Home » , » Διαμαρτύρεται και ο Κουρτάκης για την αγωγή που του έγινε!

Διαμαρτύρεται και ο Κουρτάκης για την αγωγή που του έγινε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 | 3:29 μ.μ.

Χτες και με αφορμή μια ανάρτηση που είχαμε κάνει σχετικά με την αγωγή που κατέθεσε ο Τσίπρας στον Κουρτάκη, -και στον Παπαχρήστο-, αναγνώστης μας έστειλε το τουιτάρισμα που παραθέτουμε με την σημείωση ότι ο επικεφαλής του ομίλου ΜΜΕ των "Παραπολιτικών", δεν χρειάζεται αγωγές, αναφέροντας ποια κατά την άποψη του επιστολογράφου μας, θα έπρεπε να είναι η σωστή αντιμετώπιση του.

Θεωρώντας ότι το συνημμένο στο ηλεκτρονικό μήνυμα που λάβαμε ήταν τρολιά, το προσπεράσαμε, στέλνοντας το στον κάλαθο των απορριμμάτων. 

Πιθανόν ο αναγνώστης μας αντελήφθητε τις επιφυλάξεις μας για το πόσο αληθινό ήταν το twit του Γιάννη Κουρτάκη που μας είχε στείλει και σήμερα μας το ξαναστέλνει, συνοδεύοντας το με link ιστοσελίδων στις οποίες έχει σχολιαστεί.

Πραγματικά έχουμε μείνει άφωνοι!!!! Ξέραμε πόσο σάπιοι, ανήθικοι, αδίστακτοι, είναι κάποιοι απ' τους λεγόμενους "λειτουργούς της ενημέρωσης", αλλά εδώ έχουμε μια συμπεριφορά που αδυνατούμε να την χαρακτηρίσουμε! 

Οταν ένας άνθρωπος της υποστάθμης Κουρτάκη, φτάνει στο σημείο να μιλάει έτσι για μια μάνα, ο τύπος όχι απλώς είναι αδίστακτος για όλα, αλλά αναρωτιόμαστε και για την ψυχική του ισορροπία!   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger