Home » , » Τσούξιμο στα δεξιά.

Τσούξιμο στα δεξιά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 | 4:33 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

Πονάνε πολύ τη Νέα Δικτατορία οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τους χουντικούς νόμους. Οι βόθροι των καναλιών και τα γαλάζια τρολλ πήραν γραμμή να στηρίζουν τις διώξεις που κάνει ο δικτάτορας Μητσοτάκης.

Ο πανικός στη γαλάζια συμμορία τους έκανε να παραμιλάν. Οι φοιτητές χάλασαν και τη σούπα κουτόχορτου των πέτσινων γκάλοπ, όπου τάχα το 30% του ΚΚΕ θέλει μπάτσους στις σχολές!

Ούτε ένας Κομμουνιστής δεν θέλει χρυσαλήτες με στολές στα Πανεπιστήμια και νομίζω πως το Κόμμα πρέπει να απαντήσει σκληρά στη συκοφαντία των πουλημένων ΑΡΔ.

Στο μεταξύ ούτε κουβέντα για τη μετατροπή των πτυχίων σε χαρτιά υγείας με το έκτρωμα της Καμερέως, που εξυπηρετεί τα κολέγια.

Δήθεν κόπτονται για το συνωστισμό. Τα καθάρματα που έλεγαν πως “δεν μπορούμε να αγοράσουμε λεωφορεία” (αφού αγόρασαν τις ψήφους των βαφτιστηριών), με αποτέλεσμα ο κόσμος να πάει σα σαρδέλα σε κονσέρβα στη δουλειά του!

Κι όσοι δεν κολλήσουν από το στριμωξίδι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κορονοϊού, θα κολλήσουν είτε στους χώρους δουλειάς, όπου δεν τηρείται κανένα απολύτως μέτρο, είτε από τα παιδιά που κι αυτά είναι στριμωγμένα στις αίθουσες – καταψύκτες!

Δεν τόλμησε η χούντα να βάλει τα ΜΑΤ να επιτεθούν σε τόσο κόσμο κι αρχίζουν οι δικαστές τις διώξεις αγωνιστών για να τρομοκρατήσει. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να εξοργίζουν τον κόσμο. Μόνο οι νοσταλγοί των προδοτών πραξικοπηματιών είναι ευχαριστημένοι με την εγκληματική οργάνωση Νέα Δικτατορία.

Και τώρα μια απάντηση σε ένα ανθρωποφάγο:

Εκείνοι που εμποδίζουν να πάει ο κόσμος στη δουλειά του, να ανοίξουν τα μικρά μαγαζιά ώστε να να μην βάλουν λουκέτο, να βγούνε τα παιδιά να παίξουν κλπ, δεν είναι οι συγκεντρωμένοι, που άλλωστε διαδήλωσαν μια μέρα, αλλά η κυβέρνηση των κηφήνων που δεν έδωσε χρήματα στο ΕΣΥ όπως έπρεπε, που πήρε μπάτσους για να κόβουν πρόστιμα με απίθανες αφορμές.

Κι επειδή δεν προσέλαβε γιατρούς, δεν έφτιαξε ΜΕΘ, έχει το αίμα χιλιάδων θυμάτων στα χέρια της. Ακόμα και τα λιγοστά εμβόλια που παρέλαβε, φρόντισε να τα κάνουν πρώτοι οι κηφήνες, πράγμα που σε άλλο κράτος θα ήταν έγκλημα και τεράστιο σκάνδαλο.

Με την κατάσταση που επικρατεί, από το σκαμπανέβασμα του αριθμού των τεστ, ως την απαξίωση του ΕΣΥ και την αφόρητη κατάσταση που έγινε εξ αιτίας του ανοίγματος του τουρισμού και των σχολείων χωρίς τα σωστά μέτρα, δεν παίρνει τα καθίκια της δεξιάς να μιλάνε για δημόσια υγεία. Γιατί κατέστρεψαν τη δημόσια υγεία, χαντάκωσαν τον κόσμο, διέλυσαν τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό αφήνοντάς το χωρίς τα απαραίτητα.

Οι συγκεντρώσεις γίνονται για να δείξουμε την αντίθεση μας στη νέα χούντα. Γιατί τα ΜΜΕ λιβανίζουν δεξιούς απατεώνες, βιαστές και παιδεραστές. Γιατί τα τρολλ της ΝΔ συκοφαντούν, βρίζουν και εξαπατούν.

Οι δεξιοί είναι κατά των συλλαλητηρίων όταν δεν είναι για τη “Μακονία”, όταν δεν κατεβαίνει το βολεμένο παπαδαριό πλάι στους σατανιστές ναζί.

Αλήθεια, πως αισθάνονται οι βλάκες με περικεφαλαία για το άδειασμα τους από τον Κούλη τον “ηγέτη”; Είναι γλυκιά η Συμφωνία έτσι; Να υποθέσουμε λοιπόν πως, όταν κάνει φιέστες η δεξιά, όπως έκανε και στην καραντίνα εκεί δεν εμποδίζουν και δεν συνωστίζονται;

Ο μόνος από τους χαχόλους των φασιστικών καρναβαλιών που ίσως κατάλαβε τη θα γίνει με το Μητσοτάκη ήταν ο ξεβράκωτος με τη σαγιονάρα. Έκανε την κατάλληλη κίνηση για την γαλάζια “πίτσα” που έρχονταν μετά τις εκλογές. Καλοφάγωτη!

Σε αντίθεση με τις συγκεντρώσεις κομματόσκυλων της δεξιάς που κάνουν μπούγιο σε οποιαδήποτε κουταμάρα, οι αγώνες των εργαζομένων γίνονται με σκοπό τη διεκδίκηση καλύτερης ζωής. Μάλιστα συνήθως είναι απάντηση στο αυταρχισμό και τα αντιλαϊκά, αντεργατικά μέτρα των νεοφιλελέ ανθρωποφάγων.

Ξέρουμε πως τους έτσουξε η μεγάλη συγκέντρωση των φοιτητών. Ας μην υποβάθμιζαν τα πτυχία τους, κι ας μην επανέφεραν τη χούντα του προδότη Παπαδόπουλου και των άλλων ελεεινών καθαρμάτων.

Οι αγώνες θα συνεχιστούν μέχρι να πέσει και αυτή η χούντα. Χθες τσακίσαμε τους φασίστες ακόμα μια φορά. Λογικό να πονάνε. Ο κόσμος θα συνεχίσει, κλάψτε τώρα φασιστάκια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger