Home » , » Επιτεύγματα της κυβέρνησης των "αρίστων"

Επιτεύγματα της κυβέρνησης των "αρίστων"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 | 11:10 μ.μ.

Ολοι έχουμε αντιληφθεί ότι βαδίσουμε ακάθεκτοι προς την νεοδημοκρατική κανονικότητα. Η πανδημία εξακολουθεί να σαρώνει -σήμερα είχαμε 98 νεκρούς, 550 διασωληνωμένους και 1.240 νέα κρούσματα- με το ΕΣΥ να είναι ένα βήμα πριν την κατάρρευση και η κυβέρνηση θεωρεί προτεραιότητά της να δώσει αυξήσεις στα δικά της παιδιά σε διευθυντές-στελέχη στην ΕΡΤ.

Αρχισαν να ανακοινώνονται οι πρώτες δολοφονίες απ' το "εκτελεστικό απόσπασμα" της κυβέρνησης των αρίστων που σκοτώνει συμπατριώτες μας με της σφαίρες της εξαθλίωσης και της φτώχεια. 

Οι κολασμένοι του κόσμου τούτου που βρίσκονται στο στρατόπεδο του Καρά-Τεπέ στην Λέσβου, έχουν αφεθεί στην τύχη τους, σε συνθήκες που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια τα πιο κτηνώδη ένστικτα κάποιων διεστραμμένων ατόμων. 

Μέλημα όμως της κυβέρνησης είναι να επιτρέψει την λειτουργία των νυχάδικων για την  "ψυχολογική ανάταση του γυναικείου πληθυσμού", να διαθέσει άλλα 31 εκατομμύρια ευρώ για τον παραπέρα εξοπλισμό των δυνάμεων καταστολής και σήμερα από το βήμα της βουλής  ο Μητσοτάκης μας ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2021 θα αποκτήσουμε  18 αεροσκάφοι τύπου Ραφάλ μέρος ενός νέου εξοπλιστικού προγράμματος ύφους, 5,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.  

Υ.Γ: Εχουμε και μια άλλη επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης. Αστυνομικά όργανα συνέλαβαν "εγκληματικά" στοιχεία με την κατηγορία ότι επιτέθηκαν με τρικάκια στο σπίτι και δικηγορικό γραφείο της Σ. Νικολάου. Οι φήμες ότι ο ναζιστής υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς έστειλε ευχετήρια Χριστουγεννιάτικη κάρτα στον κ. Μ. Χρυσοχοίδη δεν έχουν επιβεβαιωθεί. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger