Home » , » Τίτλοι ειδήσεων

Τίτλοι ειδήσεων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 | 2:57 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο εθνικός ρουφιάνος έχει την εύνοια του “κατή”. Γνήσιο φασιστόμουτρο, τα έβαλε με αδύναμους. Τον ξέρουμε όλοι, γι αυτό δε χρειάζεται να πω τ' όνομα, που άλλωστε είναι βρισιά από μόνο του. Για τα ψέματα που έχειν πει πόσες καταδίκες έπρεπε να φάει;

Ο μπάτσος αποφασίζει να μη γίνουν συγκεντρώσεις. Εξαιρούνται οι συγκεντρωμένοι έξω από τα μαγαζιά. Δεν το είπαν οι επιστήμονες, το είπαν οι χουντικοί που κυβερνάνε. Όλοι λοιπόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για να πέσει και αυτή η δικτατορία.

Δίνουμε συντάξεις παίρνουμε αεροπλάνα. Αν ήταν ο Επίτιμος Δράκουλας αντιπολίτευση, θα μιλούσε για “σκάνδαλο του αιώνα”, κι αυτή τη φορά θα είχε δίκιο! 129 εκατομμύρια στοιχίζει το κάθε ένα μεταχειρισμένο αεροσκάφος. Το F-16 κοστίζει το ένα έβδομο! Πόσο πάει η μίζα;

Θα πάρουμε και πλοία. Άλλα 5 δις μέσα. Μνημόνια ως το τέλος του κόσμου. Θέλατε αναδρομικά συνταξιούχοι; Να μην ψηφίζατε Νέα Δικτατορία. Θέλατε συντάξεις; Ναι αλλά ψηφίσατε να κοπούν κι αυτές που έχετε. Άλλη φορά να μην αυνανίζεστε στην κάλπη.

1,5% εμβολιάστηκαν. Οι εταιρείες δεν δίνουν τα εμβόλια. Γιατί θέλουν να κερδίσουν και άλλα χρήματα. Όμως για να βρουν τα εμβόλια, τους έδωσαν λεφτά από τον προϋπολογισμό. Αλλά δεν τους φτάνουν! Για τον Κορονοϊό βρέθηκαν εμβόλια για την απληστία;

Ένα είναι το φάρμακο, ο Κομμουνισμός. Γιατί είμαστε σε τραγική κατάσταση εξ αιτίας της νεοφιλελέ λαίλαπας. Αντί να δοθούν λεφτά στην υγεία, δόθηκαν στους μπάτσους. Αντί για δασκάλους έχουμε παπάδες.

Να πάρουν νερό τα παιδιά στο σχολείο γιατί πάγωσαν οι σωλήνες! Θα ανοίξουν άραγε τα παράθυρα όταν κάνουν μάθημα; Να παγώσει το νερό που κουβαλάνε και οι μαθητές! Ελλάδα 21ος αιώνας.

200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Και ζούμε χειρότερα από την Τουρκοκρατία! Τουλάχιστο θα χαρίσουν το Αιγαίο στο Σουλτάνο. Οι βόθροι των ΜΜΕ θα πανηγυρίζουν και γι αυτό. Με τόσα που τρώνε γιατί να μην είναι χαρούμενοι; Ό,τι και να γίνει.

Η καταγγελία ενός βιασμού δεν είναι “μόδα”. Ούτε το να ασελγείς σε 11χρονο κοριτσάκι λέγεται “σχέση”. Είναι έγκλημα και ονομάζεται παιδεραστία. Ακόμα όμως να μάθουμε το όνομα του “παρτουζάκια” υπουργού της γαλάζιας συμμορίας.

Χρέος 300%, Ύφεση 12% Έλλειμμα πάνω από 22 δις! Αλλά το βιώσιμο – βιώσιμο. Καταλάβαμε τώρα την απάτη; Το 2009 είχαμε το μισό χρέος και παρόμοιο έλλειμμα. Αλλά τότε δεν ήταν βιώσιμο! Και μας έβαλαν Μνημόνια.

Όπως τότε έψαχναν αφορμή για να ληστέψουν τον κόσμο έτσι και τώρα βρίσκουν αφορμή να κάνουν χούντα, δικτατορία. Καμία σχέση δεν έχουν οι απαγορεύσεις της κυκλοφορίας με την αντιμετώπιση της πανδημίας. Δεν το λέμε εμείς αλλά ο ΠΟΥ.

“Αυξήθηκαν τα κρούσματα”. Αφού έκαναν σήμερα περισσότερα τεστ προφανώς αυξήθηκαν. Χθες έγιναν 17.204 και είχαμε 842 κρούσματα. Προχθές που είχαμε 436 κρούσματα ξέρετε πόσα τεστ έκαναν; 3.307! Δεν έχει νόημα λοιπόν να πούμε για αριθμό κρουσμάτων.

Μαγείρεμα παντού! Σε ειδήσεις, δημοσκοπήσεις ακόμα και στα κρούσματα. Μας κυβερνούν τρολλ! Ψεύτες, συκοφάντες, απατεώνες! Κακόψυχοι, αδίστακτοι εγκληματίες! Θα είχαμε 44% λιγότερους θανάτους, αν άκουγαν τον Πολάκη.

Αν έδιναν λεφτά για τη Υγεία θα είχαμε 80% μείωση των θανάτων αφού 4 στους 5 που πέθαναν ήταν εκτός ΜΕΘ! Θα είχαμε συνολικά κάπου 500 θανάτους, αν δεν είχαν διαλύσει το ΕΣΥ! 5.200 παραπάνω θάνατοι! Κι οι εισαγγελείς κοιτάνε μην γράψουμε κατά της κυβέρνησης δολοφόνων!

Αλλά όταν πέσει κι αυτή η χούντα θα ζητήσουμε να τιμωρήσουν οι καταστροφείς της χώρας. Ως τότε αγώνας για να φύγουν οι σάπιοι δικτατορίσκοι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger