Home » , » Αλλη μια προβοκάτσια από την ιστοσελίδα του Χρ. Ράπτη

Αλλη μια προβοκάτσια από την ιστοσελίδα του Χρ. Ράπτη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 | 11:01 μ.μ.

«Στον μπαξέ της δημοσιογραφίας υπάρχουν (κι όχι πάντοτε ευδιάκριτα) τα... εύοσμα άνθη: Προκλητικά νεόπλουτοι αυλητρίδες πάσης εξουσίας, "βαποράκια" της κατευθυνόμενης πληροφόρησης, "παπαγαλάκια" των κερδοσκόπων, τρωκτικά των μυστικών κονδυλίων, αργόμισθοι πολυθεσίτες, χυδαίοι εκβιαστές, ψυχογιοί των αφεντικών, θεραπαινίδες της πλουτοκρατίας, πράκτορες και χαφιέδες...».

Οι παραπάνω -σωστές- διαπιστώσεις ανήκουν στον δημοσιογράφο Γ. Βότση τότε που στην επαγγελματική του διαδρομή υπήρξε πολιτικός αρχισυντάκτης και αρθρογράφος της «Ελευθεροτυπίας», και εμφανιζόταν ως αντιεξουσιαστής.

Αυτές οι εκτιμήσεις του, ισχύουν μέχρι κεραίας και σήμερα.

Αφήνουμε στην κρίση σας σε ποια κατηγορία πρέπει να καταταγούν οι δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας iefimerida.gr  απ' τους πιο ευνοημένους από την Πέτσινη λίστα, ιστότοπους έχοντας λάβει 376.530 ευρώ.

Το γεγονός είναι ότι από τότε που έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο το 2011 - εκδότρια εταιρεία ήταν η New Media Network Synapsis SA, συμφερόντων Κυριάκου Γριβέα, γνωστού για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τα θαλασσοδάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με τον δημοσιογράφο Χρήστο Ράπτη να εμφανίζεται σαν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας- το μόνο που μπορεί να επιδείξει είναι αντικομμουνισμός και  μπόλικο λάιφ στάιλ.

Η σημερινή αλητεία της ιστοσελίδας αυτής έγκειται στο γεγονός ότι σαν κυβερνητικό φερέφωνο και προσπαθώντας να δικαιολογήσει την κυβερνητική απόφαση για την πρόσληψη 1.000 ακόμα μπάτσων που θα αστυνομεύουν τους πανεπιστημιακούς χώρους προχώρησε σε μια ξεκάθαρη προβοκάτσια.. Δεν αρκέστηκε απλώς να προβάλλει τις ψεύτικες, εγκεφαλικά κατασκευασμένες διαπιστώσεις του Χρυσοχουντίδη οι οποίες αναφέρουν ότι  "η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην οποία καταγράφονται τόσες βίαιες επιθέσεις κατά πανεπιστημιακών και φοιτητών", γι' αυτό θεωρεί αναγκαίο την εμφάνιση μπάτσων στα Πανεπιστήμια οι οποίοι "θα λάβουν ειδική εκπαίδευση και θα φέρουν γκλοπς και σπρέι πιπεριού". ενώ θα υπάρχει "δυνατότητα άμεσης ενίσχυσης τους με εξωτερικές μονάδες της ΕΛ.ΑΣ".

Για να δημιουργήσει τους αναγνώστες του, συνειρμικές εντυπώσεις η ιστοσελίδα του Ράπτη, παραθέτει μια φωτογραφία με επεισόδια στα οποία εμφανίζονται κουκουλοφόροι με στυλιάρια  που έγιναν και δεν έχουν καμιά σχέση με Πανεπιστημιακούς χώρους.  

Ο κυβερνητικός επικοινωνιακός σχεδιασμός στο να αποπροσανατολίσει τον κόσμο απ' την πανθομολογούμενη αποτυχία της στην αντιμετώπιση της θανατηφόρας πανδημίας, ξαναπαίζοντας την κασέτα "νόμος και ασφάλεια" θεωρούμε πια ότι έγινε ευρύτατα γνωστός και δεν έχει καμιά αποτελεσματικότητα όσο και να προσπαθούν τα αργυρώνητα ΜΜΕ.   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger