Home » , » “Μια ζωή πληρώνω μαλακίες εκλογών...”

“Μια ζωή πληρώνω μαλακίες εκλογών...”

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021 | 8:12 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Ρεκόρ! Πως μας μπήκε έτσι η χρονιά; Δίσεκτη και με γκαντέμη θα την περάσουμε φίνα!” λέγαμε πέρυσι. “Φίνα” την περάσαμε, όλοι είπαν “πότε θα τελειώσει το αναθεματισμένο το 2020, να πάει στα τσακίδια”, “φίνα” θα την περάσουμε και φέτος.

Βέβαια το 2021 δεν είναι δίσεκτο, έχουμε όμως τον ανθρωποφάγο γκαντέμη, οπότε είμαστε “κατοχυρωμένοι”. Θα ευχαριστηθούμε πήδημα! Αυτοί θα μας ξεσκίζουν, εμείς θα ευχαριστιόμαστε στα μαγειρεμένα γκάλοπ.

“Όσο νυχτώνει τόσο μεγαλώνει”. Το χρέος, το έλλειμμα, η ανεργία... Κι όταν ξημερώνει, πάλι μεγαλώνει. Δεν κάνει άλλη δουλειά το “βιώσιμο”.

Καταρρίψαμε τα δικά μας ρεκόρ, είμαστε οι πιο χρεοκοπημένοι του Σύμπαντος! Φάτε τη σκόνη μας οι υπόλοιποι που χρωστάτε.

“Οι ωραίοι έχουν χρέη” ενώ οι τοκογλύφοι έχουν όλα τα υπόλοιπα, που τα πήραν από τους ωραίους. Μέχρι και τη συκωταριά τους!

Χρέη έχει κι η ΝΔ, αλλά τα πληρώνουμε εμείς. “Μια ζωή πληρώνω μαλακίες εκλογών...”

Στην Αυστραλία μας είπαν έκαναν πάρτι 700 Έλληνες. Δεν έχουν κορονοϊό. Κούλη δεν έχουν. 43 θετικοί στον ιό σήμερα στην Αυστραλία.

Αν είχαν Κούλη, θα είχαν μπάτσους να κόβουν πρόστιμα. 5.000 σε αυτόν που οργάνωσε 3.000 στον ιδιοκτήτη, από 300 στους 700 καλεσμένους... Να τα έξοδα του ταξιδιού της Μαρέβα! Με πυροτεχνήματα στην επιστροφή.

“Μόνο” 75.000 τα βεγγαλικά. “Κοψοχρονιά”. Να τα δώσουν στους φτωχούς θέλετε; Τι τους περάσατε ρε; Για ανθρώπους;

Κι αν κάποιοι έβαλαν και στην τσέπη φράγκα; Άντε να μετρήσεις τα πόσα βεγγαλικά έριξαν. Βέβαια τα περισσότερα βαρελότα τα ρίχνουν τα κανάλια, γι αυτό παίρνουν και πολύ περισσότερα χρήματα.

“Ήρωες” οι μπάτσοι σύμφωνα με τον Χρυσοχουντίδη. “Να τονιστεί ο ηρωισμός των Γερμανικών στρατευμάτων στο Στάλινγκραντ”. Αυτή ήταν η διαταγή του Χίτλερ προς τις ναζιστικές φυλλάδες.

Τελικά θα κάνουν το εμβόλιο όσοι έχουν μέσον. Η γλάστρα που Προεδρικού, αν και εμβολιάστηκε φόρεσε μάσκα.

“Δε φίλησε σταυρό” είπαν κάποιες θεούσες. Ναι, αλλά είχε φιλήσει παλιότερα σάλια στις εικόνες και μάλιστα όταν δεν είχε εμβολιαστεί. Λέτε το εμβόλιο να κάνει αλλεργία στα θρησκευτικά σύμβολα;

Ο Κούλης πάντως φίλησε σταυρό. Με μάσκα. Ενώ είναι αφορισμένος! Μετά φταίμε οι άθεοι που δουλεύουμε τους υποκριτές με ράσα ή με κουστούμια...

Τι επιφυλάσσει το 2021; Μνημόνιο! Δεν θέλω να σας χαλάσω τη γιορτινή ατμόσφαιρα, αλλά οι μάντεις αυτό κάνουν. Από τα Αρχαία χρόνια. Και δεν χρειάζεται καν πτυχίο από σχολή μαντείας.

Με την ευκαιρία θα κάνουν σχετικό Κολέγιο με πτυχίο ίσο ή και ανώτερο του ΑΕΙ. Γιατί οι καφετζούδες έχουν δουλειά, οι επιστήμονες όχι.

Αυτοί που λεν τα ζώδια, οι αστρολόγοι, είναι στα κανάλια, οι αστρονόμοι είναι στον ΟΑΕΔ! Είμαστε στο Μεσαίωνα; Πιο Μεσαίωνα; Στο Μεσοζωικό αιώνα είμαστε, στην εξαφάνιση των ειδών.

Βέβαια η ζωή δεν χάνεται, ούτε το κέφι. Άλλη μια παρτούζα κάτω από τη μύτη των μπάτσων και του ρουφιάνου του γείτονα. Είναι το απαγορευμένο που σου ανεβάζει τη λίμπιντο.

Το καλοκαίρι εμβολιασμένοι ή όχι θα υποδεχθούμε πάλι τα τουριστάκια τα ζουμπουρλούδικα.

Δεν θα έχουμε άλλη φυλακή, θα έχουμε εξορίες. Από τα σπίτια μας που θα μπαίνουν οι μπάτσοι για να μας πετάξουν έξω. Κατάργηση ασύλου δεν θέλατε; Ότι ψηφίσεις, παίρνεις.

Στο μεταξύ όπου να 'ναι θα ανοίξουν τα σχολεία. Δεν έχει σχέση με τον ιό, κρούσματα υπάρχουν και μάλιστα πολλά, έχει σχέση με τα νεύρα των γονιών, που έχουν γίνει κρόσσια.

Διότι το παιδί έχει κάνει κατάληψη στον υπολογιστή και δεν αφήνει το μπαμπά να δει τσόντα! Είναι σοβαρό το ζήτημα. Οργανωθείτε, βάλτε βάρδιες.

Ο γρουσούζης ευχήθηκε; Ξέρει κανείς; Άκουσα πως οι περισσότεροι δεν έβαλαν καν ειδήσεις. Μη δουν Πρωτοχρονιά τη φάτσα του και πούνε “αμάν” όλο το 2021. Δεν είναι προληπτικοί αλλά... καλό είναι να παίρνεις τις προφυλάξεις σου.

Να ευχηθώ να φύγουν γρήγορα οι κανίβαλοι. Όλα τα άλλα θα έρθουν. Υγεία, προκοπή, ειρήνη...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger