Home » , , » Ο "δημοκράτης" Κικίλιας και η "φασίζουσα συμπεριφορά" του "Ρουβίκωνα".

Ο "δημοκράτης" Κικίλιας και η "φασίζουσα συμπεριφορά" του "Ρουβίκωνα".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 | 1:32 π.μ.

"Η εισβολή στο γραφείο της κ.Γιαμαρέλλου δεν είναι απλώς καταδικαστέα, αλλά συνιστά μια άθλια πράξη εκφοβισμού, μια φασίζουσα συμπεριφορά. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου & τη στήριξή μου στους επιστήμονες της χώρας, στους ιατρούς & επαγγελματίες υγείας", μας γράφει στο twitter του ο   Βασίλης Κικίλιας.

Ας συζητήσουμε, λοιπόν για την "φασίζουσα" συμπεριφορά του "Ρουβίκωνα" και την "δημοκρατική" αντίληψη του υπουργού Υγείας.
Πριν απ' αυτό όμως θα θέλαμε μια απάντηση στο εξής ερώτημα: Θα υπήρχε κράτος στον κόσμο, απ' αυτά που θεωρούμε πολιτισμένα, στο οποίο θα συμμετείχε σε επιστημονική επιτροπή η οποία εισηγείται στην κυβέρνηση μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ένα άτομο που ισχυρίζεται δημόσια ότι με την "θεία κοινωνία", δεν μεταδίδεται ο θανατηφόρος κορονοϊός;
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς νομικός για να αντιληφθεί ότι σε οποιοδήποτε Δυτικό κράτος η στάση της κ. Γιαμαρέλλου, θα ήταν ποινικά κολάσιμη.

Ας μην σταθούμε όμως σε μια λεκτική αντίδραση των μελών του "Ρουβίκωνα", στις επικίνδυνες και άθλιες απόψεις που έχει εκφράσει αυτή η "επιστήμονας". Να εστιαστούμε στην "δημοκρατική" συμπεριφορά του Κικίλια. 

Πόσο δημοκρατική είναι η αντίδραση ενός υπουργού ο οποίος από τις πρώτες αποφάσεις που πήρε ήταν να στείλει εγκύκλιο στις Υγειονομικές Περιφέρειες όλης της χώρας οι οποίες προσφέρουν παροχές ασθενείας καθορίζοντας: "Σε περιπτώσεις χορήγησης παροχών ασθενείας σε είδος σε ασφαλισμένους τρίτων χωρών εκτός Ε.Ε., τότε οφείλουν να εισπράττουν ιδιωτικά τη δαπάνη για τις παρασχεθείσες υπηρεσίες, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν διακρατικές συμφωνίες με τρίτες χώρες για την κάλυψη παροχών ασθενείας σε είδος";

Με απλά λόγια δηλαδή αν μετανάστες και πρόσφυγες που ζουν στην χώρα μας αρρωστήσουν και δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τους έμπορους υγείας, η μόνη επιλογή που έχουν είναι να πεθάνουν με τις "ευλογίες" του νεοδημοκράτη υπουργού.

 Μας κάνεις μαθήματα δημοκρατίας κ. Κικίκια, εσύ που πρωτοστάτησες  στην κυβερνητική απόφαση η οποία στρεφόταν ενάντια στο ΚΕΘΕΑ και στην προσπάθεια απεξάρτηση χιλιάδων εξαρτημένων από τα ναρκωτικά;

Εχεις το θράσος να χαρακτηρίζεις "άθλια πράξη εκφοβισμού", μια συμβολική αντίδραση σε σκοταδιστικές και αντικοινωνικές απόψεις όταν "Πεθαίνουν άνθρωποι εκεί έξω ενώ μπορούν να πάρουν φάρμακα που δικαιούνται κ εσείς τα στερείτε!", όπως σε  κατάγγειλε επώνυμα γιατρός; Αν κάποιον πρέπει να καταγγείλεις για "φασλζουσα συμπεριφορά" είναι ο εαυτός σου κ Κικιλια.

Και το επιστέγασμα του "δημοκράτη" ¨Κικίλια ο οποίος μας παρουσιάζεται σαν τιμητής της κοινωνικής και πολιτικής ζωής της χώρας μας με το παραλήρημα του ενάντια στα μέλη του Ρουβίκωνα, -τα οποία έχουν στην πλάτη τους δεκάδες καταδίκες και ποινικές διώξεις για την πολιτική τους δράση- μας το δίνει το παρακάτω βίντεο.

Σ' αυτό παρακολουθούμε τον διάλογο που είχε ο πατέρας του μικρού Ραφαήλ  με τον υπουργό:

Πατέρας του Ραφαήλ: Στείλτε το παιδί στην Αμερική

Κικίλιας: Αυτό δεν μπορώ να το κάνω γιατί θα ρθει ένα ντόμινο άλλων περιπτώσεων. 

  
Εκτός των άλλων σήμερα και οι λέξεις για τους εξουσιαστές απέκτησαν άλλο νόημα. Η σαπίλα και η απανθρωπιά ονομάστηκαν "δημοκρατικότητα", κάθε ακτιβιστική πράξη "φασίζουσα συμπεριφορά". 
Αν μάλιστα τολμήσεις να διεκδικήσεις το αυτονόητο κινδυνεύεις να βρεθείς στην φυλακή και στην συνέχεια κατηγορούμενος για κακουργηματική πράξη όπως ο 14χρονος μαθητής για τον οποίο γράφαμε προηγουμένως.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger