Home » , , » Πληθαίνουν οι μπάτσοι, πολλαπλασιάζονται οι έμμισθοι κρατικοί ρουφιάνοι. Εποχές νεοδημοκρατικής κανονικότητας. Εξοχα!

Πληθαίνουν οι μπάτσοι, πολλαπλασιάζονται οι έμμισθοι κρατικοί ρουφιάνοι. Εποχές νεοδημοκρατικής κανονικότητας. Εξοχα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 | 1:01 π.μ.

Για εκπαιδευτικούς και υγειονομικό προσωπικό μπορεί να μην "αντέχει" να μισθοδοτεί ο κρατικός προϋπολογισμός. Για μπάτσους και έμμισθους ρουφιάνους όμως είναι "ανοιχτοχέρης"

Ετσι λοιπόν εκτός απ' τους χιλιάδες νέους μπάτσους που θα πληρώνει ο ελληνικός λαός για να αστυνομεύουν τους Πανεπιστημιακούς χώρους, τώρα απ' την φυλλάδα "Πρώτο Θέμα",  μαθαίνουμε για την στελέχωση δυο νέων ρουφιανοϋπηρεσιών της ΚΥΠ/ΕΥΠ.

Εδώ, όπως συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις οι πληροφορίες είναι πολύ φειδωλές. Περιορίζονται να αναφέρουν ότι η ΕΥΠ δημιουργεί δυο "νέες αυτοτελείς υπηρεσίες", Η πρώτη θα ονομάζεται "Κέντρο Τεχνολογικής Υποστήριξης, Ανάπτυξης και Καινοτοµίας (ΚΕΤΥΑΚ)".
"Να σημειωθεί ότι οι σχετικές αποφάσεις για την τοποθέτηση κ.λπ. του προϊσταμένου της ΚΕΤΥΑΚ δεν θα αναρτώνται στο πρόγραμμα «∆ιαύγεια», δηλαδή αφενός δεν θα είναι γνωστό το πρόσωπο που θα επιλέγεται για τη θέση αυτή και αφετέρου το ύψος των αποδοχών του", τονίζεται στο δημοσίευμα..

Η δεύτερη υπηρεσία που συγκροτείται στην ΕΥΠ έχει όνομα "Κοινή Οµάδα Πληροφοριών" και σαν αντικείμενο θα έχει «την τελική εκτίμηση απειλών». 
"Η ομάδα αυτή θα στελεχώνεται µε απόφαση ενός εκ των τριών υποδιοικητών της ΕΥΠ και οι σχετικές αποφάσεις επιλογής των προσώπων θα είναι απόρρητες και δεν θα δημοσιεύονται και πάλι στην Εφηµερίδα της Κυβερνήσεως", είναι οι μόνες πληροφορίες που μας παρέχονται .

Δεν θέλουμε να προβούμε σε αυθαίρετες εκτιμήσεις. Απλώς να θυμίσουμε ότι η ΚΥΠ/ΕΥΠ είναι η πιο "βρόμικη" υπηρεσία του ελληνικού κράτους και στο παρελθόν έχει εγκληματήσει  επανειλημμένως  απέναντι στον "εχθρό ελληνικό λαό".   

Σήμερα και επί εποχής "Μητσοτακικής, Λουδοβίκιας απολυταρχίας" όπου και πορευόμαστε ολοταχώς σε ένα καθεστώς παλινόστησης της σκληρής δεξιάς, τέτοιες ειδήσεις μόνο προβληματισμό μας δημιουργούν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger