτες, δυστυχισμένες υπάρξεις";

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 | 12:19 π.μ.

Μην μας πείτε ότι μπορείτε να κρύψετε τον ενθουσιασμός σας και την έκρηξη εθνικής υπερηφάνεια που σας προκαλεί το τελευταίο βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο η Ελληνική Αστυνομία; Μα άψογη σκηνοθεσία και συνοδευόμενο με επιβλητική μουσική υπόκρουση παρουσιάζονται τα  675 νέα περιπολικά που διατέθηκαν στους "φρουρούς του νόμου και της τάξης"..

Είναι δεδομένο τώρα ότι το αίσθημα της ασφάλειας θα εδραιωθεί στον ελληνικό λαό αφού σύμφωνα με την ειδησεογραφία "το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας υλοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, με προϋπολογισμό που ξεπερνά συνολικά τα (31.000.000) ευρώ".

Εκατοντάδες οχήματα,.15.690 αλεξίσφαιρα γιλέκα, καθώς και μεγάλος αριθμός ατομικών εφοδίων (επιχειρησιακές στολές, προστατευτικά κράνη, άρβυλα υψηλής και χαμηλής θωράκισης, χειροπέδες κ.λπ.), θα υπάρξουν στην διάθεση των αστυνομικών τους οποίους χειροκροτεί ο κόσμος όταν τους συναντάει. 

Και να μην έχουμε λαϊκίστικες παρεμβάσεις. Αυτοί που ισχυρίζονται ότι την ανασφάλεια στους πολίτες την δημιουργεί το ότι δεν γνωρίζουν του τί τους ξημερώνει λόγω της πανδημίας και της ανεπάρκειας του ΕΣΥ, όσοι επικαλούνται ότι η ανεργία σαρώνει και το βιοτικό μας επίπεδο βρίσκεται στα τάρταρα είναι αντεθνικώς σκεπτόμενοι

Αυτοί/ες που προτείνουν να καταλήξουν τα χρήματα του φορολογούμενου λαού σε κοινωνικές δαπάνες,  είναι "τρολ, πατσαβούρια, καγκεμπίτες,  δυστυχισμένες υπάρξεις", όπως χαρακτήρισε ο τρισμέγιστος Γρηγόρης Ψαριανός, εκείνους που επέκριναν τον διορισμό του σε κυβερνητική θέση.

Κάποια στιγμή ορισμένοι πρέπει να ξεπεράσουν τις αναχρονιστικές τους αντιλήψεις και να συνειδητοποιήσουν ότι βαδίζουμε ακάθεκτοι στην εποχή της νεοδημοκρατικής "κανονικότητας". 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Δεκεμβρίου 2020 στις 11:13 π.μ.

ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ, ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΔΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΩ ΣΤΗ ΜΕΣΗ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger