Home » , , » Αναθεώρηση του Συντάγματος με την μορφή του πολιτεύματος να αναγράφεται ως "Μητσοτακική, Λουδοβίκιος απολυταρχία"

Αναθεώρηση του Συντάγματος με την μορφή του πολιτεύματος να αναγράφεται ως "Μητσοτακική, Λουδοβίκιος απολυταρχία"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021 | 9:16 μ.μ.


Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ένας από τους στόχους που θεωρείται προτεραιότητα για την κυβέρνηση στον νέο χρόνο. είναι η αναθεώρηση του Συνάγματος και συγκεκριμένα το Αρθρο 1 στο οποίο ορίζεται ότι  "το πολίτευμα της Eλλάδας είναι Προεδρευόμενη Kοινοβουλευτική Δημοκρατία". .

Κατά τις ίδιες πηγές είναι απαραίτητο να αναμορφωθεί και να πάρει την διατύπωση: "το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Μητσοτακική, Λουδοβίκιος απολυταρχία".

Οπως κατ' αποκλειστικότητα σας ενημερώνει το "Βαθύ Κόκκινο", συνταγματολόγοι με επικεφαλής τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που φήμες τον παρουσιάζουν ως επικεφαλής υπουργείου σε προσεχή κυβερνητικό ανασχηματισμό, έχουν αναλάβει τις λεπτομέρειες της διαδικασίας.

Αν και οι προθέσεις του νέου Μωυσή, είχαν γίνει γνωστές, από μια σειρά αποφάσεις του, δημοσιεύματα παρουσιάζουν κάποια φίλα διακείμενα προς την κυβέρνηση πρόσωπα, πρωτοστατούντα του δεξιού ψάλτη να εμφανίζονται ενοχλημένα με την πρόσφατη απόφαση του επικεφαλής της κυβέρνησης των αρίστων να γράψει στα μέζεα του την επιτροπή στην οποία προΐσταται ο "εθνικός λοιμοξιολόγος" και να διατάξει νέο locdown

"Εχουμε προσφέρει τόσα πολλά στην κυβέρνηση και είναι αχαριστία να μας εξευτελίζει δημοσίως, θεωρώντας μας μαριονέτες", φέρεται να έχει εξομολογηθεί στον πνευματικό του ο κ. Τσιόδρας. Σαν θρησκευόμενο άτομο, προχώρησε σ' αυτή την κίνηση ώστε να απαλλαγεί από το αμάρτημα της ύβρεως που είχε αποδέκτη τον κ. Μητσοτάκη, όταν ο λαμπρός επιστήμονας μας, ενημερώθηκε από τον έγκριτο Σκάι ότι ο τρισμέγιστος ηγέτης του τον άφησε εντελώς έκθετο, επιβάλλοντας στα ΜΜΕ του κ. Αλαφούζου να γνωστοποιήσουν ότι τα νέα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία είναι "προσωπική απόφαση του κ. πρωθυπουργού". 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες πάντως δεν αναμένονται αναταράξεις στο φιλοκυβερνητικό στρατόπεδο και οι όποιες αναιμικές αντιδράσεις υπάρχουν οφείλονται στην αδυναμία ορισμένων πλήρους αποδοχής της εποχής της νεοδημοκρατικής κανονικότητας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger