Home » , , » Πάλι πέσαμε από τα σύννεφα. Αθώος ο Μαρινάκης και η παρέα του για τα στημένα παιχνίδια! - Αδωνις και Κουρτάκης πανηγυρίζουν, ενώ οι χρήστες του twitter "διασκεδάζουν"!

Πάλι πέσαμε από τα σύννεφα. Αθώος ο Μαρινάκης και η παρέα του για τα στημένα παιχνίδια! - Αδωνις και Κουρτάκης πανηγυρίζουν, ενώ οι χρήστες του twitter "διασκεδάζουν"!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 | 1:49 μ.μ.


Το ποδοσφαιρικό κατεστημένο συνδέεται πλέον αναπόσπαστα με την ολιγαρχία, την  πολιτική εξουσία, τον τζόγο, τα στημένα παιχνίδια, το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και το νεοφασιστικό κίνημα. Δηλαδή, έξι από τις μεγαλύτερες πληγές της κοινωνίας. Και σαν τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί από τους πολίτες που δεν έχουν ισοπεδωθεί, από της  προοδευτικές δυνάμεις που αγωνίζονται για την ανατροπή του σάπιου συστήματος και από τους φιλάθλους που αγαπούν το ποδόσφαιρο σαν άθλημα και σαν μέσο συνύπαρξης και συλλογικής έκφρασης αρνούμενοι να υποταχθούν στη νέα κατάσταση πραγμάτων.

Από περασμένη ανάρτησή μας

Πιθανόν να γνωρίζεται την σημερινή είδηση ότι και οι 28 που κατηγορούνταν για στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες με δικαστική απόφαση παραδόθηκαν πεντακαθαρίδηδες στην ελληνική κοινωνία και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση της δικαστικής έδρας. 

Αρχικά να εκφράσουμε μια αφελή απορία: Υπάρχει χώρα στον λεγόμενο πολιτισμένο κόσμο στην οποία ο αντιπρόεδρος του κυβερνητικού κόμματος και πρωτοκλασάτος υπουργός θα πανηγύριζε δημοσίως για την αθώωση ενός επιχειρηματία; Ούτε σε Μπανανία νομίζουμε, ότι δεν θα συμβαίνει αυτό!

Από κει και πέρα, για την αναμενόμενη αθώωση του Μαρινάκη και της παρέας του δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε απ' όσα γράφαμε στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε Μαρινάκης, ναρκόπλοιο, και ο "δικός" τους εισαγγελέας.  

"Πάντα υπήρχαν και υπάρχουν στους κόλπους της ταξικής αστικής "δικαιοσύνης", παραδικαστικά κυκλώματα, στημένες δικαστικές αποφάσεις, εξαγορασμένοι "λειτουργοί της Θέμιδας", τονίζαμε εκεί. 

Το μόνο που μπορεί να προσθέσουμε μετά την δικαστική απόφαση είναι την υποδοχή που είχε αυτή από κάποιους χρήστες του twitterQ















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger