Home » , » Αγριο κράξιμο στο twitter με στόχο τον προκλητικό πολιτικό απατεώνα Κικίλια

Αγριο κράξιμο στο twitter με στόχο τον προκλητικό πολιτικό απατεώνα Κικίλια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 | 1:18 π.μ.


Για να είναι μαζόχες κάποια κυβερνητικά στελέχη μάλλον είναι χλωμό. Το πιθανότερο είναι ότι δεν έχουν καμιά επαφή με την πραγματικότητα.
Αν μάλιστα έχει δόση βασιμότητας ότι οι χρήστες του διαδικτύου είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας, τότε θα λέγαμε ότι η εκλογική απήχηση του κυβερνητικού κόμματος συρρικνώνεται σε μονοψήφια ποσοστά.

Αυτό φυσικά τα στελέχη της κυβέρνησης των "αρίστων" δεν το αντιλαμβάνονται.
Πώς διαφορετικά να εξηγήσεις την "άγνοια κινδύνου" με τα απίστευτα προκλητικά τουιταρίσματα που κάνουν;
Θα προσγειωθούν όμως πολύ ανώμαλα όταν σε λίγο καιρό διαπιστώσουν ότι πλέον οι σανοφάγοι είναι είδος προς εξαφάνιση.

Και το ισχυριζόμαστε αυτόm γιατί τα ψέματα που μας σερβίρισαν με την σέσουλα τόσο καιρό οι πολιτικοί απατεώνες γίνονται πλέον αντιληπτά. 

Προφανώς ο Β. Κικίλιας δεν θέλει να το συνειδητοποιήσει επειδή μάλλον το εξουσιαστικό αφιόνι τον έχει απογειώσει σε άλλες διαστάσεις

Ο τύπος που μας διαβεβαίωνε σε όλους τους τόνους ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουμε σε λειτουργία 1.200 ΜΕΘ και τον μήνα αυτό θα υπήρχαν στην Ελλάδα 3 εκατ. δόσεις εμβολίου, μας παρουσιάζεται σήμερα να νιώθει "ντροπή", όχι για τα τερατώδη ψέματα που έχει πει, αλλά επειδή μια αναρχική συλλογικότητα, έγραψε δυο συνθήματα στο σπίτι της νηπιαγωγού, διοικήτριας του νοσοκομείου "Αγιος Σάββας"!

 Σε προηγούμενη ανάρτησή μας είχαμε αναφερθεί για τον  "δημοκράτης" Κικίλιας και τη "φασίζουσα συμπεριφορά" του "Ρουβίκωνα". Οπότε τώρα θα περιοριστούμε να δούμε ένα μέρος από την "ενθουσιώδη" υποδοχή που συνάντησε από χρήστες του twitter η "ντροπή" που αισθάνθηκε ο υπουργός Υγείας".















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger