Home » , » MEGA Παραμύθι.

MEGA Παραμύθι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 | 12:15 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ένα γκάλοπ! Γρήγορα ένα γκάλοπ, γιατί ο Κούλης χάνεται! Κι ο κουμπάρος πανέτοιμος να βοηθήσει τη δύσκολη αυτή ώρα. Ακόμα ένα μεγάλο παραμύθι, μια δημοσκόπηση από τα γραφεία της ΝΔ. Του Μαρινάκη το ίδιο είναι.

Η γαλάζια συμμορία έχει άνοδο το Γενάρη! Κι εμείς κάνουμε πλάκα με όσους λένε πως μας ψεκάζουν! Έχει άνοδο γιατί όλο αυτό το μήνα καταστράφηκε εντελώς η οικονομία, μπήκαμε ακόμα μια φορά φυλακή, αυξήθηκε η ανεργία, το χρέος, η καταστολή, τα σκάνδαλα...

Γιατί μόνο 36,1% Βαγγέλη; 100% όπως έγινε στη δίκη με τα στημένα. “Δεν υπάρχει παράγκα στο ποδόσφαιρο, κι η ΝΔ προηγείται με 16,4 μονάδες”. Επίσης “η Γη είναι επίπεδη” λένε κάποιοι. Να τους χαλάσουμε το χατίρι; Να τους το χαλάσουμε!

Η “μούφα” φαίνεται στο εξής ερώτημα. “Προσωπική κατάσταση σε σχέση με πέρυσι”. Καλύτερα το 16%, χειρότερα το 43%! Το 51% λέει ότι θα χειροτερέψει η κατάσταση! Και παρόλα αυτά αυξάνει τα ποσοστά η ΝΔ έτσι; Άρα είμαστε μαζοχιστές! Οπότε καλά κάνουν και μας γδέρνουν, και πολύ καλά θα κάνει ο Σουλτάνος που θα πάρει το Αιγαίο.

Κι επειδή χτες δόθηκε απάντηση για τους μπάτσους στα Πανεπιστήμια με τα τεράστια συλλαλητήρια διαμαρτυρίας, ο κουμπάρος – πρόεδρος – αφεντικό της ΝΔ, είπε να φτιάξει το κέφι του Μητσοτάκη. 64% τάχα θέλουν μπάτσους στις Σχολές! Καλέ μόνο μπάτσους; Και άρματα όπως το 1973 στο Πολυτεχνείο. Για να κάνει η ΝΔ μια συγκέντρωση υπέρ των μπάτσων να δω κάτι...

Στο μεταξύ οι ίδιοι λένε πως οι περισσότεροι είναι δυσαρεστημένοι με την Παιδεία!

Ωραία παραμύθια. Αν σας βαστάει νεογιδοκράτες, κάντε εκλογές.

Αλλά έτσι θα το πάνε όλη την τετραετία: Με φαντασιώσεις για να αυτοϊκανοποιούνται!

Χτες δόθηκε απάντηση: Το πλήθος του κόσμου ήταν απίστευτο. Είναι λίγες φορές που τόσοι πολλοί αψήφησαν τη χούντα. Η κυβέρνηση πάγωσε! Δεν τόλμησε καν χρησιμοποιήσει τους πραιτοριανούς.

Μένει να συντριβεί η ΔΑΠ, ώστε το φοιτητικό κίνημα να ξαναβρεί τον παλιό, καλό του εαυτό. Η ΝΔ στην πραγματικότητα καταποντίζεται.

Οι πιο πολλοί εργαζόμενοι έχουν εξοργιστεί για τη μετατροπή τους σε σκλάβους.

Οι περισσότεροι, σε αντίθεση με τις μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις, είναι εξοργισμένοι με τη διαχείριση της πανδημίας.

5.742 είναι μέχρι στιγμής τα θύματα της πολιτικής της ανθρωποφαγίας, της λεηλασίας. Το 80% πέθαναν εκτός ΜΕΘ!

Στα Μέσα Μεταφοράς και στα εργοστάσια ο Κορονοϊός κάνει θραύση. Το ίδιο και στις κλειστές αίθουσες, όπου στριμώχνονται για ώρες τα παιδιά μας.

Τίποτε και κανείς δεν πρόκειται να σώσει τη Νέα Δικτατορία. Οι ευθύνες είναι βαρύτατες και θα αναζητηθούν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger