Home » , » Οι χρήστες του twitter απαντούν σε ένα απίστευτo εξουσιαστικό παχύδερμο που ονομάζεται Σοφία Νικολάου

Οι χρήστες του twitter απαντούν σε ένα απίστευτo εξουσιαστικό παχύδερμο που ονομάζεται Σοφία Νικολάου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 | 10:07 μ.μ.

Απ' τις φορές που αναρωτιέσαι μέχρι που μπορεί να φτάσει η αναίδεια και η προκλητικότητα των εξουσιαστικών παχύδερμων είναι και η σημερινή διαδικτυακή τοποθέτηση της γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής.

Η γνωστή Σοφία Νικολάου, θεώρησε σκόπιμο να μας ενημερώσει με τιτίβισμα της ότι αντιεξουσιαστές "επιτέθηκαν στο σπίτι της" και την "απείλησαν" με πρόθεση να την "εκφοβίσουν" σαν αντίδραση στο ότι το κυβερνητικό στέλεχος "δουλεύει σκληρά" στην κατεύθυνση να "σπάσει το παραμάγαζό τους μέσα στις φυλακές".

Προφανώς αυτές οι γελοιότητες δεν επιδέχονται σοβαρού σχολιασμού! Ούτε σαν κρύο αστείο του Σίλα δεν μπορεί να ακουστεί ότι κάποια τρικάκια που ρίχτηκαν στο πεζοδρόμιο συνιστούν "επίθεση και απειλή εκβιασμού" καθώς και το ότι αντιεξουσιαστές κρατούμενοι έχουν στήσει "παραμάγαζο" μέσα στις φυλακές και πετάνε τρικάκια για να "εκφοβίσουν" την "άριστη" κ. Νικολάου να μην τολμήσει και το "σπάσει".

Η φαιδρότητα της περίπτωση όμως είναι η μια όψη του φαινομένου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η κυρία αυτή βρίσκεται ένα καίριο κυβερνητικό πόστο.  Σε βάρος του έχουν αποκαλυφθεί τόσα πολλά -με τελευταία μια χθεσινή αποκάλυψη της ιστοσελίδα Documento- για το πώς, με πρωτοβουλία της, λεηλατούνται τα χρήματα του ελληνικού λαού, που διαχειρίζεται και δεν "συγκινείται" κανένας "αρμόδιος".

Οσο για το τελευταίο τουιτάρισμα της ας δούμε την "υποδοχή" που είχε από χρήστες ρου twitterQ















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger