Home » , » Ξύπνησε και η ΕΣΗΕΑ

Ξύπνησε και η ΕΣΗΕΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 | 11:11 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αγαπητή ΕΣΗΕΑ

Τον Τσίπρα τον έχω “περιποιηθεί” πολλές φορές. Η γνώμη μου για τους ρεφορμιστές είναι γνωστή, κι αν δεν ήταν αυτοί δε θα κάθονταν τώρα οι φασίστες στο σβέρκο μας.

Αλλά δε μου αρέσει το ψέμα σε αντίθεση με τους αστούς παπαγάλους που σκαρφίζονται ένα σωρό αηδίες.

Η ΕΣΗΕΑ έβγαλε ανακοίνωση υπέρ των γαλάζιων τρολλ. “Δεν λύνονται οι διαφορές στα δικαστήρια”.

Συμφωνώ, άλλωστε δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη στην αστική αδικία των δικαστών, που δικάζουν όπως συμφέρει τη δεξιά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ανθρώπων με ήθος και συνείδηση, οι οποίοι συνήθως βρίσκουν το μπελά τους. (Πολύ σπάνια υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις αφού η αστική δικαιοσύνη είναι βασικός πυλώνας του καπιταλιστικού συστήματος).

Να βγάλετε λοιπόν ανακοίνωση όχι υπέρ όσων συκοφαντούν συνέχεια, αλλά υπέρ όσων λένε αλήθεια και διώκονται γι αυτή.

Από χθες ο Μπογδάνος (επάγγελμα δημοσιογράφος), που ο κόσμος τον λέει “ρουφιάνο”, ζητάει χρήματα από μια κοπέλα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Καταδικάστε κι αυτό.

Σημειωτέον ο Μπογδάνος έχει πει ένα σωρό άθλια ψέματα, κι αν για κάτι κατηγορώ τον Τσίπρα, είναι που δεν τον έκανε να φάει τις συκοφαντίες του, όταν τον έδιωξαν ακόμα κι από το Sskai, για τις δήθεν “φιλίες” του τότε πρωθυπουργού με κείνους που χτύπησαν τον Παπαδήμο.

Οι μεγάλοι εκδότες που χαρτζιλικώνονται από πέτσινες λίστες δεν έχουν πρόβλημα χρημάτων. Είναι όμως αυτοί που δεν κάνουν κριτική στην είδηση, όπως εμείς, αλλά εφευρίσκουν παραμύθια. Επιπλέον κρύβουν όσες ειδήσεις ενοχλούν την δικτατορία Μητσοτάκη.

Τον πατέρα του Τσίπρα τον ήξερα, γιατί είμαι από τα μέρη του. Δεν είχε ποτέ σχέση με τη χούντα. Κι όμως οι γαλάζιοι ψεύτες έλεγαν τάχα “έπαιρνε δουλειές από το δικτάτορα Παπαδόπουλο”.

Αν έλεγαν ένα τέτοιο ψέμα για δικό μου άνθρωπο, θα είχαν ήδη πτυχίο συκοφάντη και τους το έτριβα στη μούρη καθημερινά.

Ακόμα και ιστοσελίδες που πρόσκεινται στην δεξιά είπαν πως αυτό είναι ψέμα Όμως η ΝΔ αν και ήξερε την αλήθεια επέμενε στη συκοφαντία με πρώτο τρολλ τον αρχηγό της!

Γι αυτά δεν βγάλατε τσιμουδιά! Όπως δεν μιλάτε όταν παραβιάζεται κάθε ίχνος δεοντολογίας από τους τηλεοπτικούς σκουπιδότοπους.

“Πολλά τα λεφτά Άρη” ή μήπως τα πλακώνει όλα η φοβέρα και τα σκιάζει η σκλαβιά; Διαλέξτε και πάρτε.

Χθες ακούστηκε ένα από τα μεγαλύτερα αίσχη από τους μπάτσους. Πως τάχα οι λοιμοξιολόγοι πρότειναν την απαγόρευση συγκεντρώσεων άνω των 100 ατόμων! Αυτό ολοφάνερα ήταν βρομοδουλειά της κυβέρνησης. Τα ΜΜΕ όμως είπαν εν γνώση τους ψέματα. Είπατε τίποτα;

Να υποθέσω πως, αν συκοφαντήσουν εσάς, πουν ψέματα δεν θα αντιδράσετε; Και θα ήθελα το σχολιασμό όλων των δήθεν έγκυρων, όταν ήραν την ασυλία του Πολάκη ενώ πριν για την ίδια ακριβώς κατηγορία ψήφισαν κατά της άρσης κάνοντας το χατήρι εκδότη ζητώντας μάλιστα και συγνώμη!

Με ποιους είστε άραγε; Με τους δημοσιογράφους ή τα αφεντικά; Με κείνους που δουλεύουν υπερωρίες ανασφάλιστοι παίρνοντας ψίχουλα, ή με τα φερέφωνα που πληρώνονται πλουσιοπάροχα για να λένε τη γνώμη του πλούσιου κηφήνα;

Και που είναι οι ανακοινώσεις σας για τις σαλιάρες των δήθεν δημοσιογράφων που κακοποιούν το επάγγελμα με ολοφάνερα στημένες συνεντεύξεις;

Από όπου και να πιάσω, όσο ασχολούμαι, τόσο αηδιάζω.

Κι έρχομαι στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ένας που έχει ήδη πτυχίο συκοφάντη είπε χονδροειδές ψέμα. Δεν το έκανε κατά λάθος, αλλιώς θα ζητούσε συγνώμη διορθώνοντας τα όσα έγραψε. Επέμενε στο ψέμα χωρίς να παραθέσει ούτε ένα στοιχείο .

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε αρκετή υπομονή με τις αθλιότητες. Σε βαθμό μάλιστα παρεξηγήσεως. Η σιωπή ερμηνεύτηκε ως αδυναμία. Αν και δόθηκαν πειστικές εξηγήσεις, η ΝΔ που είναι πίσω από αυτά, επέμενε στις ύβρεις.

Δημοσιογραφία για μένα είναι η φανέρωση της αλήθειας. Ο ψεύτης δεν μπορεί να είναι δημοσιογράφος. Επομένως όσοι υποστηρίζουν ψέματα να πάνε στο διάολο! Κατάλαβες αγαπητή ΕΣΗΕΑ;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger