Home » , » Ενώ τα σχολεία της πρωτοβάθμιας κλείνουν το ένα μετά το άλλο λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, η κυβέρνηση λειτουργεί και τα σχολεία της δευτεροβάθμιας.

Ενώ τα σχολεία της πρωτοβάθμιας κλείνουν το ένα μετά το άλλο λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, η κυβέρνηση λειτουργεί και τα σχολεία της δευτεροβάθμιας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 | 5:44 μ.μ.

Οι τύποι δεν είναι μόνο ανεύθυνοι χωρίς να έχουν την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα, αλλά είναι και υπερβολικά επικίνδυνοι. Οι ίδιοι υποκριτές που "σχίζουν τα ιμάτια τους" επειδή χτες έγινε συλλαλητήριο με τους διαδηλωτές να είναι σε ανοιχτό χώρο και να φοράνε όλοι/ες μάσκες, προαναγγέλλουν το άνοιγμα των σχολείων με τους μαθητές να στοιβάζονται σε κλειστούς χώρους.

Οπως, λοιπόν δήλωσε σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτική της παρουσία η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή. τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ανοίξουν κανονικά την 1η Φλεβάρη εκτός από τις "κόκκινες περιοχές" στις οποίες θα ανοίξουν μόνο τα Γυμνάσια.

Και παίρνεται αυτή η κυβερνητική απόφαση την στιγμή που η ειδησεογραφία μας ενημερώνει ότι "κλειστά είναι σχεδόν 190 δημοτικά και νηπιαγωγεία σε ολόκληρη τη χώρα λόγω κορονοϊού και καθημερινά αυξάνονται γεγονός",

Οταν και μόνο απ' τα στοιχεία που δίνει ο ΕΟΔΥ διαπιστώνεται ότι στο λεκανοπέδιο εμφανίζεται «έκρηξη» κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες., (Σήμερα ανακοινώθηκαν 941 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, τα 526 από αυτά στην Αττική) αυτή η κυβερνητική επιλογή μόνο ακατανόητη μπορεί να θεωρηθεί

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger